Mehmet Ali Ağca Şartlı Tahliye Ediliyor
-
i am not god :D:D:D
Kafayı yemiş iyicene bu deli askerden iyi yırttı bu sözlerle memleketin yüz karası katil herif -
konuşmayı bilmeyen mal gidip papayı vuracak mıymış ?? Bu hapisten mi kaçmış ? Hadi canım..Tek başına bide bak bak bak..
edit:
bide ingilizce konuşuyor yavşak.Konuşsana Türkçe.İçeride kim olduğunu mu unuttun.Salak salak ingilizce konuşuyorsun oda bi konu.Bi boku doğru yapamıyor herhalde bu adam
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam yanılıyorsun. Ben sana herhangi bir görüşün etiketini yapıştırmadım.
Anlatmak istediğim olay farklı.
Ben sana şimdi dökümanları paylaşsam sen kendi düşünce yapına göre belki inanırsın,
Diğer gomünist şahıs asla ve asla inanmaz, çünkü o öyle şartlanmış,
Yani paylaşmamın bir önemi yok.
Peki sen M. Ali AĞCANIN senden, benden veya bir başka şahıstan daha zeki, daha dirayetli, daha mantıklı, daha ileri görüşlü olmadığını ispatlayabilirmisin?
Düşün bir kere dünyanın dini - ruhani bir liderini öldürmekle itham ediliyorsun ve İTALYADA hapis cezanı bir süre çekiyorsun, PAPA kalkıp AĞCA'yı affetiğini söylüyor
Abdi İPEKÇİ gibi bir değeri, ardından dünyanın dini - ruhani liderini öldürmekle / öldürmeye teşebbüs etmekle suçlanan bir şahıs olsa olsa son derece becerikli, profesyonel bir katil olmalı, böyle bir katilin PAPA'yı öldürmeden sadece yaralaması ne kadar mantıklı?
Neyse bunlar uzun mesele hacı, daha yemek yiycem, anam sağolsun mercimekli köfte yoğuruyor,
Arzu eden buyursun, yanında turşu ve ayran da var :)
-----------------------------Kardes Gaziantepte ve annenin yanindasin diye neden bu finallerine calismakta, gurbette ve ac olan muridi uzuyorsun :D Bende simdi gidiyorum yemek yemeye. Sonrada derse. Dedigin gibi bunlar derin konular. Zeki, dirayetli, mantikli olmadigi mesihim Incili yazacagim demesinden anlayabilirim birde yaralama olayi goz boyama, kendini ispat etme birde biz papayi bile oldurecek gucteyiz ama dunya ayaga kalkmasin diye oldurmedik yaraladik yine de bizim kim ve ne oldugumuzu iyi bilin mesaji vermek diye dusunuyorum.
-
ats30 bunu yazdı:
Razorback bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
ozsar07 bunu yazdı:
ATS30 nickli müridin çakma ülkü ocaklarında yanlan yanlış bilgilerle beyninin yıkandığını biliyormuydunuz ?
önce iyice bir araştır ondan sonra ahkam kes kardeşşşş
-----------------------------cahil.
bildiklerimi bilseydin bilmediğin çok şey olduğunu bilirdin...
bu şahsın yazılanlar gibi terörist olduğu yönünde sağlam kanıtları gördüm de söyledim herhalde.bugün denizlerin dalgaları PKK hareketinde yer alıyorlar.
çünkü komünizm kardeşliği denen birşey var.
gir pkk sitelerine alayında deniz gezmiş kahramandır derler.pkk lıların kahraman dediği biri bana göre teröristtir.
komünizmin temeli de zaten anarşi ve mevcut düzeni silah zoruyla yıkmak demektir.silah kullanarak düzeni yıkmak terör değilde nedir ? ? ?
iddia edilen ergenekon a neden terör örgütü deniyor ? ha eğer faso fiso diyeceksen niye tartışmayı uzatıyon ki zaten inanmıyorsun hiçbir şeye...
k < < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> aldı ki ülkü ocakları meselesi eskide kaldı.yanlışları gördüm yanlışlarla beraber olmadım..
sizde yanlışları görün ve bile bile kendinizi ateşe atmayın.geçmişte olduğu gibi günümüzde de anti-amerikancılık safsatalarıyla amerikan hizmetkarlığı yapılıyor.
