Mama Luba ( Rus Kızlar )
-
İnciye dondurmussunuz :)
-
RaAmLis bunu yazdı:
-----------------------------
Ayrık dişden nedense nefret ediyorum nerde ayrık dişli kız görsem aklıma matrixteki morpeus geliyor bütün olay bitiyor o anda:)Rusya'da doğupda napıcaksınız usta bunlar 28 yaşından sonra türkiye'deki 40 yaşındaki kadınalra eşit oluyorlar yüzleri kartlaşıyor.
16-24 yaşları çok ideal sonrası bozuyor çabuk olgunlaşıyor iskandinav kızları bu yüzden sevmiyorum.
-----------------------------Haci lutfen boklamayalim rus hatunlari...Ruslar kadinlari kadar kendine bakan kadin yoktur herhalde..Benim kankam var 32 yasinda bebek gibi cildi var,onun arkadaslari var hepsi 30 - 40 arasi hepsi das gibi..Eski kiz arkadasimin anasi 45 yasindaydi nerdeyse kizini birakip anasiyla cikacaktim?
Yana bana denk gelenler cok iyi yada sana denk gelenlerin hepsi kotu :)..
-
Akşama dinlerim :] merak ettim :D
-
sabah zihin açıyor :D
-
o rus bu nlarmııı? :D
3 rus kasarının cektıgı vıdeo azmıslar yerınde duramıyorlarr işteeee..
-
RaAmLis bunu yazdı:
Ayrık dişden nedense nefret ediyorum nerde ayrık dişli kız görsem aklıma matrixteki morpeus geliyor bütün olay bitiyor o anda:)Rusya'da doğupda napıcaksınız usta bunlar 28 yaşından sonra türkiye'deki 40 yaşındaki kadınalra eşit oluyorlar yüzleri kartlaşıyor.
16-24 yaşları çok ideal sonrası bozuyor çabuk olgunlaşıyor iskandinav kızları bu yüzden sevmiyorum.
hocam ne alakası var, sen 35-40 yasındaki rus matureleri görmedin hiç galiba, taş gibiler. -
Yarin bi gun ulkeyi terketmem gerekirse sebep olarak gostericem bu videoyu.
-
bunlarda Allah kitap niyeto
-
rus kızları abaza demişlerdi de inanmamıştım
bide bu rusça ne itici bir dildir arkadaş yhaa :D
-
Konu patlama yaptı :D