folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Mehmetçiğin Ölümden Döndüğü An "Terörist Kamerası"Nda!

Mehmetçiğin Ölümden Döndüğü An "Terörist Kamerası"Nda!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

şerefsiz ermeni tohumları .. az çok konuşmaları çevirdim kameraman bu nedir diye soruyor onlar da ya cvp vermiyor ya da tam cvp vereceği sıra

kesiyorlar, en son eşeğe bindirirken de kancığın biri de iyi taşı arkadaş diyor . şerefsizler yaa. bizim hakkaride askerlik yapan bir arkadş anlatıyor,

mağralara  çıplak kadın dergisinin sayfasını koyuyorlar onun altında da bomba, asker kaldırdığında bomba patlıyor ya da küçük kola pet şişelerine

koyup yola atıyorlarmış, bazen dikkatsizliğe askerler tekme atınca o pet şişelere patlıyormuş bomba. böyle taktikleri var demişti.. devlet adam

olamadı bi bitiremedi bunların kökünü

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

hemzemin geçitlere dikkat edin diye askerde eğitim veriliyor.
    askerlerimizde bunu göze alarak hemen kaçıyor.
    bu video eski.
    videonun başındaki terörist  öldürüldü

http://www.haberturk.com/gundem/haber/806771-gungoren-bombacisi-olduruldu

kaygusuz tarafından 28/Ara/12 01:48 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    manfolder bunu yazdı

bu yaptıkları patlayıcı ne acaba

tüp içerisine çivi-metal parçası koyuyorlar. gerisi de c4 plastik patlayıcı.

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    trampfd
    trampfd's avatar
    Erkek

"Hayvan" amına kodumun çocukları bildiğin evcilleştirilmemiş dağda doğada yaşayan hayvan hepsi, insandır cahildir falan demiyorum ben artık cahil değil onlar, insanlar cahil olabilir ancak bunlar hayvan!

"aha gaştiler, hişbişey olmadi" diyo üzülüyo senin ağzını yüzünü sikiyim ben!

Ehl-i Byte
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek

Anlayıp kaçmaları hoşuma gitti, + olarak rütbeleri ne acaba nasıl bir sistemle anladı ordaki tuzağı oda var.

Öbür taraftan köpekistlere diyecek bir şey yok zaten salaklar bir dağda ölümü bekliyorlar ne umuyorlar ki başka.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    Zeytun-i bunu yazdı

Anlayıp kaçmaları hoşuma gitti, + olarak rütbeleri ne acaba nasıl bir sistemle anladı ordaki tuzağı oda var.

Öbür taraftan köpekistlere diyecek bir şey yok zaten salaklar bir dağda ölümü bekliyorlar ne umuyorlar ki başka.

bişi anlamana gerek yok hocam

hakkaride dağların arasında ıssız bir yoldasın.heryerde bomba yada teröristin olabileceği bir yerde kablonun toprağa girdiği yeri yada topraktaki yeni kazılmış hafif şişkintiyi farkettiğinde kaçmazmısın?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zeytun-i
    Zeytun-i's avatar
    Erkek
    jayde bunu yazdı
    Zeytun-i bunu yazdı

bişi anlamana gerek yok hocam

hakkaride dağların arasında ıssız bir yoldasın.heryerde bomba yada teröristin olabileceği bir yerde kablonun toprağa girdiği yeri yada topraktaki yeni kazılmış hafif şişkintiyi farkettiğinde kaçmazmısın?

Hocam dediğin güzelde işte tecrübe ve maharet ister öyle herkes anlayamaz yani, videodaki asker muhtemelen işi bilen biri bence.

https://www.uvvam.com | Dünya Su Sporcuları Platformu | https://www.instagram.com/uvvam/
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek

8 tane tusa kirk saatte basamiyor pezevenk, kalkip bomba yapabiliyo ama. nerden ogreniyo, kim ogretiyo bunlari bu salaklara acaba?

All I need is a possibility.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jayde
    jayde's avatar
    Erkek
    mizahi bunu yazdı

8 tane tusa kirk saatte basamiyor pezevenk, kalkip bomba yapabiliyo ama. nerden ogreniyo, kim ogretiyo bunlari bu salaklara acaba?

zamanında ermenistan, yunanistan iran, suriye,israilde bomba eğitimi almışlardı belli başlı militnanları. öğrenenler dağdaki diğer domuz sürülerinne eğitim veriolar hocam

sadece bomba yapmak ve patlatmak  üzere kampları ve okullları var

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karahanx
    karahanx's avatar
    Erkek

amınakoyduklarım diye söze başlıyorum.

Siz ve sizin gibi orospu çocuğu yandaşlarınıza layık tek yer itin köpeğin bile yaşamadığı mağaralardır.

Hayvan gibi yaşayıp köpek gibi ölüceksiniz hepiniz  ulan.

Biz de askere gidicez, haddinizi bildirmek için bir fırsat geçer elimize inşallah.

onun bunun evlatları diyerek sözlerimi noktalıyorum.

karahanx tarafından 28/Ara/12 09:03 tarihinde düzenlenmiştir

Hayat Bizi 61 kenara...
Toplam Hit: 7350 Toplam Mesaj: 54