"bizim çocuklar" dan olmak isteyenler devam edebilir....
bugün çıkan şahsında kahraman vs olduğuna inanmıyorum küresel güçlerin oyuncakları....
Komünizm adalet sistemi olduğu için ülkede de dünyada da 9 köyden kovuldu sindirilmeye çalışıldı.Kapitalizmde nası tam istihdam teoride var ise pratikte hayaldir.Sosyalizm yeterlidir.Mutlak komünizm sadece herkesin varlıklarını elinden alıp devlete katıp sonra bunları devletin eşit pay etmesi sistemi değildir.Sadece faiz ve burjuvanın katlanan varlıklarına dur demektir.Statülerden kaynaklanan uçurum bir farkı birbirine yaklaştırmaktır.Evet rejimi ona partizanlık ve propaganda hakkı vermiyorsa seçim hakkı tanımıyorsa silaha başvurmak mücadelenin pratiği olabilir.Bugün Komünist ve Sosyalist Parti isimli oluşumların sendika zorlamasıyla demokratik çerçeveye girebildiğini biliyormuydunuz.Anayasalarda Sosyalist ve Komünist isimli partilerin yer almamasına dair yasa tasarılarının yapılmaya çalışıldı < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> ğını biliyormuydunuz.O zaman bizede bi düşüneceğimiz hak verinde bizde demokratik hakkımızla seçim yapalım anayasa baskısı olmadan sivil bir yönetimle seçimlere girelim.Mesela Atatürk memleketi kurtarırken düşmanına rica mı etti de ülke tam bağımsız olmuştu zamanında.O zaman Atatürkte Osmanlıyı yıktı ve Atatürkte anarşistti diyosun anlamına geliyo yukarıda cahilce bilinçsizce yazdıklarından dolayı.Atatürk çok sıkı bir solcuydu çok sıkı bir devletçiydi ki siz onun adını azınıza alırken bile tereddütlere düşüyorsunuz.Padişah isimleri size daha çekici geliyor.Anti amerikancı olanlar asıldı aslanım öyle klişe laflarla yok küresel güçler bilmemneler diye geveze geveze konuşma bişeyler oku öğren.Çakma ülkü ocaklarında vakit kaybetme çay ocaklarına git mesela gerçek halkın yanında paylaşabileceğin daha gerçek ve reel sorunlar görebilirsin.
Atatürk komünist miydi ? Ayrıca Atatürk özel mülkiyeti mi kaldırdı ya da halkı arkasına almadan mı milli mücadeleyi başlattı ?
Siz hangi Atatürk'ten bahsediyorsunuz ? Atatürk mutlak refaha liberal-demokrasiyle ulaşılabileceğini bildiği için ve CHP programının sosyal-(demokrat diyemeyeceğim) içerikli olduğu için ona rakip olabilecek partiler olmasını istedi.Eğer bahsettiğin gibi komünizm isteseydi Türkiye'nin başına çöker diktatör olurdu.Ama senin gibi zavallılar Atatürk gibi muhteşem bir zekanın ileri zamanları tahmin edebildiğini göremediğiniz için darwin zamanı mantıkla insanların hayvan olduklarını ve hayvanca bir sistemle yönetilmesi gerektiğini savunabilirsiniz.Çünkü hayvanlar hayvanca sisteme layıktır.
En ideal sistem İslami ekonomidir.Bu ekonomi türünde faiz gibi ilkel sömürüler yoktur.Ekonomik özgürlük vardır hemde kapitalizmde bile olmadığı kadar.Sosyal adalet vardır hemde sosyalizmi ezecek kadar..Tabi anlayamayan düşünemeyenler için vicdanlara hapsedilmesi gereken gereksiz bulunan bir şey de denebilir.
