folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Mehmet Ali Ağca Şartlı Tahliye Ediliyor

Mehmet Ali Ağca Şartlı Tahliye Ediliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HaYVaN
    HaYVaN's avatar
    Erkek

vukuat bunu yazdı:
    -----------------------------

husnuweb bunu yazdı:

utanmasanız herifi kral yapacaksınız. ne lan bu.

sana ne lan!!!!!!!!!

dagdaki teröristi affetmek ayıp degil mehmet ali agca yı affetmek igrençlik adamın ömrü çürüdü psikolojisi bozuldu.

Dağdaki teröristin asıl dağda olmasının sebebi, nedeni,finansmanı vs.. M.Ali Ağca gibilerinin olduğunu bildiği için öyle konuşmuş eleman.

Katılıyorum arkadaşa bende.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

Protesto bunu yazdı:

Saçmalıyorsun Biliyormusun?

bir düşünceyi,konuyu,ideolojiyi saçma bulmak onu kendi zihniyetimizde haksız görmek demek değil midir ? kendi yargılarına değerlerine ters düşerse saçmadır.

senin gözünde bu şahıs kahramansa bilmen gerekir ki komünist devrim peşinde koşmakla "görevlendirilmiştir" bu şahıs.görevini tamamladığında ise the end...

bunları göremeyip onu kahraman sanmak çok normaldir.çünkü insan beyni inandığı/inandırıldığı konularda gerçekleri görmezden gelir/kabul etmez. 

İnsanların neden "devrimci" hareketlere katıldığı ise basit bir kaç tespitle açıklanabilmektedir.Örneğin kimlik arayışında kaybolmuş veya ailesel olarak ezilmiş,kendini yetersiz hisseden,birilerine kanıtlamak/kabul ettirmek peşinde olan ya da sırf maceracılık yönünde koşan tamamıyla kandırılmış kişilerdir.Bunların ağalığını yapanlar da köşeye sıkıştıklarında hiç acımadan çevresindekileri satmaktadırlar.Bunun örnekleri yüzlerce binlercedir...

Ayrıca bu kitle hareketlerinde geçirgenlik de ayrı bir araştırma konusudur.Devrimcilikten milliyetçiliğie geçiş yapan çok kişi vardır.Demek ki iş maceraperestlikte bitiyor..

Ne desek boşuna olacağı için uzatmayalım.İnsanlar değişmez ve bu yazdıklarım senin için herhangi bir anlam ifade etmez.sadece bilgi vermek için yazdım...

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

HaYVaN bunu yazdı:

vukuat bunu yazdı:

husnuweb bunu yazdı:

utanmasanız herifi kral yapacaksınız. ne lan bu.

sana ne lan!!!!!!!!!

dagdaki teröristi affetmek ayıp degil mehmet ali agca yı affetmek igrençlik adamın ömrü çürüdü psikolojisi bozuldu.

Dağdaki teröristin asıl dağda olmasının sebebi, nedeni,finansmanı vs.. M.Ali Ağca gibilerinin olduğunu bildiği için öyle konuşmuş eleman.

Katılıyorum arkadaşa bende.

ya hala ısrar ediyorum o adam bi maşa idi başkaları adına bunu yaptı ülkücü camia ile yakın oldugu için ve bu ülkede ne kakdar hapçı alkolik pezevenk var ülkücü die nitelendirildigi için cinayetlerin sebebi milliyetçilige yüklendi oysa olay tamamen dış teşviklerle yapıldı yabancı istihbarat grupları türkiyeyi ziyarete geliyor sonrasında agca berat ediyor bir grup çapulcu çıkışta agcayı karşılıyor ömrü boyunca alnı secdeye gelmemiş kim oldukları belli olmayan bi çapulcu toplulugu ya allah bismillar allahu ekber derken bir yandan da bozkurt selamı vermekteler bu kişiler ülkücülükle tamamen alakasızdır bunun yapılmasındaki sebep agcayı ülkücü diye ülkücü camiaya çamur atmaktır bence agca cezasını çoktan çekti .

terörist finansmanlıgına gelince sen d.bakırdasın d.bakırdaki esrar ticaretini benden daha iyi bilirsin dış güçler ve esrar ticaretidir terörün finansmanı ve destekçisi.

yunusozturk.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AsilKan
    AsilKan's avatar
    Erkek

Kullanılacak olsa ulu orta çıkartmazlar.. vatan millet aşkıyla yanıp tutuşan ama kırmızı bültenle arananıda kullanmıştı bu devlet hiç böyle ulu orta değildi zaten sonra da harcadılar.. her neyse zannetmiyorum kullanacaklarını.

