Mehmetçiğin Ölümden Döndüğü An "Terörist Kamerası"Nda!
-
aslında cok söwmek istiyorumda ban yicegime yanıyorum özellikle bunları bilipte kacak sigara alan arkadaşlara(tosun haric)
-
gazman bunu yazdıUzatmaNaciye bunu yazdı
aslında cok söwmek istiyorumda ban yicegime yanıyorum özellikle bunları bilipte kacak sigara alan arkadaşlara(tosun haric)
tosun niye hariç? arkadaşın diye torpil mi geçiyosun? adalet mi bu şimdi?
onunki gürcü sigarası.bu o.ç larınınkyle ilgisi yok.yinede vergi mergi oalyına girersen o ayrı mevzu
-
:D onla alakası yok o gürcistan kack sigarası satıyor benim dedigim empire prestij fln satan bunların parasının nereye gittigini bilen arkadaşlara lafım war.
-
kacak sigaranın alması var alması var. gürcistandan 3 tl ye aldıgı sigarayı size 4 tlye satan adamın pkk ile işi yok. alım işlemi gerçekleştiginde gürcüstan devletine ve tosuna kazandırmış oluyorsunuz.yani kaçak sigarayla olayı direk bagdaştırmayın. ekmegide gider pkklıdan alırsan yine oraya hizmet etmiş olursun.
-
-
Videodaki askerin düştüğü durumua sizde düşerseniz arkanıza bakadan kaçın :) Kabloyu/telefonu/telsizi sökmek el yapımı patlayıcıların çoğunu etkisiz hale getirir ama 10m ileride başka bir patlayıcı olmadığından emin olamayacağınız için durmayın, kaçın.
-
Ulan koca koca teyzeler bomba yapıyor amk şerefsizleri.
-
Ar0fer bunu yazdı
Ulan koca koca teyzeler bomba yapıyor amk şerefsizleri.
Ulan koca koca OROSPULAR bomba yapıyor amk şerefsizleri.
-
O askerleri oraya tedbir almadan yollıyan komutanları sikim , kamerayı çeken oç.ların azcık akılları çalışsa o askerleri orda sağ bırakmazlardı.
Bi tim yol güzergağında hareket ediyorsa onun güvenliğini sağlıcak dağlardan istikamet edicek bi timde arkasından yollaman lazım , Askerlerin orda ne yaptığını bilmeden konuşuyorum ama eğer o askerler tepeden izleniyorsa bu olay bizim ordumuzun zayıflığını ortaya çıkarır yada tedbirsizliğini yada ortada bi ibnelik döndüğünü vs.. vs..
-
pire için yorgan yakmak lazım.bunlar bugün hak isterler yarın imtiyaz.
soysuz bunlar aq haktan adaletten ne anlar lan dağdaki köpek sürüsü.
bu orospu çocuklarını temizlemek için çocuk,kadın,genç,yaşlı dememek lazım.
10 yaşında polise taş atan çocuk 20 yaşında silahla dağa çıkacaktır.Biz hala aaayy çocuğun da beynini yıkamışlar bilmem ne diyelim.sikiyim o çocuğun beynini de ailesini de.hepsi orospu çocupu lan işte.
xxspiderxx tarafından 28/Ara/12 11:17 tarihinde düzenlenmiştir