folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Mehmetçiğin Ölümden Döndüğü An "Terörist Kamerası"Nda!

Mehmetçiğin Ölümden Döndüğü An "Terörist Kamerası"Nda!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ozzzz
    Ozzzz's avatar
    Erkek

Gerçekten çok kötü oldum bu videoyu izlediğimde gerçekten allah yardımcıları olsun askerlerimizi korusun

Ben bu insanları anlamıyorum.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek
    UzatmaNaciye bunu yazdı

aslında cok söwmek istiyorumda ban yicegime yanıyorum özellikle bunları bilipte kacak sigara alan arkadaşlara(tosun haric)

Tekelden alınca ne fark ediyo,direk amerika ve israile gidiyo onların pkkdan aşağı kalır tarafları war mı ? ben zevkimin peşindeyim hacım. ozaman tekel sigaralarınıda ucuz yapsınlar bizde yasal olanını alalım.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

profesyonel yardım alıyo  O.Ç

Minimalist Değilim, Tembelim ( Artık yazmanın anlamı yok, açık hedef oluyoruz. Konuşarak, yazarak, kumda siyasetçilik oynayarak yapılabilecek şeyler bitti.)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kut
    kut's avatar
    Erkek

Bunlara insaniyet perverlik göstermek, köpekliktir!

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CnkGn
    CnkGn's avatar
    Erkek

Soyunu sopunu siktiğimin orospu çocukları . Elbet bigun o dağlarda geberip gideceksiniz

yo yo yo 1-4-8-3 to the 3 to the 6 to the 9 representing the abq. what up biaatch! leave at the tone...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

benim anlamadığım konu bu kadar basitmi mk bomba yapımı falan. İt köpek herkes bomba yapıyo.

Gerçi özel harekat bunların anasını skiyo dağlarda o ayrı mesele.

Kameralarda sağ salim ailenize teslim edicez sizi hiç korkmayın biz dostuz gibi mesajlar veriyolar haliyle ama içerde anasını skiyolar bunların. 

İyimi oluyo kötümü oluyo bilemiyorum tabii çıkınca onlarda o sinirle tekrar dağa çıkıyolar olan yine günahsız, olaydan hiç haberi bile olmayan körpecik 20 yaşında gençlere oluyo..

Bizi birbirimize düşürenlerin anasını skmek lazım aslında..

Onlarda ne için çatıştıklarını bilmiyolar işin garibi, kimisi mecburen almış çıkarmışlar dağa kimisinin beynini yıkamışlar devlet düşman diye vs. vs..

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bosluk
    Bosluk's avatar
    Erkek

vay anasını ulan askerler çok iyi kaçtı helal olsun ben izlerken kac lan kac lan dıordum ne sinirlendım orospu cocukları ya  o dağı yerınden sökmek lazım yerinden bu aq cocukları sırf orda yaşadı dıye ama nasıl oluyorsa bırsey yapmıyor bu devletı anlamak cok güc ,üniversitede tarih hocasına sormustuk bu devlet nıye bıtırmıyor aq dıye bı suru taktik stratejı anlatmıstı bir nevi haklıydı ama böylede düşünmekten koruyamıyorsun kendını 

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

hala şunları insan yerine koyuyorsunuz ya ne diyim size. Bunun cahillikle hiç bir ilgisi yok, tamemen doğuştan gelen bir oçluğu.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

O tipte bi adama bomba yapmayı öğretmek kolay deyil. Büyük ihtimalle bunları alıp küçüklükten beri böyle eyitiyolar, kafalarını yıkıyolar ve bu ülkede yaşıyolar.

Bu videdan iki şey çıkarttım;

Ya orospu çocukları  fazla cesur kendilerini videoya alıp internete atıyolar.

Yada bu ülke onların gözüne en ufak korku dahi salamamışki kimseyi siklemeden bombasını yapıyor bigüzel yemeklerini yapıp yiyorlar internete falan yüklüyorlar.

Bildiğin dağda yaşam kurmuşlar oraya amına koyum. Hani insansız hava uçakları ? Nerde istikbarat teşkilatımız  ? Gerçekten siz deyil size göz yumanlar sikti bu türkiyeyi. Bizi bu hale getirmeye sizin zekanız yetmez.

manhyak tarafından 28/Ara/12 12:53 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    american
    mizahi
    mizahi's avatar
    Erkek
    manhyak bunu yazdı

O tipte bi adama bomba yapmayı öğretmek kolay deyil. Büyük ihtimalle bunları alıp küçüklükten beri böyle eyitiyolar, kafalarını yıkıyolar ve bu ülkede yaşıyolar.

Bu videdan iki şey çıkarttım;

Ya orospu çocukları  fazla cesur kendilerini videoya alıp internete atıyolar.

Yada bu ülke onların gözüne en ufak korku dahi salamamışki kimseyi siklemeden bombasını yapıyor bigüzel yemeklerini yapıp yiyorlar internete falan yüklüyorlar.

Bildiğin dağda yaşam kurmuşlar oraya amına koyum. Hani insansız hava uçakları ? Nerde istikbarat teşkilatımız  ? Gerçekten siz deyil size göz yumanlar sikti bu türkiyeyi. Bizi bu hale getirmeye sizin zekanız yetmez.

Kardesim imla olarak yazini bok goturuyo ama, ima olarak yerden goge haklisin. 

All I need is a possibility.
Toplam Hit: 7358 Toplam Mesaj: 54