Memnun Kaldığınız TV Box (Sattıklarınızi Da Görebilirim)
-
sunyy2003 bunu yazdı
Mi box çıkar
"Mi Box ta wifi bağlantı sorunu var ve istediğim görüntüyü bir türlü yakalayamadım.
Görüntüdeki sorun özellikle maçlarda veya filmlerin hızlı sahnelerinde çok az kesik kesik oynamasaydı. Ayarlarda ne yaptıysam önleyemedim."
Varmı bu durumları yasayan
1.5 senedir cayir cayir kullaniyoruz abi iptv, netflix, twitch vs bi sikintisini gormedik daha. Baglanti icin 5.0ghz bant destekleyen modem kullaniyorum bununla bir iliskisi var mi emin degilim.
-
Bende araştırma içerisindeyim. Next 4k stick fiyat performans olarak düşünüyorum gibi henüz karar vermedim.
Mibox konusunda ürünle ilgili bi kaç sorun var.
1- donanım eski teknoloji olmasından mütevellit (xiaomi zamanında devrim yaptı fakat ürünün yeni versiyonlarında donanım upgrade yapmadı ) ilerleyen zamanlarda sorun çıkarabilme ihtimali
2- Cihazda yazılım güncelleme sırasında brick moda düşüyo. Coğrafya kaderdir den mütevellit yetkili servisler kullanıcı hatası diye cihazları postalamakta eğer teknik donanım var ise tekrar rom atılabilir ama yoksa bu bilgi aklınızda bulunsun.
3- Bazı modemler ya da internet servis sağlayıcı kaynaklı(tam emin değilim ) cihaz enerjisi kesilince tarih saat sıfırlıyor ve elle giriş yapmadan cihaz nete bağlanmıyor.
-
trooper bunu yazdı
Bende araştırma içerisindeyim. Next 4k stick fiyat performans olarak düşünüyorum gibi henüz karar vermedim.
1- donanım eski teknoloji olmasından mütevellit (xiaomi zamanında devrim yaptı fakat ürünün yeni versiyonlarında donanım upgrade yapmadı ) ilerleyen zamanlarda sorun çıkarabilme ihtimali
2- Cihazda yazılım güncelleme sırasında brick moda düşüyo. Coğrafya kaderdir den mütevellit yetkili servisler kullanıcı hatası diye cihazları postalamakta eğer teknik donanım var ise tekrar rom atılabilir ama yoksa bu bilgi aklınızda bulunsun.
3- Bazı modemler ya da internet servis sağlayıcı kaynaklı(tam emin değilim ) cihaz enerjisi kesilince tarih saat sıfırlıyor ve elle giriş yapmadan cihaz nete bağlanmıyor.
Benim sadece aklıma takılan artık kaç yilkik cihaz durumuna gelmesi ama tr de çılgın gibi bir kitlesi olmasi
-
sunyy2003 bunu yazdıtrooper bunu yazdı
Benim sadece aklıma takılan artık kaç yilkik cihaz durumuna gelmesi ama tr de çılgın gibi bir kitlesi olmasi
Hocam ülke olarak aşırı fanboyluk genlerimizde var. Ben fiyat performans ürünü bakıyorum. O yüzden sadece markası ve kitlesi var diye fazla para vermek mantıklı gelmiyo. Kullanacağım max günlük ortalama 1-2 saat olacak cihaza hemde eski donanıma para vermek mantıklı gelmiyo.
-
trooper bunu yazdısunyy2003 bunu yazdıtrooper bunu yazdı
Hocam ülke olarak aşırı fanboyluk genlerimizde var. Ben fiyat performans ürünü bakıyorum. O yüzden sadece markası ve kitlesi var diye fazla para vermek mantıklı gelmiyo. Kullanacağım max günlük ortalama 1-2 saat olacak cihaza hemde eski donanıma para vermek mantıklı gelmiyo.
