Metrobüsde Yanına Erkek Oturtturmayan Kadın

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mukavim_
    Mukavim_'s avatar
    Erkek
    ArduouS bunu yazdı

kendisi ş.a. abladır. florya'da ikamet etmektedir. 

bu izlediğiniz olay merter-cevizlibağ yönünde metrobüste yaşanmıştır. bu alay ettiğiniz kadın 13 yaşındayken kendisinden yaşça çok büyük 2 adam tarafından yedikule bölgesindeki bir bekar pansiyonuna kaçırılmış ve 2 hafta boyunca tutsak edilerek cinsel istismara uğramıştır. 

yaşadığı mahalde bu olayın öğrenilmesinden sonra insanların yapıştırdığı "orospu" etiketi yüzünden 2 kere intihara kalkışmış ancak aynı evde yaşadığı ablası tarafından kurtarılmıştır.

o yüzden yaptığı şey bana anormal gelmedi. büyük bi psikolojik travma geçmişi var kendisinin.

edit: ismini gizlemem gerektiği söylendi öyle yaptım.

demiş sözlükte elemanın teki

durum böyle olsa dahi, herkesin bu kadının nazını çekecek hali yok.

ben de çok ciddi ailevi problemler yaşıyorum diyelim, şimdi kalkıp otobüste "babacığım" diyen küçük çocuğa "kalk s.git, skrm babacığını da seni de" deyip anlayış mı bekleyeyim milletten. olmaz o iş.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SerYolcu
    SerYolcu's avatar
    Erkek
    u235 bunu yazdı

Adamın son söylediği laf çok güzel olmuş ama :)

CyberAngel bunu yazdı

İyi koymuş lafı :) 

c0nverse bunu yazdı

ama adam lafı süper koymuş yaa :D

Zachariah bunu yazdı

Sağlam oturtmuş :D

unbalanced bunu yazdı

ben de izlemiştim adam iyi laf sokmuş kadın dumur oldu haha.. bu tip insanlardan nefret ediyorum valla.. herkes kendini bi şey zannediyor 

ONEMINUTE bunu yazdı

karidaki lukse bak bide tarif etseydi nasil birini isterdi yanina buzlu badem felan?

boyle tiplere ayar oluyorum...evde kalmis kesin erkeklerden ilgi gormemis.

kiz arkadaslari gezerken O  evde sogan soymusss.

keske baban disari b...........

kaygusuz bunu yazdı

böyleleri ölene kadar erkeksiz kalacak bakire tipler

ben orda olsam 

kadının dudaklarına yapışırdım :)

kadın taş sert karı tam benlik :)

OttomanSlap bunu yazdı

yanında oturmasını istemiyosan kalkacaksın güzel ablacım. 

şahsen bende sevgilimin yanında başkasının oturmasını istemem ama oturdu diye de cıngarmı çıkartayım amk, bişeymi olcak sanki. dar görüşlümüyüz amk

KrypT bunu yazdı

Ben olsam gider kucağına otururum karının. 88 kiloyu göbeğine yiyince yanına oturmuş olsaydım ne kadar sağlıklı olacağını anlar herhalde.

UmuT38 bunu yazdı

adam lafı cup diye oturtmus..

ExpirE bunu yazdı

cahil kadın. kadın demeye bin şahit ister

HoLyCat bunu yazdı

Böyle malların yanına oturmayacaksın..

Yerinden kaldırıp kucağına oturtacaksın, bakalım sesi çıkıyormu.. 

CEO bunu yazdı

Kadının çıkardığı cingarı görende, adam yanına oturmak değilde kucağına oturtmak istemiş sanacak mk..

Ama sonunda iyi diyor "görende gençsinde kendini sakınıyorsun" diye.

Resmen "Senin malzeme turşu gibi olmuştur zaten sanamı kaldım" demiş la adam :D

opusdei bunu yazdı

Böyle kadınlara ayar oluyorum. Toplu taşıma araçlarına bindiysen yanına erkek kadın top vs. oturabilir. Oturmsın istiyorsan ya kendine araç alacaksın yada taksiye bineceksin. Güzel de değil ki taciz etsinle. Ahı gitmiş vah ı kalmış bunun... 

Ayakta olsa fortçu tacizinden uzak durmak istedi diyicem ama ondad kendisi yerini değiştirip bir bayanın yanına gidebilir.

