Mehmet Ali Ağca Şartlı Tahliye Ediliyor
-
drexler bunu yazdı:
-----------------------------
Renato bunu yazdı:
o zaman bana savundugun kısmı yalın bir dille anlat.
valla merak ediyorum.
-----------------------------valla hacı mıllet nasıl deniz gezmişi sevıyorsa ve utanmıyorsa ( kı polıse askere sılah doğrultmuş bi kişi ) ben de bu adamı sevıyorum ve utanmıyorum.....
-----------------------------Deniz gezmis nerden polise askere kursun sıkmış.
Adam türkiyeden bile insan kaçırmamış amerikalıları kacırmıs.
Yanlıs bilgi dostum
-
drexler bunu yazdı:
Renato bunu yazdı:
o zaman bana savundugun kısmı yalın bir dille anlat.
valla merak ediyorum.
-----------------------------valla hacı mıllet nasıl deniz gezmişi sevıyorsa ve utanmıyorsa ( kı polıse askere sılah doğrultmuş bi kişi ) ben de bu adamı sevıyorum ve utanmıyorum.....
-----------------------------çok yanlış bi karşılaştırma zannımca..
-
Renato bunu yazdı:
Deniz gezmis nerden polise askere kursun sıkmış.
Yanlıs bilgi dostum
-----------------------------http://www.payidar.net/konu/139710-deniz-gezmith-hakkynda-bilmemiz-gerekenler/
Deniz Gezmiş in banka soyup kahvehane taradığını biliyor musun? Deniz Gezmiş in Türk polisine ve Türk askerine silah doğrultup mermiler yağdırdığını biliyor musn? Deniz Gezmiş in İstanbul Üniversitesinde okurken babasına yazdığı bir mektupta ''Baba beni çok farklı bir düşünceye sürüklüyorlar Kur'an-ı Kerim hafızlığımı kaybediyorum.Beni gel al'' dediğini biliyor musun? Deniz Gezmiş in İstanbul Üniversitesini işgal edip ÜLKÜCÜ görüşlü öğrencilerin derse girmesinin engellediğinibiliyor musun? Deniz Gezmiş in Sivas sarıkışla-gemerek tarafında yakalandığı sırada Rusya ya ''gelin beni kurtarın Türkiye de olaylar çok karışık devrimimi Rusya dan tamamlıyacağım'' dediğini biliyor musun? Deniz Gezmiş in kürt olduğunu ve Abdullah Öcalan ın arkadaşı olduğunu biliyor musun? Deniz Gezmiş in ÜLKÜCÜ görüşlü Ruhi Kılıçkıran'a attığı kurşunu ve ilk kanı sizlerin döktüğünü biliyor musun? Şu an ki pkk nın en büyük doğma sebebi olan Deniz Gezmiş tir biliyor musun? Kürt halkının aklına girerek Kürt halkının bağımsızlığı diye bağıran Deniz Gezmiş tir biliyor musun? Şu an ki pkk da aynı propagandayı yapmakta biliyor musun? İdam edilmeden önce Abdullah Öcalana ''TÜRK-KÜRT halkının bağımsızlığı kazanılcaktır.sen kürt halkının bağımsızlığıyla uğraş Türkler nasıl olsa bağımsızdırlar.'' dediğini biliyor musun? Eğer bunları biliyorsan....ve hala aynı teraneyi ENTELLEKTÜEL ve GÜNDEMDE OLABİLMEK için devam ettiriyorsan senin TÜRKLÜĞÜNDEN ,MİLLİYETÇİĞİNDEN ŞÜPHE EDERİM ben şahsen bu küresel anarşist teröristten oldum olası nefret etmişimdir ama neyse tartışmaya gerek yok :)
ağca yine yanlış hesaptan kapıdan dönmesin :D
-
Ortalığın biraz daha karıştırılıp, darbe ortamı hazırlamanın zamanı gelmişti :)
Ama yemezleeer. 3 Darbe girişimi engellendi daha önce.
-
Darbeyi savunan akıllara şaşıyorum.
Daha önce yapılan darbeler sayesinde bu ülkeye ne geldi?
Birşeyler geldi aslında. Özgür düşünmek yasak, kitap okumak yasak vs...
...
Hade tamam böyle cani ruhlu adamlar olabilir. Belkide mazoşist bir adamdır. Ama ülkücü ve solculara ne oluyor?
