Mama Luba ( Rus Kızlar )
-
UzatmaNaciye bunu yazdı:
-----------------------------
kızlara bakmadım lafını ciddiye almadım şarkı b.k gibi ama kızlar cıtır acın müslüm dinleyin bergen dinleyin metin ışk dinleyinde kulagınızdaki o paslanma gecsin .
not. harbi harbi şarkı berbat bunu dinleyen varmıdır ki
-----------------------------Sanmıyorum dınlenıldıgını :D anca klıp ıcındır. =))
-
hepsinin günahını çıkardım beyler devam .
-
=)) arkadaki benim arkadakiyle ilgili fantazi kuran varsa içine kaçsın arkadaki birazda olsa efendi hoşuma gitti
-
o videoda ne ki (izleyemedim hatun yanimda) siz bide patipa.com a girin orda fotoraf makinasinin oldugu yerden galeriye bi bakin orda gordukleriniz gercektir klublerde bu tarz seyler bazen gerceklesir
-
ruhii bunu yazdı:
klıbın bı yerınde sekere poşet takıyolar :D sheet :D
-----------------------------klibin sonuna dogruda poşeti şişiriyo arkadaki hatun agzından kacıyo gene sisiriyo :D
-
Çok eğlenceli bi videoymuş gerçektende oldukça beğendim. Ancak ben youtubedan kendim açınca video açılıyor linke tıklayıp açmaya çalıştığımda kafayı sıyırıyor borwser ! Neden acep ?
-
bloodmage bunu yazdı:
Çok eğlenceli bi videoymuş gerçektende oldukça beğendim. Ancak ben youtubedan kendim açınca video açılıyor linke tıklayıp açmaya çalıştığımda kafayı sıyırıyor borwser ! Neden acep ?
-----------------------------kaldır yeniden yükle hocam
-
YasamaK bunu yazdı:
bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------chromu mu kaldırayım komple hocam ? Valla kaldırmışken firefox 7 ye geçiş yapabilirim :)
-
YasamaK bunu yazdı:
=)) arkadaki benim arkadakiyle ilgili fantazi kuran varsa içine kaçsın arkadaki birazda olsa efendi hoşuma gitti
-----------------------------efendi mi:) videonun sonunu izledin mi:))
-
bloodmage bunu yazdı:
YasamaK bunu yazdı:
bloodmage bunu yazdı:
-----------------------------chromu mu kaldırayım komple hocam ? Valla kaldırmışken firefox 7 ye geçiş yapabilirim :)
-----------------------------bnde google çorum kullanıyodum kafayı yemeye basladı ff7 ye akanzi :D