Metrobüsde Yanına Erkek Oturtturmayan Kadın
-
Kadınlara hususi metrobüs istiyoruK biz erkekler olaraktan. Bu çileyi çekmek zorundamıyız la?
-
SerYolcu bunu yazdıu235 bunu yazdı
Adamın son söylediği laf çok güzel olmuş ama :)
CyberAngel bunu yazdıİyi koymuş lafı :)
c0nverse bunu yazdıama adam lafı süper koymuş yaa :D
Zachariah bunu yazdıSağlam oturtmuş :D
unbalanced bunu yazdıben de izlemiştim adam iyi laf sokmuş kadın dumur oldu haha.. bu tip insanlardan nefret ediyorum valla.. herkes kendini bi şey zannediyor
ONEMINUTE bunu yazdıkaridaki lukse bak bide tarif etseydi nasil birini isterdi yanina buzlu badem felan?
boyle tiplere ayar oluyorum...evde kalmis kesin erkeklerden ilgi gormemis.
kiz arkadaslari gezerken O evde sogan soymusss.
keske baban disari b...........kaygusuz bunu yazdıböyleleri ölene kadar erkeksiz kalacak bakire tipler
ben orda olsamkadının dudaklarına yapışırdım :)
kadın taş sert karı tam benlik :)OttomanSlap bunu yazdıyanında oturmasını istemiyosan kalkacaksın güzel ablacım.
şahsen bende sevgilimin yanında başkasının oturmasını istemem ama oturdu diye de cıngarmı çıkartayım amk, bişeymi olcak sanki. dar görüşlümüyüz amk
KrypT bunu yazdıBen olsam gider kucağına otururum karının. 88 kiloyu göbeğine yiyince yanına oturmuş olsaydım ne kadar sağlıklı olacağını anlar herhalde.
UmuT38 bunu yazdıadam lafı cup diye oturtmus..
ExpirE bunu yazdıcahil kadın. kadın demeye bin şahit ister
HoLyCat bunu yazdıBöyle malların yanına oturmayacaksın..
Yerinden kaldırıp kucağına oturtacaksın, bakalım sesi çıkıyormu..
CEO bunu yazdıKadının çıkardığı cingarı görende, adam yanına oturmak değilde kucağına oturtmak istemiş sanacak mk..
Ama sonunda iyi diyor "görende gençsinde kendini sakınıyorsun" diye.
Resmen "Senin malzeme turşu gibi olmuştur zaten sanamı kaldım" demiş la adam :D
opusdei bunu yazdıBöyle kadınlara ayar oluyorum. Toplu taşıma araçlarına bindiysen yanına erkek kadın top vs. oturabilir. Oturmsın istiyorsan ya kendine araç alacaksın yada taksiye bineceksin. Güzel de değil ki taciz etsinle. Ahı gitmiş vah ı kalmış bunun...
Ayakta olsa fortçu tacizinden uzak durmak istedi diyicem ama ondad kendisi yerini değiştirip bir bayanın yanına gidebilir.
Otururken yanına erkek oturmasın istiyorsan herhangi bir bayanın yanında oturan bir erkekten rica etsen zaten yer değiştirir senle.
Selam TBT nin GAZ BAĞIMLISI Müridleri...
Bir video sebebiyle genelizin kadınlara bakış açısını öğrenmiş olduk.
Burada bir iki soru sorayım, sonra da cevaplarını bekleyeyim..
1) O bayan genç ve güzel birisi olsaydı ve yanıma erkek oturtmam deseydi, onu haklı mı görecektiniz. Yani bir bayanın rahatsız olmasını genç güzel yaşlı çirkin olmasına göre mi sınıflandıracağız ?
2) Bana göre oradaki erkeklerin söylediği sözler terbiyesizliktir. Aramızdan bazı arkadaşların bu erkeklerin söylediği sözleri desteklediklerini görüyoruz. Vermiş olduğunuz bu destekten, aynı lafların annenize, bacınıza söylenmesini kabul ediyorsunuz anlamını çıkarabilir miyiz ?
3) Bazı şehirlerarası otobüs firmaları bayan yanı uygulaması yapıyorlar. Hadi buradaki arkadaşlar, kendi annelerinin bacılarının, şehirlerarası uzun bir yolculukta yanına yabancı bir erkeğin oturmasını kabul ederler mi?
4) Bayanlara ayrı toplu ulaşım aracı uygulaması olsa, kaç kişi destekler ?Bakın Japonya örneği : http://www.haberdar.com/kadinlara-ozel-metro-seferi-3833064-haberi
Bakın Afyondaki ufak bir uygulamada Sözcü nün Şeriat haberi.. http://sozcu.com.tr/2013/gundem/turkiyede-bir-il-yavas-yavas-seriata-gidiyor-245974/
5) O videoyu dikkatlice incelerseniz, bahsekonu olan bayanın başının açık olduğunu görürsünüz. Hadi bu bayanın başı kapalı olsaydı, buradaki hakaret seviyesini daha da mı artıracaktınız ? Bakın ben en çok bu sorunun cevabını merak ediyorum..