Sen önce ilkokula git hayat bilgisi dersine gir.
Küresel güçler demem zoruna mı gitti ? Türkiye'yi dışardan soyutlayarak bişey yapabileceğini sananlar tarihe gömüldü aslanım.Dünya konjonktürünü hiçe sayarak "rağmen" işler yapılmıyo.Ya politika üretecek aklınızı kullanacaksınız ya da ırak gibi girip delik deşik edecekler ülkenizi..
Unutma ki Atatürkçülükte "İnkılapçılık" denen sen ve senin gibilerin uzak olduğu bir ilke vardır.Bu ilke çağın gereklerine göre yenilikler yapmayı kapsar.
Tabi ki insanlar değişmez bu yazdıklarımı okuma zahmetine bile girme.Çünkü kişinin gözü vardır görür anlamaz ,gözü amadır ama anlar...
Bak cahil çocuk önce yazdıklarımı tamamiyle oku din kitapları gibi kendine göre yorum katma saptırma yazdıklarımı.Bu konuda seninle anlaşalım.Yukarıda Atatürk'le ilgili komünistti diye birşey geçiyor mu? onda bir uzlaşalım.Atatürk liberal değildi.Gelecekte memleketlerin birbirlerini yiyeceğini anlamış ve tam devletçi kalkınma planları yapmıştır.Atatürk sosyalistti diyorum yaşadığın devlet sosyal devlet diye geçiyor (Gerçi anayasada sadece öyle yazıyor).Bana hayat bilgisi dersi vermişsin hayatı senden daha bildiğim ne kadar belli oluyor ilkokul ağızlarıyla bana haddimi bildirmeye uğraşıyorsun çırpındıkça batıyorsun.İslami ekonomi demişsin bide teokrasi getirelim tam kan çıksın istiyosun.Ekonomiyi pollyannacılık sanan teorici kıt bir herifsin.Kendini belli ediyorsun.Ekonomi din bilimi değil matematik bilimidir.Uzlaşalım bu konuda.Irak örneği vermişsin ıraktaki petrol miktarı sende olsaydı görürdün ülkenin halini.Korkma yerin altındaki her şey ecnebiye zimmetli.Sen özel mülkiyet seviyosun ya keşke Atatürk mülkiyet meselesine ayar çekseydi de devlet devletliğini yapabilseydi.Sende mülktü maldı diye kudurur dururdun.Hani mal mülk yalandı islama göre ahirete göre çalışmıyor muydunuz sizler?Birden önemli mi oldu mal meselesi?
Ayrıca faiz sömürüsünden bahsetmişsin.Fiyat enflasyonu bir ürüne mala olan talep ile alakalıdır.Fiyatı yüksek olan mal değerlidir.Çünkü ona talep vardır.Bu durum faiz kavramını doğurur.Faiz değerli bişeyin kazanımının miktarla doğru orantılı olanıdır.Yani sosyalist görüşte burjuva ve küçük burjuvanın mülklerinin faizle katlanmasına karşı olan devletçilik tutumudur Marxın ve benim görüşüm.mülkiyeti aitlik ve sahip olma güdüsünü hunharca katleden bir sistem değil bahsedilen.Manifestoyu okumadan yapılan yorumlar kulaktan ve ağızdan dolmadır.
İnkilapçılık sana uzak bi kavram matbaa bile kaç yüzyıl sonra geldi topraklara senin sevdiğin şeyhülislam sayesinde gerilerde kaldık.Bana yeniliklerden bahsederken kendi görüşünde de tutarlı ol.Teknoloji ve yenilikten evvel insanların sosyal güvenliğini yoksulluğu açlığı ırkçılığı defettikten sonra ekonominin doğal bi seleksiyonu olarak ihtiyaçlar doğrultusunda kollektif anlamda teknoloji bi yükselen dinamiktir.İslami ekonomide gavur icadı haramdır aslanım bırak o cep telefonunu ateş yak dumanla haberleş =) -
Razorback bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
Razorback bunu yazdı:
ats30 bunu yazdı:
ozsar07 bunu yazdı:
ATS30 nickli müridin çakma ülkü ocaklarında yanlan yanlış bilgilerle beyninin yıkandığını biliyormuydunuz ?