Otururken yanına erkek oturmasın istiyorsan herhangi bir bayanın yanında oturan bir erkekten rica etsen zaten yer değiştirir senle. 

Selam TBT nin GAZ BAĞIMLISI Müridleri...

Bir video sebebiyle genelizin kadınlara bakış açısını öğrenmiş olduk.

Burada bir iki soru sorayım, sonra da cevaplarını bekleyeyim..

1) O bayan genç ve güzel birisi olsaydı ve yanıma  erkek oturtmam deseydi, onu haklı mı görecektiniz. Yani bir bayanın rahatsız olmasını genç güzel yaşlı çirkin olmasına göre mi sınıflandıracağız ?

2) Bana göre oradaki erkeklerin söylediği sözler terbiyesizliktir. Aramızdan bazı arkadaşların bu erkeklerin söylediği sözleri desteklediklerini görüyoruz. Vermiş olduğunuz bu destekten, aynı lafların annenize, bacınıza söylenmesini kabul ediyorsunuz anlamını çıkarabilir miyiz ?

3) Bazı şehirlerarası otobüs firmaları bayan yanı uygulaması yapıyorlar. Hadi buradaki arkadaşlar, kendi annelerinin bacılarının, şehirlerarası uzun bir yolculukta yanına yabancı bir erkeğin oturmasını kabul ederler mi?

4) Bayanlara ayrı toplu ulaşım aracı uygulaması olsa, kaç kişi destekler ?

Bakın Japonya örneği : http://www.haberdar.com/kadinlara-ozel-metro-seferi-3833064-haberi

Bakın Afyondaki ufak bir uygulamada Sözcü nün Şeriat haberi..  http://sozcu.com.tr/2013/gundem/turkiyede-bir-il-yavas-yavas-seriata-gidiyor-245974/

5) O videoyu dikkatlice incelerseniz, bahsekonu olan bayanın başının açık olduğunu görürsünüz. Hadi bu bayanın başı kapalı olsaydı, buradaki hakaret seviyesini daha da mı artıracaktınız ? Bakın ben en çok bu sorunun cevabını merak ediyorum..

Ondan çocuk olmamıştır (Kimsenin babası değildir). Kendisi de doğmamıştır (kimsenin çocuğu değildir). İhlas Suresi 3 üncü ayette bunlar yazar.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yunusdogan
    yunusdogan's avatar
    Erkek

patates çuvalına çevirmiş asD:WAD:asdaw

ayrıca ben metrobüse binsem.. boş yer olsa etrafıma bakarım yaşlı bilmemne yere ihtiyacı olan varsa geç otur diye çağırırım bilmemne.. kimse babasının yeriymiş gibi tutamaz.. madem götü o kadar lükste amk gitsin taksiye binsin.

yunusdogan tarafından 05/Eyl/13 12:27 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    shadowjedi
    shadowjedi's avatar
    Erkek

Burada da var o tiplerden,şoförlerin başbelaları,en sonunda verdikleri parayı geri verip yol kenarında indiriyorlar :-)

Takdire şayanı olmaz bu işin...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı

1) O bayan genç ve güzel birisi olsaydı ve yanıma  erkek oturtmam deseydi, onu haklı mı görecektiniz. Yani bir bayanın rahatsız olmasını genç güzel yaşlı çirkin olmasına göre mi sınıflandıracağız ?

2) Bana göre oradaki erkeklerin söylediği sözler terbiyesizliktir. Aramızdan bazı arkadaşların bu erkeklerin söylediği sözleri desteklediklerini görüyoruz. Vermiş olduğunuz bu destekten, aynı lafların annenize, bacınıza söylenmesini kabul ediyorsunuz anlamını çıkarabilir miyiz ?

3) Bazı şehirlerarası otobüs firmaları bayan yanı uygulaması yapıyorlar. Hadi buradaki arkadaşlar, kendi annelerinin bacılarının, şehirlerarası uzun bir yolculukta yanına yabancı bir erkeğin oturmasını kabul ederler mi?

Bakın Japonya örneği : http://www.haberdar.com/kadinlara-ozel-metro-seferi-3833064-haberi

Bakın Afyondaki ufak bir uygulamada Sözcü nün Şeriat haberi..  http://sozcu.com.tr/2013/gundem/turkiyede-bir-il-yavas-yavas-seriata-gidiyor-245974/

5) O videoyu dikkatlice incelerseniz, bahsekonu olan bayanın başının açık olduğunu görürsünüz. Hadi bu bayanın başı kapalı olsaydı, buradaki hakaret seviyesini daha da mı artıracaktınız ? Bakın ben en çok bu sorunun cevabını merak ediyorum..

