Metrobüsde Yanına Erkek Oturtturmayan Kadın
-
ayhun bunu yazdı
keske aralarinda para toplayalarmisda taksiye bindirelermis :) toplu tasima araclarinda yer vermem(hamile ve sakatlar haric). hatta bikere karinin biri dediydi siz gencsiniz yer vermek istemezmisiniz bana dedi cevabi yapistirdiydim hayir diye ne bozulduydu:)
bikeresinde de dolmusta konusuyoruz arkadasla kendi aramizda turkce donuyo tabi muhabbet(kievde yasiyorum) karinin biri dedi rusca konusunda bizde anlayalim ne konusuyosunuz bizim hakkimizda dediydi dedim rusca bilmiyoruz. ozaman konusmayin kafami sisirdiniz dedi. Dedim begenmiyosan in taksiye bin sen bana karisamassin dedim dumur oldu:D
Rusça bilmiyorsan nasıl anlaşabildin hocam? Diyecem kadın türkçe biliyor falan ama o da türkçe bilse ne konuşuyorsunuz diye sormaz. Neyse, uykusuzluk başıma vurdu heralde.
-
Ayazz bunu yazdıayhun bunu yazdı
keske aralarinda para toplayalarmisda taksiye bindirelermis :) toplu tasima araclarinda yer vermem(hamile ve sakatlar haric). hatta bikere karinin biri dediydi siz gencsiniz yer vermek istemezmisiniz bana dedi cevabi yapistirdiydim hayir diye ne bozulduydu:)
bikeresinde de dolmusta konusuyoruz arkadasla kendi aramizda turkce donuyo tabi muhabbet(kievde yasiyorum) karinin biri dedi rusca konusunda bizde anlayalim ne konusuyosunuz bizim hakkimizda dediydi dedim rusca bilmiyoruz. ozaman konusmayin kafami sisirdiniz dedi. Dedim begenmiyosan in taksiye bin sen bana karisamassin dedim dumur oldu:D
Rusça bilmiyorsan nasıl anlaşabildin hocam? Diyecem kadın türkçe biliyor falan ama o da türkçe bilse ne konuşuyorsunuz diye sormaz. Neyse, uykusuzluk başıma vurdu heralde.
puahahahahahahahahaaah :D
-
adam lafı cup diye oturtmus..
-
cahil kadın. kadın demeye bin şahit ister
-
Ayazz bunu yazdıayhun bunu yazdı
-
Böyle malların yanına oturmayacaksın..
Yerinden kaldırıp kucağına oturtacaksın, bakalım sesi çıkıyormu..
-
Kadının çıkardığı cingarı görende, adam yanına oturmak değilde kucağına oturtmak istemiş sanacak mk..
Ama sonunda iyi diyor "görende gençsinde kendini sakınıyorsun" diye.
Resmen "Senin malzeme turşu gibi olmuştur zaten sanamı kaldım" demiş la adam :D
-
oooo ben bunun sol elden para üstü almayanını gördüm
neymiş sağ elden ver
işte bunlar rte nin xötünün kılı olan lar
http://www.youtube.com/watch?v=LChmq_finWg
-
samaccc bunu yazdı
oooo ben bunun sol elden para üstü almayanını gördüm
neymiş sağ elden ver
işte bunlar rte nin xötünün kılı olan lar
http://www.youtube.com/watch?v=LChmq_finWg
Hocam kusura bakmada bu senin yaptığına yobazlık denir.Yobaz olmak için sağcı veya solcu olmak gerekmiyor.Konuyu nereye çekiyorsun ? O kadının başı kapalı olsaydı eminim şimdi yerin dibine sokuluyordu.Şimdi ise dalga geçilip sadece.
mkyb tarafından 05/Eyl/13 09:55 tarihinde düzenlenmiştir -
Lotus bunu yazdı
kadınlara ayrı metrobüs otobüs, ayrı metro vagonları gibi bir uygulamanın gelmesini isterim açıkçası, sokarım globalleşen türkiyeyede modern insanlığada , dışarda yokluktan dağa taşa sürtünecek o kadar hayvan varken kadınların o kalabalığın içinde kalmasını istemiyorum açıkçası fortlanmak isteyen evinde kocasıyla otobüs yapıp yapsın fantezisini
adam bu işte. ilk defa bi görüşünü tuttum
kafkavari tarafından 05/Eyl/13 09:58 tarihinde düzenlenmiştir