önce iyice bir araştır ondan sonra ahkam kes kardeşşşş
bildiklerimi bilseydin bilmediğin çok şey olduğunu bilirdin...
bu şahsın yazılanlar gibi terörist olduğu yönünde sağlam kanıtları gördüm de söyledim herhalde.bugün denizlerin dalgaları PKK hareketinde yer alıyorlar.
çünkü komünizm kardeşliği denen birşey var.
gir pkk sitelerine alayında deniz gezmiş kahramandır derler.pkk lıların kahraman dediği biri bana göre teröristtir.
komünizmin temeli de zaten anarşi ve mevcut düzeni silah zoruyla yıkmak demektir.silah kullanarak düzeni yıkmak terör değilde nedir ? ? ?
iddia edilen ergenekon a neden terör örgütü deniyor ? ha eğer faso fiso diyeceksen niye tartışmayı uzatıyon ki zaten inanmıyorsun hiçbir şeye...
k < < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> aldı ki ülkü ocakları meselesi eskide kaldı.yanlışları gördüm yanlışlarla beraber olmadım..
sizde yanlışları görün ve bile bile kendinizi ateşe atmayın.geçmişte olduğu gibi günümüzde de anti-amerikancılık safsatalarıyla amerikan hizmetkarlığı yapılıyor.
"bizim çocuklar" dan olmak isteyenler devam edebilir....
bugün çıkan şahsında kahraman vs olduğuna inanmıyorum küresel güçlerin oyuncakları....
Komünizm adalet sistemi olduğu için ülkede de dünyada da 9 köyden kovuldu sindirilmeye çalışıldı.Kapitalizmde nası tam istihdam teoride var ise pratikte hayaldir.Sosyalizm yeterlidir.Mutlak komünizm sadece herkesin varlıklarını elinden alıp devlete katıp sonra bunları devletin eşit pay etmesi sistemi değildir.Sadece faiz ve burjuvanın katlanan varlıklarına dur demektir.Statülerden kaynaklanan uçurum bir farkı birbirine yaklaştırmaktır.Evet rejimi ona partizanlık ve propaganda hakkı vermiyorsa seçim hakkı tanımıyorsa silaha başvurmak mücadelenin pratiği olabilir.Bugün Komünist ve Sosyalist Parti isimli oluşumların sendika zorlamasıyla demokratik çerçev < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> eye girebildiğini biliyormuydunuz.Anayasalarda Sosyalist ve Komünist isimli partilerin yer almamasına dair yasa tasarılarının yapılmaya çalışıldı < ="editor/themes/simple/langs/tr.js" ="text/"> ğını biliyormuydunuz.O zaman bizede bi düşüneceğimiz hak verinde bizde demokratik hakkımızla seçim yapalım anayasa baskısı olmadan sivil bir yönetimle seçimlere girelim.Mesela Atatürk memleketi kurtarırken düşmanına rica mı etti de ülke tam bağımsız olmuştu zamanında.O zaman Atatürkte Osmanlıyı yıktı ve Atatürkte anarşistti diyosun anlamına geliyo yukarıda cahilce bilinçsizce yazdıklarından dolayı.Atatürk çok sıkı bir solcuydu çok sıkı bir devletçiydi ki siz onun adını azınıza alırken bile tereddütlere düşüyorsunuz.Padişah isimleri size daha çekici geliyor.Anti amerikancı olanlar asıldı aslanım öyle klişe laflarla yok küresel güçler bilmemneler diye geveze geveze konuşma bişeyler oku öğren.Çakma ülkü ocaklarında vakit kaybetme çay ocaklarına git mesela gerçek halkın yanında paylaşabileceğin daha gerçek ve reel sorunlar görebilirsin.
