Memnun Kaldığınız TV Box (Sattıklarınızi Da Görebilirim)
-
dostum mi box s 4k onlarca sattım harika bi cihaz tavsiye ederim
-
Delegado_Zero bunu yazdı
ben yaklasik 3 sene boyunca amazon fire tv stick 4k kullandim ki hala tv arkasina takili. yaklasik bir senedir de evin internetini tasirken üstüne hediye apple tv 4k verdiler onu kullaniyorum. fire tv stick de hostur amma apple tv 4k baskadir. tv'de anten yok sadece bunu kullaniyoruz. kesinlikle tavsiye edeceksem bunu ederim. ama inat tv dediginiz uygulama yok sanirim jailbreak ile oluyordur belki onu da ben bilmiyorum.
Hocam hangi internete geçtin de hediye verdiler :)
-
CorretzA bunu yazdıDelegado_Zero bunu yazdı
ben yaklasik 3 sene boyunca amazon fire tv stick 4k kullandim ki hala tv arkasina takili. yaklasik bir senedir de evin internetini tasirken üstüne hediye apple tv 4k verdiler onu kullaniyorum. fire tv stick de hostur amma apple tv 4k baskadir. tv'de anten yok sadece bunu kullaniyoruz. kesinlikle tavsiye edeceksem bunu ederim. ama inat tv dediginiz uygulama yok sanirim jailbreak ile oluyordur belki onu da ben bilmiyorum.
Hocam hangi internete geçtin de hediye verdiler :)
Türkiye'de mümkün mü hocam bu olay :)
İnternet bu: aylık 29 € Apple TV 4K ve 5G modem ustune hediye
-
türkiyede ilk alanlardanım 180 liraya almıştım çinden gelmişti
hala canavar gibi hala güncellemeleri alır
-
su inat icin guncel link verebilecek var mi? surdan yuklesem olur mu?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.box.inat.trivia&hl=en&gl=US
bi de baska uygulamalr da var demissiniz onlar neler?
-
g2k bunu yazdı
71
DJ_Alper tarafından 10/Eyl/22 13:47 tarihinde düzenlenmiştir -
DJ_Alper bunu yazdıg2k bunu yazdı
71
tesekkur ettim hocam.
-
sunyy2003 bunu yazdıbreak bunu yazdı
Amazon Fire Stick 4K Max kullaniyoruz cok memnunuz cihazdan. Hem stabil hem de hizli.
İnat performansı nasıl neler yüklediniz yanlış hatırlamıyorsam 8gm rom vardı yeterlimi
Bende Fire stick 4k var 2022 model :)
Ben İnatbpx'u aktif kullanıyorum, maçlar için genelde yüklemiştim ve şuana kadar derbiler dahil ben tek bir defa takıldığını görmedim.
Genel olarak memnunum, tek sıkıntım kumandasında sesi açıp kapatamıyorum, bu sorun genel galiba, tv entegre sorunu mudur nedir bilmiyorum.
Ama genel olarak ben gayet memnunum, başka tv box hiç kullanmadım, ilk kullandığım fire stick ve gayet memnunum.
-
@andrewmask revteam deki APK larin android 11 de kurulmuyor.
-
Mi box çıkar
"Mi Box ta wifi bağlantı sorunu var ve istediğim görüntüyü bir türlü yakalayamadım.
Görüntüdeki sorun özellikle maçlarda veya filmlerin hızlı sahnelerinde çok az kesik kesik oynamasaydı. Ayarlarda ne yaptıysam önleyemedim."
Varmı bu durumları yasayan