folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Mehmet Ali Ağca Şartlı Tahliye Ediliyor

Mehmet Ali Ağca Şartlı Tahliye Ediliyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Milamber
    Milamber's avatar
    Erkek

çok ilginç hakikaten... arkadaşlar tamam tartışıyorsunuz kabul ama sizlerden ricam lütfen birbirinize hakaret etmeyin nitekim hatırlatmak isterim ki 68 kuşağının başına aynı şeyler geldi... birbirlerini gerçekten dinlemedikleri için öldüler birileri ailelerini çocuklarını kaybetti...

bakın aynı dönemde ortaya çıkan ilginç bir gerçektir...

daha sonra yapılan balistik incelemeler sonucu sabah bir araç bir yerden kalkıyor işte "a" kahvesi taranıyor ölenler sağcılar ülkücüler aynı akşam başka bir araç aynı yerden kalkıyor bir başka kahve taranıyor ölenler solcular... bunun neresi ilginç diyeceksiniz... ilginç olan tarafı şu arkadaşlar yapılan incelemelerde kurşunların aynı silahtan çıktığı ortaya çıkıyor...

umarım bu birbirinizi dinlemeniz için bir sebep sunar sizlere... ikinci olarak bahsetmek istediğimse şimdi birisi mehmet ali ağcaya öteki bir arkadaşımızda deniz gezmiş ve işte o dönemdeki solcu ekiplere bir takım sözler sarfetmiş arkadaşlar her iki tarafında yaptığı yanlışlar oldu bu bir gerçek...

AMA HER İKİ TARAFTA AYNI ŞEYİ İSTİYORDU... ülkesinin iyiliğini... nitekim o dönemde amerikan varlığını türkiyede savunan bir takım insanlara karşı durdu 68 kuğaşının solcuları kendi inandıkları doğrultusunda kominizme yöneldiler... ülkücü gençlikse başbuğlarının onlara anlatığı doğrultuda inandılar... oysaki iki tarafta aynı şey istiyordu ülkelerinin güçlü bir devlet olmasını amerikadan bağımsız olmasını...

nitekim sonuç neydi? bir takım insanlar kulaklarımızı kendi halkımıza tıkamamıza yol açacak bir oyun oynadılar bizlere ve sonuçlarını çok iyi bir biçimde aldılar... lütfen birbirimize kulak verelim şahsen koyu bir solcu değilim ama görüşüm sola daha yakındır... ancak şunuda söylemek isterim ki ben dinin getirdiği ahlak kurallarının toplumdan soyutlanması durumunda ortaya çıkacak olan şeyin varlığından korkuyorum... görüyorsunuz en basit örneği bu gün ekonomide dünyayı mahvediyor bu gün izlenen ekonomik politikalar... ayrıca şuda var turan görüşünüde desteklerim türkün türkten başka dostu yoktur... birbirimize iyi tutunmamız lazım birbirimizi yememiz değil...

şimdi sizlerden ricam doğru olduğuna inandığınız ideolojiler doğrultusunda birbirinize laf sokmak yerine doğru dürüst hakaret e varmayan makul eleştiriler yapmanız... nitekim şahsen ben istesem her iki tarafada harika laflar sokabilirim ama dediğim gibi kime neye faydası var bir düşünün lütfen

Fırtına koparmaktır işim... Uzaklar Yolcusu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek

Protesto bunu yazdı:
    -----------------------------

ats30 bunu yazdı:

Renato bunu yazdı:

Deniz gezmis nerden polise askere kursun sıkmış.

Adam türkiyeden bile insan kaçırmamış amerikalıları kacırmıs.

Yanlıs bilgi dostum

Deniz Gezmiş in kürt olduğunu ve Abdullah Öcalan ın arkadaşı olduğunu biliyor musun? 