Dur sana cevabı ben vereyim.

1. O bayan genç biri olsaydı ve aynı sözleri söyleseydi yine aynı muameleyi görecekti. Orada genç biri olsan sakınsan sözü kadını rencide etmek için söylenen bir sözdür lafı kulaklarınla duydukta sonra beyninle irdelemeni tavsiye ederim.

2. Orada kadına laf atan sadece erkekler değil farkındaysan gülüşmeler arasında bayan sesleri de geliyor.  O kadın o kadar haksızdır ve terbiyesizdir ki kendisine söylenen laftan önce seviyeli bir tartışmada ağzının salyalarını akıtıp karşısındakine şerefsiz demiştir ama şerefsizlik yaptığının farkında değildir.

3. Şehirlerarası yolculuk ile şehiriçi toplu ulaşım apayrı birşeydir. Bunu idrak ettiğin anda seninle tartışabilirim bu konuda. Kaldı ki şehirlerarası yolculukta benim yanımda hiç tanımadığım bayan oturdu daha önce. Hiç bir sorun yaşamadık hatta gayet güzel muhabbet ettik. Yine de otobüs firmaları bu konuya dikkat ediyorlar. Benim gibi bir durum olduğunda otobüs içerisinde yer değiştirmeler ve ayarlamalar yapıyorlar.

4. Bayanlara özel bir vagon yada ayrı bölüm olabilir, haklarıdır da. Ama bu kadın gibi bayanlara özel olmayan bölümde çemkirmeleri kendisinin o gence söylediği laf gibi şerefsizliktir, çocuğa bok atmaktır.

5. Bayanın başının açık yada kapalı olması önemli değil, görüşü ve hayata bakış açısı önemlidir. Bu başörtüsü meselesini her fırsatta milletin gözüne sokmaya çalışıp, zırıl zırıl ağlamalarınızdan bıktık yemin ederim.

Şimdi de ben sana sorayım.

Orada ki diğer insanlar medeni hayat görüşüne sahip olmasaydı ve sen, lotus ve goldenboy gibi İran hayatını yaşamayı hak edenler olsaydı tartışma biraz ilerlediğinde genç haklı olmasına rağmen linç edilmeye çalışılırmıydı, çalışılmazmıydı?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sürpriz komutan
    qoqo
    qoqo's avatar
    Erkek

Hüseyin Üzmez'in tayfası :D Hepsi aynı bok :D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akustikelektrik
    akustikelektrik's avatar
    Erkek

@qoqo harfiyen katılıyorum +1

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    SerYolcu bunu yazdı

Yazıdan ve o kadar alıntıdan alınganlığın boyutu anlaşılıyor, benim anlamadığım o kadar her yere nüfuz etmişsin hala alınganlık niye ?

Çok basit birşey, yamalı gömlek misali metro yerine bulunan bir çözümdür metrobüs, ve benim gece 5te ana duraktan binip ayakta kalabildiğim bir araçtır kendisi.

Kadın yanına kadın oturmayabilir ama teorikte, pratikte eskiden olduğu gibi "otobüse binmek istemeyenlerin taksiye binmesi" olayını gerçekleştirebilir. İşe güce koşan ayakta bin dangalağın arasında yere düşmemeye çalışan adam bence iyi sabretmiş şahsen bana öyle bir tavır sergilense siktirgit yere otur derdim kadına hiç öyle yaşın geçmişle falan filan laf koymaya bile hali olmuyor insanın.

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek

Adı üstünde toplu taşıma orası. kendi özel makam aracı değil karının. isteyen istediği yere oturur.

Adam cinsel tacizde bulunmuyorsa problem yok. Tam bir yurdumun cehalet örneği.

Yakınına erkek istemeyen karı metrobusle gitmeyecek ozaman.

Ben bu olayı doğuda gördüm dolmuşa oturunca kara carsaflilar hemen 10 cm bosluk kalacak sekilde sıkışıyorlardı. kadınla erkeği değil de gerizekalıyla normal IQ lu insanları ayırsalar en hayırlısı o olacak.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
Toplam Hit: 10888 Toplam Mesaj: 74