Atatürk komünist miydi ? Ayrıca Atatürk özel mülkiyeti mi kaldırdı ya da halkı arkasına almadan mı milli mücadeleyi başlattı ?
Siz hangi Atatürk'ten bahsediyorsunuz ? Atatürk mutlak refaha liberal-demokrasiyle ulaşılabileceğini bildiği için ve CHP programının sosyal-(demokrat diyemeyeceğim) içerikli olduğu için ona rakip olabilecek partiler olmasını istedi.Eğer bahsettiğin gibi komünizm isteseydi Türkiye'nin başına çöker diktatör olurdu.Ama senin gibi zavallılar Atatürk gibi muhteşem bir zekanın ileri zamanları tahmin edebildiğini göremediğiniz için darwin zamanı mantıkla insanların hayvan olduklarını ve hayvanca bir sistemle yönetilmesi gerektiğini savunabilirsiniz.Çünkü hayvanlar hayvanca sisteme layıktır.
En ideal sistem İslami ekonomidir.Bu ekonomi türünde faiz gibi ilkel sömürüler yoktur.Ekonomik özgürlük vardır hemde kapitalizmde bile olmadığı kadar.Sosyal adalet vardır hemde sosyalizmi ezecek kadar..Tabi anlayamayan düşünemeyenler için vicdanlara hapsedilmesi gereken gereksiz bulunan bir şey de denebilir.
Sen önce ilkokula git hayat bilgisi dersine gir.
Küresel güçler demem zoruna mı gitti ? Türkiye'yi dışardan soyutlayarak bişey yapabileceğini sananlar tarihe gömüldü aslanım.Dünya konjonktürünü hiçe sayarak "rağmen" işler yapılmıyo.Ya politika üretecek aklınızı kullanacaksınız ya da ırak gibi girip delik deşik edecekler ülkenizi..
Unutma ki Atatürkçülükte "İnkılapçılık" denen sen ve senin gibilerin uzak olduğu bir ilke vardır.Bu ilke çağın gereklerine göre yenilikler yapmayı kapsar.
Tabi ki insanlar değişmez bu yazdıklarımı okuma zahmetine bile girme.Çünkü kişinin gözü vardır görür anlamaz ,gözü amadır ama anlar...
Bak cahil çocuk önce yazdıklarımı tamamiyle oku din kitapları gibi kendine göre yorum katma saptırma yazdıklarımı.Bu konuda seninle anlaşalım.Yukarıda Atatürk'le ilgili komünistti diye birşey geçiyor mu? onda bir uzlaşalım.Atatürk liberal değildi.Gelecekte memleketlerin birbirlerini yiyeceğini anlamış ve tam devletçi kalkınma planları yapmıştır.Atatürk sosyalistti diyorum yaşadığın devlet sosyal devlet diye geçiyor (Gerçi anayasada sadece öyle yazıyor).Bana hayat bilgisi dersi vermişsin hayatı senden daha bildiğim ne kadar belli oluyor ilkokul ağızlarıyla bana haddimi bildirmeye uğraşıyorsun çırpındıkça batıyorsun.İslami ekonomi demişsin bide teokrasi getirelim tam kan çıksın istiyosun.Ekonomiyi pollyannacılık sanan teorici kıt bir herifsin.Kendini belli ediyorsun.Ekonomi din bilimi değil matematik bilimidir.Uzlaşalım bu konuda.Irak örneği vermişsin ıraktaki petrol miktarı sende olsaydı görürdün ülkenin halini.Korkma yerin altındaki her şey ecnebiye zimmetli.Sen özel mülkiyet seviyosun ya keşke Atatürk mülkiyet meselesine ayar çekseydi de devlet devletliğini yapabilseydi.Sende mülktü maldı diye kudurur dururdun.Hani mal mülk yalandı islama göre ahirete göre çalışmıyor muydunuz sizler?Birden önemli mi oldu mal meselesi?