Alparslan Türkeşin tırnakları bir darbe sonrasında çekilmedi mi? Nice ülkücüye hapishanede işkence yapılarak b.k yedirilmedi mi?
Nice solcu adam ipte sallandırılmadı mı? Çok sevdiğiniz kitapları okumanız engellenmedi mi? Onursuzca işkenceye maruz kalmadınız mı?
...
Kacımca türk insanına rahat batıyor arkadaş :|
-
agca'nin hapisten cikisinin vardir elbet bir sebebi.
bi yerlerde kullanilacak,süikast tabancasi olacak gibi bir his var icimde :)
-
şart ne papayı bi daha vurmaya kalkmamak mı :|
-
İdam edilmeden önce Abdullah Öcalana ''TÜRK-KÜRT halkının bağımsızlığı kazanılcaktır.sen kürt halkının bağımsızlığıyla uğraş Türkler nasıl olsa bağımsızdırlar.'' dediğini biliyor musun?
bunu yazan kişi dediğinde yanındamıymış... yoksa %100 doğruluğu ıspatlanmış bi belgesimi varmış bunu dediğine dair tutanak gibi bişe mi varmış...
bana komedi geldi bazı yazdıkların eğer ıspatı yoksa
-
ats30 bunu yazdı:
Renato bunu yazdı:
Deniz gezmis nerden polise askere kursun sıkmış.
Yanlıs bilgi dostum
-----------------------------http://www.payidar.net/konu/139710-deniz-gezmith-hakkynda-bilmemiz-gerekenler/
Deniz Gezmiş in banka soyup kahvehane taradığını biliyor musun? Deniz Gezmiş in Türk polisine ve Türk askerine silah doğrultup mermiler yağdırdığını biliyor musn? Deniz Gezmiş in İstanbul Üniversitesinde okurken babasına yazdığı bir mektupta ''Baba beni çok farklı bir düşünceye sürüklüyorlar Kur'an-ı Kerim hafızlığımı kaybediyorum.Beni gel al'' dediğini biliyor musun? Deniz Gezmiş in İstanbul Üniversitesini işgal edip ÜLKÜCÜ görüşlü öğrencilerin derse girmesinin engellediğinibiliyor musun? Deniz Gezmiş in Sivas sarıkışla-gemerek tarafında yakalandığı sırada Rusya ya ''gelin beni kurtarın Türkiye de olaylar çok karışık devrimimi Rusya dan tamamlıyacağım'' dediğini biliyor musun? Deniz Gezmiş in kürt olduğunu ve Abdullah Öcalan ın arkadaşı olduğunu biliyor musun? Deniz Gezmiş in ÜLKÜCÜ görüşlü Ruhi Kılıçkıran'a attığı kurşunu ve ilk kanı sizlerin döktüğünü biliyor musun? Şu an ki pkk nın en büyük doğma sebebi olan Deniz Gezmiş tir biliyor musun? Kürt halkının aklına girerek Kürt halkının bağımsızlığı diye bağıran Deniz Gezmiş tir biliyor musun? Şu an ki pkk da aynı propagandayı yapmakta biliyor musun? İdam edilmeden önce Abdullah Öcalana ''TÜRK-KÜRT halkının bağımsızlığı kazanılcaktır.sen kürt halkının bağımsızlığıyla uğraş Türkler nasıl olsa bağımsızdırlar.'' dediğini biliyor musun? Eğer bunları biliyorsan....ve hala aynı teraneyi ENTELLEKTÜEL ve GÜNDEMDE OLABİLMEK için devam ettiriyorsan senin TÜRKLÜĞÜNDEN ,MİLLİYETÇİĞİNDEN ŞÜPHE EDERİM ben şahsen bu küresel anarşist teröristten oldum olası nefret etmişimdir ama neyse tartışmaya gerek yok :)
ağca yine yanlış hesaptan kapıdan dönmesin :D
-----------------------------Saçmalıyorsun Biliyormusun?
-
husnuweb bunu yazdı:
utanmasanız herifi kral yapacaksınız. ne lan bu.
sana ne lan!!!!!!!!!dagdaki teröristi affetmek ayıp degil mehmet ali agca yı affetmek igrençlik adamın ömrü çürüdü psikolojisi bozuldu.