Hacı naptın? :)

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    illision
    illision's avatar
    Erkek

Sonuçta yaptıklarının cezasını çekmiş artık Hür ve özgür....

birgün olmasada birgün mutlaka
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vayhayvanvay
    vayhayvanvay's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

Renato bunu yazdı:

Yanlıs bilgi dostum

http://www.payidar.net/konu/139710-deniz-gezmith-hakkynda-bilmemiz-gerekenler/

Deniz Gezmiş in banka soyup kahvehane taradığını biliyor musun? 
    Deniz Gezmiş in Türk polisine ve Türk askerine silah doğrultup mermiler yağdırdığını biliyor musn? 
    Deniz Gezmiş in İstanbul Üniversitesinde okurken babasına yazdığı bir mektupta ''Baba beni çok farklı bir düşünceye sürüklüyorlar Kur'an-ı Kerim hafızlığımı kaybediyorum.Beni gel al'' dediğini biliyor musun? 
    Deniz Gezmiş in İstanbul Üniversitesini işgal edip ÜLKÜCÜ görüşlü öğrencilerin derse girmesinin engellediğinibiliyor musun? 
    Deniz Gezmiş in Sivas sarıkışla-gemerek tarafında yakalandığı sırada Rusya ya ''gelin beni kurtarın Türkiye de olaylar çok karışık devrimimi Rusya dan tamamlıyacağım'' dediğini biliyor musun? 
    Deniz Gezmiş in kürt olduğunu ve Abdullah Öcalan ın arkadaşı olduğunu biliyor musun? 
    Deniz Gezmiş in ÜLKÜCÜ görüşlü Ruhi Kılıçkıran'a attığı kurşunu ve ilk kanı sizlerin döktüğünü biliyor musun? 
    Şu an ki pkk nın en büyük doğma sebebi olan Deniz Gezmiş tir biliyor musun? 
    Kürt halkının aklına girerek Kürt halkının bağımsızlığı diye bağıran Deniz Gezmiş tir biliyor musun? 
    Şu an ki pkk da aynı propagandayı yapmakta biliyor musun? 
    İdam edilmeden önce Abdullah Öcalana ''TÜRK-KÜRT halkının bağımsızlığı kazanılcaktır.sen kürt halkının bağımsızlığıyla uğraş Türkler nasıl olsa bağımsızdırlar.'' dediğini biliyor musun? 
    Eğer bunları biliyorsan....ve hala aynı teraneyi ENTELLEKTÜEL ve GÜNDEMDE OLABİLMEK için devam ettiriyorsan senin TÜRKLÜĞÜNDEN ,MİLLİYETÇİĞİNDEN ŞÜPHE EDERİM

ben şahsen bu küresel anarşist teröristten oldum olası nefret etmişimdir ama neyse tartışmaya gerek yok :)

ağca yine yanlış hesaptan kapıdan dönmesin :D

bunların hiçbirini bilmiyoruz dayı. ben bu kadar boş bu kadar safsata bi muhabbet görmedim. sağcısıyla solcusuyla o adama saygı duyuluyor, mhp milletvekili mezarına gidip dua okuyor. o adam bir tek kişi bile öldürmemiştir. sen bunları biliyor musun ?

insan öldüren zilyon tane dönemin sağcısı, solcusu var, örneğin mahir çayan. polise de sıkmıştır, kıraathane de taramıştır. sakın benim de deniz gezmişçi olduğumu düşünme, zira değilim. ama bir insana bu kadar rahat, bu kadar boş sallanması canımı sıktı, hem de rahmetli bir insanın arkasından. yapmayın.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Razorback
    Razorback's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

Renato bunu yazdı:

Yanlıs bilgi dostum

Deniz Gezmiş in Türk polisine ve Türk askerine silah doğrultup mermiler yağdırdığını biliyor musn? 
    Deniz Gezmiş in İstanbul Üniversitesinde okurken babasına yazdığı bir mektupta ''Baba beni çok farklı bir düşünceye sürüklüyorlar Kur'an-ı Kerim hafızlığımı kaybediyorum.Beni gel al'' dediğini biliyor musun? 
    Deniz Gezmiş in İstanbul Üniversitesini işgal edip ÜLKÜCÜ görüşlü öğrencilerin derse girmesinin engellediğinibiliyor musun? 
    Deniz Gezmiş in Sivas sarıkışla-gemerek tarafında yakalandığı sırada Rusya ya ''gelin beni kurtarın Türkiye de olaylar çok karışık devrimimi Rusya dan tamamlıyacağım'' dediğini biliyor musun? 
    Deniz Gezmiş in ÜLKÜCÜ görüşlü Ruhi Kılıçkıran'a attığı kurşunu ve ilk kanı sizlerin döktüğünü biliyor musun? 
    Kürt halkının aklına girerek Kürt halkının bağımsızlığı diye bağıran Deniz Gezmiş tir biliyor musun? 
    İdam edilmeden önce Abdullah Öcalana ''TÜRK-KÜRT halkının bağımsızlığı kazanılcaktır.sen kürt halkının bağımsızlığıyla uğraş Türkler nasıl olsa bağımsızdırlar.'' dediğini biliyor musun? 
    Eğer bunları biliyorsan....ve hala aynı teraneyi ENTELLEKTÜEL ve GÜNDEMDE OLABİLMEK için devam ettiriyorsan senin TÜRKLÜĞÜNDEN ,MİLLİYETÇİĞİNDEN ŞÜPHE EDERİM

ben şahsen bu küresel anarşist teröristten oldum olası nefret etmişimdir ama neyse tartışmaya gerek yok :)

Çamur at izi kalsın demi ağızdan ve kulaktan dolma seni.İşine geldiği gibi değiştir dur gerçekleri.Din kitabı gibi adamsın vallaha.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

ats30 bunu yazdı:

5 yaşında olsaydım inanırdım.

o da belki.

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozsar07
    ozsar07's avatar
    Erkek

ATS30 nickli müridin çakma ülkü ocaklarında yanlan yanlış bilgilerle beyninin yıkandığını biliyormuydunuz ?

önce iyice bir araştır ondan sonra ahkam kes kardeşşşş

Ne deli ne kör Ne sağır ne de sayrı Mutluyum kısacası Ve hiçbir şey istediğim yok Senden felek Ama yine de Ucuz olsun ekmek Ve pahalı olsun insan hayati.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    utu
    utu's avatar
    Başarı Madalyası
    Erkek

Onu bunu bırakın adam diyor ben jesus christ'im geldim idim yeryüzüne deyi.

jesus christ gopta gel adamı kahraman yapanlara gülüyoruz =)

http://i45.tinypic.com/1zbte0j.jpg
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Felony
    Felony's avatar
    Erkek

..ve terörist serbest......

Güçsüz halklar güçlü liderler çıkarır, güçlü halklarınsa lidere ihtiyacı yoktur. "Viva ZAPATA"
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acikistihbarat
    acikistihbarat's avatar
    Erkek

ozsar07 bunu yazdı:

ATS30 nickli müridin çakma ülkü ocaklarında yanlan yanlış bilgilerle beyninin yıkandığını biliyormuydunuz ?

önce iyice bir araştır ondan sonra ahkam kes kardeşşşş

cahil.

bildiklerimi bilseydin bilmediğin çok şey olduğunu bilirdin...

bu şahsın yazılanlar gibi terörist olduğu yönünde sağlam kanıtları gördüm de söyledim herhalde.bugün denizlerin dalgaları PKK hareketinde yer alıyorlar.

çünkü komünizm kardeşliği denen birşey var.

gir pkk sitelerine alayında deniz gezmiş kahramandır derler.pkk lıların kahraman dediği biri bana göre teröristtir.

komünizmin temeli de zaten anarşi ve mevcut düzeni silah zoruyla yıkmak demektir.silah kullanarak düzeni yıkmak terör değilde nedir ? ? ?

iddia edilen ergenekon a neden terör örgütü deniyor ? ha eğer faso fiso diyeceksen niye tartışmayı uzatıyon ki zaten inanmıyorsun hiçbir şeye...

kaldı ki ülkü ocakları meselesi eskide kaldı.yanlışları gördüm yanlışlarla beraber olmadım..

sizde yanlışları görün ve bile bile kendinizi ateşe atmayın.geçmişte olduğu gibi günümüzde de anti-amerikancılık safsatalarıyla amerikan hizmetkarlığı yapılıyor.

"bizim çocuklar" dan olmak isteyenler devam edebilir....

bugün çıkan şahsında kahraman vs olduğuna inanmıyorum küresel güçlerin oyuncakları....

Toplam Hit: 11665 Toplam Mesaj: 87