Ayrıca faiz sömürüsünden bahsetmişsin.Fiyat enflasyonu bir ürüne mala olan talep ile alakalıdır.Fiyatı yüksek olan mal değerlidir.Çünkü ona talep vardır.Bu durum faiz kavramını doğurur.Faiz değerli bişeyin kazanımının miktarla doğru orantılı olanıdır.Yani sosyalist görüşte burjuva ve küçük burjuvanın mülklerinin faizle katlanmasına karşı olan devletçilik tutumudur Marxın ve benim görüşüm.mülkiyeti aitlik ve sahip olma güdüsünü hunharca katleden bir sistem değil bahsedilen.Manifestoyu okumadan yapılan yorumlar kulaktan ve ağızdan dolmadır.
İnkilapçılık sana uzak bi kavram matbaa bile kaç yüzyıl sonra geldi topraklara senin sevdiğin şeyhülislam sayesinde gerilerde kaldık.Bana yeniliklerden bahsederken kendi görüşünde de tutarlı ol.Teknoloji ve yenilikten evvel insanların sosyal güvenliğini yoksulluğu açlığı ırkçılığı defettikten sonra ekonominin doğal bi seleksiyonu olarak ihtiyaçlar doğrultusunda kollektif anlamda teknoloji bi yükselen dinamiktir.İslami ekonomide gavur icadı haramdır aslanım bırak o cep telefonunu ateş yak dumanla haberleş =)
-----------------------------Zuahahaaa
karedeşim sen günlük olarak böyle yaz alemi güldür seni maaşa bağlayacam hemde otomatik zamlı :D
İslami ekonomi kavramını bilip bilmeden atıp tutmakla kendine yazık edersin çünkü cahil insanlarla tartışmak bir başka zevkli oluyor benim için :D ha bire haklı çıkıyorum :D
Canım kardeşim devlette sonuçta faiz kullanmıyor mu ? ekonomi bilimi din bilimidir diye bir şey söyledim mi ?
Senin faizi yorumlama biçimin kapitalist zihniyetle birdir.Çünkü bu tanımlamayı haklı çıkarmak gerekir ki düzen devam etsin.Ne denir mesela "şeriat geliyor"
Biz diyoruz akla mantığa terstir faiz.Çünkü sömürü aracıdır.Ha eğer "akıl-bilim" dediğin daha "çok kazanma hırsı" ise durum ortada burdan hareketle öyle tanımlamalar yapılır ki faizin helal olduğunu söyleyenler bile çıkabilir.Nitekim çıkmıştır da.
Anlayamadığın konulardan birine gelince.Yazdıklarımı okumadan yorum yaptığın için cahilliğine bağışlayacağım.
İslami ekonomi dediğim şey günümüz liberalizm anlayışının çok ötesinde birşeydir.Ben liberalizm diyorum "telefon gavur icadıdır bırak" diyorsun.Böyle dogmatik ve cahilce düşünerek kendine yazık ediyorsun.Teknolojiyi yakından takip etmek Allah ın bir emridir aynı zamanda.ilim öğrenmek haberdar olmak farzdır tabiki bu kavramlar sana uzak olduğundan asırlar öncesinin yobaz kafasıyla düşünerek "şeytan icadı" dersin.Çünkü onu anlayacak kapasite lazım..
Bahsettiğin manifestoyu senden iyi bilirim rahat olur.Orda Türk Milleti daha doğrusu milletlerin devletlerin temeli olan "AİLE" sistemini ortadan kaldırmayı ve insanları hayvan gibi yönetmeyi hedefler.Bu açıdan baktığımızda Aile yoksa kim kimin çocuğu belli olmaz ortalık p.ç kaynardı.Kadınlar ortaklaşa kullanılırsa neler olur bilgin var mı ?
İslam özel mülkiyeti teşvik etmek yerine onun geçici olduğuna vurgu yapıp vahşi kapitalizm sistemi gibi paraya,mala tapmayın demektedir.Ama özel mülkiyeti kaldırın,kazanılmış/hakedilmiş mallara zorla el koyun demiyor.Burada kazanmak kavramı var.Sömürmek değil dikkat edersen alın teriyle kazanmak..Sana uzaksa bilemem..
