Mehmetçiğin Ölümden Döndüğü An "Terörist Kamerası"Nda!
-
şerefsiz ermeni tohumları .. az çok konuşmaları çevirdim kameraman bu nedir diye soruyor onlar da ya cvp vermiyor ya da tam cvp vereceği sıra
kesiyorlar, en son eşeğe bindirirken de kancığın biri de iyi taşı arkadaş diyor . şerefsizler yaa. bizim hakkaride askerlik yapan bir arkadş anlatıyor,
mağralara çıplak kadın dergisinin sayfasını koyuyorlar onun altında da bomba, asker kaldırdığında bomba patlıyor ya da küçük kola pet şişelerine
koyup yola atıyorlarmış, bazen dikkatsizliğe askerler tekme atınca o pet şişelere patlıyormuş bomba. böyle taktikleri var demişti.. devlet adam
olamadı bi bitiremedi bunların kökünü
-
hemzemin geçitlere dikkat edin diye askerde eğitim veriliyor.
askerlerimizde bunu göze alarak hemen kaçıyor.
bu video eski.
videonun başındaki terörist öldürüldühttp://www.haberturk.com/gundem/haber/806771-gungoren-bombacisi-olduruldu
kaygusuz tarafından 28/Ara/12 01:48 tarihinde düzenlenmiştir -
manfolder bunu yazdı
bu yaptıkları patlayıcı ne acaba
tüp içerisine çivi-metal parçası koyuyorlar. gerisi de c4 plastik patlayıcı.
-
"Hayvan" amına kodumun çocukları bildiğin evcilleştirilmemiş dağda doğada yaşayan hayvan hepsi, insandır cahildir falan demiyorum ben artık cahil değil onlar, insanlar cahil olabilir ancak bunlar hayvan!
"aha gaştiler, hişbişey olmadi" diyo üzülüyo senin ağzını yüzünü sikiyim ben!
-
Anlayıp kaçmaları hoşuma gitti, + olarak rütbeleri ne acaba nasıl bir sistemle anladı ordaki tuzağı oda var.
Öbür taraftan köpekistlere diyecek bir şey yok zaten salaklar bir dağda ölümü bekliyorlar ne umuyorlar ki başka. -
Zeytun-i bunu yazdı
Anlayıp kaçmaları hoşuma gitti, + olarak rütbeleri ne acaba nasıl bir sistemle anladı ordaki tuzağı oda var.
Öbür taraftan köpekistlere diyecek bir şey yok zaten salaklar bir dağda ölümü bekliyorlar ne umuyorlar ki başka.bişi anlamana gerek yok hocam
hakkaride dağların arasında ıssız bir yoldasın.heryerde bomba yada teröristin olabileceği bir yerde kablonun toprağa girdiği yeri yada topraktaki yeni kazılmış hafif şişkintiyi farkettiğinde kaçmazmısın?
-
jayde bunu yazdıZeytun-i bunu yazdı
Öbür taraftan köpekistlere diyecek bir şey yok zaten salaklar bir dağda ölümü bekliyorlar ne umuyorlar ki başka.bişi anlamana gerek yok hocam
hakkaride dağların arasında ıssız bir yoldasın.heryerde bomba yada teröristin olabileceği bir yerde kablonun toprağa girdiği yeri yada topraktaki yeni kazılmış hafif şişkintiyi farkettiğinde kaçmazmısın?
Hocam dediğin güzelde işte tecrübe ve maharet ister öyle herkes anlayamaz yani, videodaki asker muhtemelen işi bilen biri bence.
-
8 tane tusa kirk saatte basamiyor pezevenk, kalkip bomba yapabiliyo ama. nerden ogreniyo, kim ogretiyo bunlari bu salaklara acaba?
-
mizahi bunu yazdı
8 tane tusa kirk saatte basamiyor pezevenk, kalkip bomba yapabiliyo ama. nerden ogreniyo, kim ogretiyo bunlari bu salaklara acaba?
zamanında ermenistan, yunanistan iran, suriye,israilde bomba eğitimi almışlardı belli başlı militnanları. öğrenenler dağdaki diğer domuz sürülerinne eğitim veriolar hocam
sadece bomba yapmak ve patlatmak üzere kampları ve okullları var
-
amınakoyduklarım diye söze başlıyorum.
Siz ve sizin gibi orospu çocuğu yandaşlarınıza layık tek yer itin köpeğin bile yaşamadığı mağaralardır.Hayvan gibi yaşayıp köpek gibi ölüceksiniz hepiniz ulan.
Biz de askere gidicez, haddinizi bildirmek için bir fırsat geçer elimize inşallah.
onun bunun evlatları diyerek sözlerimi noktalıyorum.
karahanx tarafından 28/Ara/12 09:03 tarihinde düzenlenmiştir