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SilenC3
    SilenC3's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

Protesto bunu yazdı:

Saçmalıyorsun Biliyormusun?

bir düşünceyi,konuyu,ideolojiyi saçma bulmak onu kendi zihniyetimizde haksız görmek demek değil midir ? kendi yargılarına değerlerine ters düşerse saçmadır.

senin gözünde bu şahıs kahramansa bilmen gerekir ki komünist devrim peşinde koşmakla "görevlendirilmiştir" bu şahıs.görevini tamamladığında ise the end...

bunları göremeyip onu kahraman sanmak çok normaldir.çünkü insan beyni inandığı/inandırıldığı konularda gerçekleri görmezden gelir/kabul etmez.

İnsanların neden "devrimci" hareketlere katıldığı ise basit bir kaç tespitle açıklanabilmektedir.Örneğin kimlik arayışında kaybolmuş veya ailesel olarak ezilmiş,kendini yetersiz hisseden,birilerine kanıtlamak/kabul ettirmek peşinde olan ya da sırf maceracılık yönünde koşan tamamıyla kandırılmış kişilerdir.Bunların ağalığını yapanlar da köşeye sıkıştıklarında hiç acımadan çevresindekileri satmaktadırlar.Bunun örnekleri yüzlerce binlercedir...

Ayrıca bu kitle hareketlerinde geçirgenlik de ayrı bir araştırma konusudur.Devrimcilikten milliyetçiliğie geçiş yapan çok kişi vardır.Demek ki iş maceraperestlikte bitiyor..

Ne desek boşuna olacağı için uzatmayalım.İnsanlar değişmez ve bu yazdıklarım senin için herhangi bir anlam ifade etmez.sadece bilgi vermek için yazdım...

hocam şurda yazdığını tekrar tekrar ve tekrar oku ondan sonra ben ne düşünüyorum kimi savunuyorum diye sor :)  neden ? çünkü sen bile daha neyi savunacağını bilmiyosun ordan burdan duydukarınla burda siyaset yapmaya çalışıosun ama eskidendi onlar artık herkez bilio neyin ne olduğunu :) sana düşen sadece sağlıklı bi şekilde neyi savunduğunu bil zira bu yazdıklarını düşünmediğine eminim :)

Ben giderken sen dönüyodun, sen benden daha fazla şey bilirsin vs.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

SilenC3 bunu yazdı:

hocam şurda yazdığını tekrar tekrar ve tekrar oku ondan sonra ben ne düşünüyorum kimi savunuyorum diye sor :)  neden ? çünkü sen bile daha neyi savunacağını bilmiyosun ordan burdan duydukarınla burda siyaset yapmaya çalışıosun ama eskidendi onlar artık herkez bilio neyin ne olduğunu :) sana düşen sadece sağlıklı bi şekilde neyi savunduğunu bil zira bu yazdıklarını düşünmediğine eminim :)

yazdıklarım senin için de geçerli ancak onu anlayabilene yazdım.ama insanları değiştirebilmemiz mümkün olmadığına göre bu yazdıklarım sende ters etki yapmıştır gayet normaldir..

neyi savunup neyi savunmamamız gerektiği meselesini yıllar önce çözdük ve bana neyin düştüğüne karar verecek insanlar şu anda yerin altında yatıyor..ve sıramızı bekliyoruz.bir günlük heyecanla yazılmış değil o satırlar.ama insan denilen varlık sürekli "ben" dediği sürece bu meseleler çözülmez..o yüzden uzatmamak lazım...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    abidalherifxW
    abidalherifxW's avatar
    Erkek

çıksın abi seviorm bu adamı xD

insan ırkının eğitimini bugüne kadar sanki gardiyanlar ile cellatlar yönetmiş gibi görünüyor! //// eski geberlanxD !!! efsaneeeW :D ama yinede geberlanxD açılsa iyi olur :S suçm yokken banlandm :S
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7714714
    7714714's avatar
    Erkek

konu benim teröristim iyi seninki kötü muhabbetine dönmüş

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kompetan
    kompetan's avatar
    Erkek

O da insan

"Benimle oyun oynama oyuncağım olursun."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

vay m.k elalemin Derdi TBT muridlerini nasıl Germiş :))

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
Toplam Hit: 11767 Toplam Mesaj: 87