Mehmetçiğin Ölümden Döndüğü An "Terörist Kamerası"Nda!
-
Gerçekten çok kötü oldum bu videoyu izlediğimde gerçekten allah yardımcıları olsun askerlerimizi korusun
-
UzatmaNaciye bunu yazdı
aslında cok söwmek istiyorumda ban yicegime yanıyorum özellikle bunları bilipte kacak sigara alan arkadaşlara(tosun haric)
Tekelden alınca ne fark ediyo,direk amerika ve israile gidiyo onların pkkdan aşağı kalır tarafları war mı ? ben zevkimin peşindeyim hacım. ozaman tekel sigaralarınıda ucuz yapsınlar bizde yasal olanını alalım.
-
profesyonel yardım alıyo O.Ç
-
Bunlara insaniyet perverlik göstermek, köpekliktir!
-
Soyunu sopunu siktiğimin orospu çocukları . Elbet bigun o dağlarda geberip gideceksiniz
-
benim anlamadığım konu bu kadar basitmi mk bomba yapımı falan. İt köpek herkes bomba yapıyo.
Gerçi özel harekat bunların anasını skiyo dağlarda o ayrı mesele.
Kameralarda sağ salim ailenize teslim edicez sizi hiç korkmayın biz dostuz gibi mesajlar veriyolar haliyle ama içerde anasını skiyolar bunların.
İyimi oluyo kötümü oluyo bilemiyorum tabii çıkınca onlarda o sinirle tekrar dağa çıkıyolar olan yine günahsız, olaydan hiç haberi bile olmayan körpecik 20 yaşında gençlere oluyo..
Bizi birbirimize düşürenlerin anasını skmek lazım aslında..
Onlarda ne için çatıştıklarını bilmiyolar işin garibi, kimisi mecburen almış çıkarmışlar dağa kimisinin beynini yıkamışlar devlet düşman diye vs. vs..
-
vay anasını ulan askerler çok iyi kaçtı helal olsun ben izlerken kac lan kac lan dıordum ne sinirlendım orospu cocukları ya o dağı yerınden sökmek lazım yerinden bu aq cocukları sırf orda yaşadı dıye ama nasıl oluyorsa bırsey yapmıyor bu devletı anlamak cok güc ,üniversitede tarih hocasına sormustuk bu devlet nıye bıtırmıyor aq dıye bı suru taktik stratejı anlatmıstı bir nevi haklıydı ama böylede düşünmekten koruyamıyorsun kendını
-
hala şunları insan yerine koyuyorsunuz ya ne diyim size. Bunun cahillikle hiç bir ilgisi yok, tamemen doğuştan gelen bir oçluğu.
-
O tipte bi adama bomba yapmayı öğretmek kolay deyil. Büyük ihtimalle bunları alıp küçüklükten beri böyle eyitiyolar, kafalarını yıkıyolar ve bu ülkede yaşıyolar.
Bu videdan iki şey çıkarttım;
Ya orospu çocukları fazla cesur kendilerini videoya alıp internete atıyolar.
Yada bu ülke onların gözüne en ufak korku dahi salamamışki kimseyi siklemeden bombasını yapıyor bigüzel yemeklerini yapıp yiyorlar internete falan yüklüyorlar.
Bildiğin dağda yaşam kurmuşlar oraya amına koyum. Hani insansız hava uçakları ? Nerde istikbarat teşkilatımız ? Gerçekten siz deyil size göz yumanlar sikti bu türkiyeyi. Bizi bu hale getirmeye sizin zekanız yetmez.
manhyak tarafından 28/Ara/12 12:53 tarihinde düzenlenmiştir -
manhyak bunu yazdı
O tipte bi adama bomba yapmayı öğretmek kolay deyil. Büyük ihtimalle bunları alıp küçüklükten beri böyle eyitiyolar, kafalarını yıkıyolar ve bu ülkede yaşıyolar.
Bu videdan iki şey çıkarttım;
Ya orospu çocukları fazla cesur kendilerini videoya alıp internete atıyolar.
Yada bu ülke onların gözüne en ufak korku dahi salamamışki kimseyi siklemeden bombasını yapıyor bigüzel yemeklerini yapıp yiyorlar internete falan yüklüyorlar.
Bildiğin dağda yaşam kurmuşlar oraya amına koyum. Hani insansız hava uçakları ? Nerde istikbarat teşkilatımız ? Gerçekten siz deyil size göz yumanlar sikti bu türkiyeyi. Bizi bu hale getirmeye sizin zekanız yetmez.
Kardesim imla olarak yazini bok goturuyo ama, ima olarak yerden goge haklisin.