Senin inceleyip begendiklerin neler
-
Bugün telegramda söyle bir liste gördüm, işinize yarayabilir belki
❗️ Android " Full LİSANSLI " Cihaz Sıralaması
İşlemcilere göre ;
- TEPE -
1 - ( Tegra / Tegra+ ) Nvidia Shield
2 - ( S922 ) Amazon Cube Gen2
- ÜST -
3 - ( S905X4 ) Verizon Gen 2 - AV1
- Mecool Km2 Plus - AV1
4 - ( S905Y4 ) T-Vision Hub V2 - AV1
- Sunny Prime Stick - AV1
- Xiaomi Stick 4K - AV1
- Next Stick 4K - AV1
5 - ( MT 8696 ) Fire Stick 4K Max - AV1
- ORTA ÜST -
6 - ( S905X3 - D3 )
Chromecast ,
Botech Wzone
- ORTA -
7 - ( S905X2 - Y2 - W2 )
Dynalink TV Box ,
Onn Tv Box ,
Verizon Gen1 ,
T-Vision Hub V1 ,
Mecool Km2 ,
Realme Stick 4K
Tivo
8 - ( MT 8695 )Fire Stick HD / 4K
- ORTA ALT -
9 - ( S905X )
Ematic AGT419 ,
Mi Box
- ALT -
10 - Mi Stick FHD ,
Onn. Stick FHD
* Bu lisanslı cihazlar içinden dilediğinizi seçebilirsiniz. Üst sıralar fiyatı yüksek iyi cihazlardır. ( 1 - 2 )
Orta sıra hemen hemen her işinizi görür. ( 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 )
* Alt sıradakiler başlangıç için sınır. ( 9 - 10 )
Full Lisans : Tüm platformlar 4K çalışır. ( Cihazın gücüne göre )
-
Üstte arkadaş paylaşmış liste x4 işlemci olan ürünler ülkemizde yasal olarak pek yok arıza durumu teknik servis durumları sıkıntı ama üst seviye cihazlar.
Next stick 4k ile Botech Wzone arasında git geldeyim ama muhtemelen stick alacağım.
Next artıları daha yeni bir işlemci av1 codec ve fiyat bir adım ileri taşıyo
-
trooper bunu yazdı
Üstte arkadaş paylaşmış liste x4 işlemci olan ürünler ülkemizde yasal olarak pek yok arıza durumu teknik servis durumları sıkıntı ama üst seviye cihazlar.
Next stick 4k ile Botech Wzone arasında git geldeyim ama muhtemelen stick alacağım.
Az önce incelediğim cihaz benimde next ama bunlarda USB olmaması canımı sıkıyor
Bu durumda bazen mi box a kayiyorum
Aliexpress cihazlarını mi incelesek
-
sunyy2003 bunu yazdı
Mi box çıkar
"Mi Box ta wifi bağlantı sorunu var ve istediğim görüntüyü bir türlü yakalayamadım.
Görüntüdeki sorun özellikle maçlarda veya filmlerin hızlı sahnelerinde çok az kesik kesik oynamasaydı. Ayarlarda ne yaptıysam önleyemedim."
Varmı bu durumları yasayan
WiFi sorunu bendede vardı mi Stick te bi forum sitesinde 30 sn lik bir videoda çözdüm bidahada sorun olmadı görüntü anlamında Vodafone da sık sık hız düşmesine bağlı sorun yaşadım ama netspeed Ge geçtikten sonra hiç bir sorun olmadı
-
sunyy2003 bunu yazdıtrooper bunu yazdı
Az önce incelediğim cihaz benimde next ama bunlarda USB olmaması canımı sıkıyor
Bu durumda bazen mi box a kayiyorum
Aliexpress cihazlarını mi incelesek
Stick olunca mecburen kısıyorlar bişeylerden.çin cihazları var baya iyi cihazlarda var ondada sorun olması durumu yazılım vergi gibi boklar var o yüzden ben pek bakmadım.