Memnun Kaldığınız TV Box (Sattıklarınızi Da Görebilirim)
-
Amazon Fire Stick 4K Max kullaniyoruz cok memnunuz cihazdan. Hem stabil hem de hizli.
-
blmrt bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdı
Hala alınır ya da alınmaz birşey diyemem. Ben 18.10.21' de 599,09TL' ye almışım.
Neredeyse her gün kullanıyorum. Memnunum, öneririm.
Xiaomi Mi Box S 4K : https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-MDZ-22-AB-Mi-Box-Ultra/dp/B07K3KC5CP
Hocam evde normal anten kablosu yok , bu cihazı alsam normal tv kanallarını sorunsuz seyretmek mümkün mü
Hepsiburada Premium alırsın 10 liraya oradan Blu TV Premium gelecek onun uygulamasında ulusal kanallar var ondan izleyebilirsin internetle.
-
blmrt bunu yazdıBaD_BoYs bunu yazdı
Hala alınır ya da alınmaz birşey diyemem. Ben 18.10.21' de 599,09TL' ye almışım.
Neredeyse her gün kullanıyorum. Memnunum, öneririm.
Xiaomi Mi Box S 4K : https://www.amazon.com.tr/Xiaomi-MDZ-22-AB-Mi-Box-Ultra/dp/B07K3KC5CP
Hocam evde normal anten kablosu yok , bu cihazı alsam normal tv kanallarını sorunsuz seyretmek mümkün mü
Mümkün hocam. Hatta modlanmış apk' lar kullanarak tüm servisleri tek uygulama üstünde izleyebilirsin. Herşey elinin altında fakat hiçbiri kumandanı eline alıp zaping yapma keyfini yaşatmıyor. En azından bana göre böyle.
-
break bunu yazdı
Amazon Fire Stick 4K Max kullaniyoruz cok memnunuz cihazdan. Hem stabil hem de hizli.
İnat performansı nasıl neler yüklediniz yanlış hatırlamıyorsam 8gm rom vardı yeterlimi
-
sunyy2003 bunu yazdıbreak bunu yazdı
İnat performansı nasıl neler yüklediniz yanlış hatırlamıyorsam 8gm rom vardı yeterlimi
İnat çok mu önemli ya :D, harbiden inatçı bu herifler. Dün ulaştı bana ortak yolu bulduk modlamayacağım kendi uygulamalarını, bir sürü uygulama var neden inat?
-
AndrevMask bunu yazdısunyy2003 bunu yazdıbreak bunu yazdı
İnat çok mu önemli ya :D, harbiden inatçı bu herifler. Dün ulaştı bana ortak yolu bulduk modlamayacağım kendi uygulamalarını, bir sürü uygulama var neden inat?
Yani en sevdiğim
Dün ulaşan kim ne konuda ortak yol buldunuz modlamak derken neyi neden modladin? Kafamda deli sorular
-
sunyy2003 bunu yazdıAndrevMask bunu yazdısunyy2003 bunu yazdıbreak bunu yazdı
Yani en sevdiğim
Dün ulaşan kim ne konuda ortak yol buldunuz modlamak derken neyi neden modladin? Kafamda deli sorular
bunların uygulaması root engelli, reklam dolu cogu box sahibi insan bana rootu kaldır vs ile ulasmıstı oradan basladı
AndrevMask tarafından 08/Eyl/22 20:51 tarihinde düzenlenmiştir -
Amacım duyar kasmak değilde adamlar haklı aslında. Donmadan, kasmadan korsan yayın sunuyorlar ve karşılığında 1 TL para istemiyorlar. Reklamlardan gelir sağlıyorlar. Sonuçta babalarının hayrına uğraşmıyorlar.
-
AndrevMask bunu yazdısunyy2003 bunu yazdıAndrevMask bunu yazdısunyy2003 bunu yazdıbreak bunu yazdı
Yani en sevdiğim
bunların uygulaması root engelli, reklam dolu cogu box sahibi insan bana rootu kaldır vs ile ulasmıstı oradan basladı
Size buradan mi ulasiyorlar ? Yani tbt den mi
-
sunyy2003 bunu yazdıAndrevMask bunu yazdısunyy2003 bunu yazdıAndrevMask bunu yazdısunyy2003 bunu yazdıbreak bunu yazdı
Yani en sevdiğim
Size buradan mi ulasiyorlar ? Yani tbt den mi
hayır, telegram. root hatası veriyormus cogu box bu konuda bılgılendıreyım dedım