Metro Toplu tasıma yani içerisine bayanda , erkekte , travestiside , lezbiyenide binebilir. o kadın haksız. eger bir erkekle yan yana oturmak istemiyorsa taksiye binsin gitsin toplu tasıma aracını kullnamasın..
-
UmuT38 bunu yazdı
Metro Toplu tasıma yani içerisine bayanda , erkekte , travestiside , lezbiyenide binebilir. o kadın haksız. eger bir erkekle yan yana oturmak istemiyorsa taksiye binsin gitsin toplu tasıma aracını kullnamasın..
bu cevabı yazmak için te ferman gibi msjın tamanını almak zorundamıydın..
-
SerYolcu bunu yazdı
Burada bir iki soru sorayım, sonra da cevaplarını bekleyeyim..
1) O bayan genç ve güzel birisi olsaydı ve yanıma erkek oturtmam deseydi, onu haklı mı görecektiniz. Yani bir bayanın rahatsız olmasını genç güzel yaşlı çirkin olmasına göre mi sınıflandıracağız ?
2) Bana göre oradaki erkeklerin söylediği sözler terbiyesizliktir. Aramızdan bazı arkadaşların bu erkeklerin söylediği sözleri desteklediklerini görüyoruz. Vermiş olduğunuz bu destekten, aynı lafların annenize, bacınıza söylenmesini kabul ediyorsunuz anlamını çıkarabilir miyiz ?
3) Bazı şehirlerarası otobüs firmaları bayan yanı uygulaması yapıyorlar. Hadi buradaki arkadaşlar, kendi annelerinin bacılarının, şehirlerarası uzun bir yolculukta yanına yabancı bir erkeğin oturmasını kabul ederler mi?
4) Bayanlara ayrı toplu ulaşım aracı uygulaması olsa, kaç kişi destekler ?Bakın Japonya örneği : http://www.haberdar.com/kadinlara-ozel-metro-seferi-3833064-haberi
Bakın Afyondaki ufak bir uygulamada Sözcü nün Şeriat haberi.. http://sozcu.com.tr/2013/gundem/turkiyede-bir-il-yavas-yavas-seriata-gidiyor-245974/
5) O videoyu dikkatlice incelerseniz, bahsekonu olan bayanın başının açık olduğunu görürsünüz. Hadi bu bayanın başı kapalı olsaydı, buradaki hakaret seviyesini daha da mı artıracaktınız ? Bakın ben en çok bu sorunun cevabını merak ediyorum..
Selam kafan çok güzelmiş, güle güle kullan.
-
-
splintercell bunu yazdıSerYolcu bunu yazdı
......
Selam kafan çok güzelmiş, güle güle kullan.
-
Kezban ötesi
- Pardon oturabilir miyim ?
- Oha sikseydin hayvan yuh yuh !!!
Ayro tarafından 05/Eyl/13 13:56 tarihinde düzenlenmiştir -
Biocyte bunu yazdı
"kendi zevkime göre hareket ediyorum" diyo demek ki adamı beğenmemiş, erkeklerden hoşlanmıyor da olabilir.
Konuyu başka bir yönden ele alırsak. Bir erkeğin yanına oturmaktan sakınan kadın bence hiç tartışmaya girmez ve kalkar ordan.
aynen öyle
var böyle insanlar kadın büyük ihtimalle kürt genelde onlar bu tip mevzu çıkarır toplu taşımadaMod: Insanligin irki yoktur. Bu kesin "kurt, kurtler boyle yapar" kanisina dayanarak yaziyorsan buradaki diger kurt muritlere de hakaret olur. Saygisizlik etmeden, tartisin.
-
bence holy baştan noktayı koydu önce bi onun yourumunu okuyun
-
erkek de edepli olmalı, kadın da. nezaket sınırları içerisinde sorun olmaz. şahsen yanıma bayan oturunca ben kendimi ayaklarımı ellerimi toparlarım kendimi salıp, değmeye çalışmam.
videodan anladığım kadarıyla kadın kadar erkek de az değil, ben olsam tamam abla der susardım. onu yanlışıyla bırakırdım. ama adam orada durmuş laf yetiştiriyor :) belli ki kadında gitgide sinirlenip daha da büyük tepki vermeye başlamış video orada başlamış. çünkü adam gıcıklığına başında durmuş kadının :)
hele o son söylediği laf tam çıldırtmalık :) ben şahsen söyleyemezdim.
baron_27 tarafından 05/Eyl/13 14:56 tarihinde düzenlenmiştir