Metrobüsde Yanına Erkek Oturtturmayan Kadın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

videoyu izleyemedim mobilde oldugumdan son sozunu soylebilirmi biri ?

bi de genç bişey olsan kendini sakınıyorsun diyeceğim ama... diyor

since 2005 // tbt
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

böyleleri ölene kadar erkeksiz kalacak bakire tipler

ben orda olsam 

kadının dudaklarına yapışırdım :)

kadın taş sert karı tam benlik :)

kaygusuz tarafından 05/Eyl/13 01:07 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı

böyleleri ölene kadar erkeksiz kalacak bakire tipler

ben orda olsam 

kadının dudaklarına yapışırdım :)

yoklugu bu kadar belli etme haciiiii abeDil%20çıkarma

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

bu yeni bişey değil kadının yaptığı öküzlük tabi ki yanına erkek oturunca ne olcakmış iffetimi bozulcak :D

3-4 ay önce avcılarda saadetli kadınlar stand bile kurmuştu imza toplayıp kadına ayrı metrobüs falan diye  

tabi ki saçmalıkta şuda bi gerçek ki hakikaten kadınlar metrobüste zorluk çekiyor sıkış tıkış insan kenara falan çekiliyor ama yinede rahatsız 

oluyor kadın he biz çekiliyoruz ama öküz gibi fortlamaya çalışan o.ç larıda çok tabi 

kimi kadında ben kaçtıkta oda sürtmeye meraklıları yok değil ben rahatsız oluyorum kadın olmuyor oda var .

ama  bunu mesela isteyiş amaçları benim düşündüğüm gibi ise problem yok ama saadetli kadınlar isteyince kıllanmadım değil .

hani şeriat vs isteyen aynı insanlar çünkü

Nev-i Şahsına Münhasır.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek

Bizim eski dükkanın karşısında da vardı böyle bi menapoz teyze, gelip bizim çırağı şikayet ediyomuş sürekli balkona çıkınca bana bakıyo gözleriyle soyuyo falan.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek
    yolbulucu bunu yazdı

videoyu izleyemedim mobilde oldugumdan son sozunu soylebilirmi biri ?

0:52 genç bişey olsan hadi neyse 50 yaşında kezbansın diyo

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

kadınlara ayrı metrobüs otobüs, ayrı metro vagonları gibi bir uygulamanın gelmesini isterim açıkçası, sokarım globalleşen türkiyeyede modern insanlığada , dışarda yokluktan dağa taşa sürtünecek o kadar hayvan varken kadınların o kalabalığın içinde kalmasını istemiyorum açıkçası fortlanmak isteyen evinde kocasıyla otobüs yapıp yapsın fantezisini

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

keske aralarinda para toplayalarmisda taksiye bindirelermis :)  toplu tasima araclarinda yer vermem(hamile ve sakatlar haric). hatta bikere karinin biri dediydi siz gencsiniz yer vermek istemezmisiniz bana dedi cevabi yapistirdiydim hayir diye ne bozulduydu:)

bikeresinde de dolmusta konusuyoruz arkadasla kendi aramizda turkce donuyo tabi muhabbet(kievde yasiyorum) karinin biri dedi rusca konusunda bizde anlayalim ne konusuyosunuz bizim hakkimizda dediydi dedim rusca bilmiyoruz. ozaman konusmayin kafami sisirdiniz dedi. Dedim begenmiyosan in taksiye bin sen bana karisamassin dedim dumur oldu:D

delimiyim ben?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OttomanSlap
    OttomanSlap's avatar
    Erkek

yanında oturmasını istemiyosan kalkacaksın güzel ablacım. 

şahsen bende sevgilimin yanında başkasının oturmasını istemem ama oturdu diye de cıngarmı çıkartayım amk, bişeymi olcak sanki. dar görüşlümüyüz amk

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Ben olsam gider kucağına otururum karının. 88 kiloyu göbeğine yiyince yanına oturmuş olsaydım ne kadar sağlıklı olacağını anlar herhalde.

while (1<2)
Toplam Hit: 10881 Toplam Mesaj: 74