Şeyhülislam vs bol bol iftira atmışsın...Tabi cehalet kötüdür :) ..
Fiyatı yüksek olan mal değerlidir.Bu konuda ters birşey söyledim mi ? Ona talebin artması faizi doğururmuş :D zuahahaaa
Bu "daha fazla kazanmak hırsı" ndan başka birşey değil.Bir malın fiyatını satıcı kafasına göre belirleyemeyeceği için ona olan talebi ve üretim maliyetini göz önünde bulundurur.Peki bu talep meselesi doğru mudur ? Karaborsa ne ayak ?
Diyelim ki baykal dönemi Türkiye'de yaşıyoruz.ekmek tüp vs karneyle veriliyor misal..Tüp bitti diyelim.Adamın biri önceden zulaya tüp saklamış bol bol..ve sana kozmik rakamlarla satmak istiyor..Almak zorundasın çünkü eşin çocuğun vs banyoda (elektrikli şoh(f)ben yok diyelim..) kaldı..yemek için vs..(doğal gaz da yok..)
naparsın ? 45 liralık tüpü sana 500 liradan satıyor diyelim ? Talep fazla ? Eeeee ? :D :D Alacak mısın ?
Peki bu yapılanı "para kazanma hırsıyla" açıklayacak olursak tabiki meşru görebilirsin çünkü inandığım değer buna çok sert karşı çıkıyor..
Bu insanları sömürmektir.
Diğer bahsettiğim kredi faizini açıklama gereği duymuyorum çünkü onu meşru görecek bir zihniyete birşey anlatmam imkansızdır çünkü beynini kapatmıştır ve çağın çok çok gerisinde "taş devri"nde kalmıştır...
Akıl denen şey hırslarla çevrelenmişse o akıl değil "hayvan nefs" tir.O nefsin uygun gördüğü işler akla terstir.Akılda faize terstir.Anlayana....
Bundan sonra cevap vermeyeceğim çünkü çağın gerisinde kalmış insanlarla tartışmak gereksiz...
-
Turkiye Cumhuriyeti tarihinde o kadar cok ornek alinacak, sevilecek, saygi duyulacak insanlar var iken, siddete bas vurmus dahasi ne oldugu belli olmayan ve hic bir daim bu memleketin urunu olmayan ideolojileri, yollari benimsemis; su anda oldugu gibi sizleri ayristiran insanlara deger vermenin, en azindan deger verilecek bu kadar insan varken, geregi oldugunu dusunmuyorum!
Yoksa sevmek sevmemek sorun degil. Sorun gundemin icerisinde sit-com medyasina kapilip, birey olarak bir dusunce gelistiriyormus gibi entellektuel mastirubasyon yapmaniz.
tek kelime ile gelinen bu durum icin; yazik!
-
Ntv'de konu üzerine dündarın programı var. Sağlam adamlar bağlanıyor.
Şimdi de Papa'nın Ağca ile iş birliği yaptığı iddası var.
-
ağcanın papa suiksatının arkasında gladyonun italya da var olan hükümetin yerine aşırı sağ bir hükümetin getirilmesi var diye okumuştum. herhalde mahir kaynak'ın kitaplarından biriydi. şimdide akpnin derin oluşumu bu adamı ergenekon davasında kullanıcak gibime geliyor.
-
attack bunu yazdı:
ağcanın papa suiksatının arkasında gladyonun italya da var olan hükümetin yerine aşırı sağ bir hükümetin getirilmesi var diye okumuştum. herhalde mahir kaynak'ın kitaplarından biriydi. şimdide akpnin derin oluşumu bu adamı ergenekon davasında kullanıcak gibime geliyor.
----------------------------- -
bu şer.....siz şimdi serbestmi kalacak?o kadar pisliği yapmış bu adam?yazıklar olsun