folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Mehmetçiğin Ölümden Döndüğü An "Terörist Kamerası"Nda!

Mehmetçiğin Ölümden Döndüğü An "Terörist Kamerası"Nda!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

ah ah bunları yapan kürtler olsa iyi de sanmıyorum kürt olacaklarını asıl orospu çocuğu olan bunları destekleyen ve birbirimizi kışkırtan dış devletler..  tarihe bakarsan kürtler bize hiç ihanet etmemişler ancak bu şerefsizce kışkırtmalar sonucu hepsi bizi arkadan vurar hale gelmiş..

bizi kötü bellemişler hep beraber kardeşçe yaşadığımız vatanımız var iken yeni bir vatan sevdasına bürünmüşler yazık yazık :|

bunları destekleyen ve bizi inceden inceden kışkırtan dış kuvvetlerin köküke kibrit suyu atmadan bu devam eder evvelde asala gider pkk gelir yarın karşımıza kardeşim dediğimiz lazlada çıkar çerkezlerde çıkar :/

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Balyoz99
    Balyoz99's avatar
    Erkek
    ersn bunu yazdı

O askerleri oraya tedbir almadan yollıyan komutanları sikim , kamerayı çeken oç.ların azcık akılları çalışsa o askerleri orda sağ bırakmazlardı. 

Bi tim yol güzergağında hareket ediyorsa onun güvenliğini sağlıcak dağlardan istikamet edicek bi timde arkasından yollaman lazım , Askerlerin orda ne yaptığını bilmeden konuşuyorum ama eğer o askerler tepeden izleniyorsa bu olay bizim ordumuzun zayıflığını ortaya çıkarır yada tedbirsizliğini yada ortada bi ibnelik döndüğünü vs.. vs..

Yakın göründüğüne bakma, pro kamerayla çekiyor pezevenkler. O kadar geniş bir alanda güvenliği sağlamaya uğraşırsan o askerler hareket edemez. Güvenliği sağlamaya giden unsurlar pusuya düşer vs.

Afganistanda onlarca Amerikan karakolu basıldı, hava üssünü bile bastılar geçenlerde. Talibanın aynı bu pozisyonlarda çektiği onlarca video var. ABD zayıf mı şimdi?

arbeit macht frei
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

videoyu izlemiyorum bu orospu çocuklarının izlencek yanı da yok zaten, bütün yazılan küfürlere tam destek. johny sins siksin hepinizi

test 1 2
Toplam Hit: 7357 Toplam Mesaj: 54