Microsoft Windows 7 Ultimate Original MS Türkçe ISO [32Bit & 64Bit]
-
Şu anda rardan çıkarıyorum birazdan bilgilendırırım merak eden arkadaşları :)
-
Activasyon zımbırtısının lınklerı pert olmuş yenıleyınız bi zahmet...
Edit: Bence kımse boşuna zahmet edıp ındırmesın dıyecem ama sorun benden kaynaklanıyordur umarım
Şimdi yüklemeye Çalıştım arkadaşlar...
Sürüvü bulunamadı dıyorr seçiyorum C: yi süreklı aynı şey E: yi gösterdım yıne yemedı kurabılen varsa Bi el sallasın Yahu:))
Acıyorum ındırdıgım partlara...
-
en düşük hızda yeni bir boş dvd ye tekrar yak düzelecektir
-
Yeni Aktivasyon Aracı : http://www.uploadjockey.com/download/5228675/Win.7.Loader.Orbit30.Hazar.x32.x64_v1.5_R2.rar -Link Yenilendi-
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------
en düşük hızda yeni bir boş dvd ye tekrar yak düzelecektir
-----------------------------zömb bu bizimkinden farkı yok deil mi boşa indirmeyem
-
Kreyzi :Ç size verdiğim ilk nete düşenler (zukona sürümü) ingilizce oem üzerine Türkçe dil paketi yüklenmiş sürüm. Bunlar da direk Türkçe Retail sürüm. Pek fark yok yani eğer sisteminde sorun yoksa aynen devam et indirmene gerek yok ancak bi kaç yerde okuduğum kadarıyla yardım destek kısmı tamamen Türkçeymiş bizim dil paketi yüklenen sürümde bazı ingilizce yerler vardı henüz denemedim diğer pcye kurunca bakıcam ona detaylıca.. Ama tabi her zaman Full orjinal Türkçe iso daha avantajlıdır tabiki.
-
ing. iyidir gerek yok :Ç
uğraşmaya değmez yav :W
-
şimdi bu retail versiyonumu final mi ? satışa çıkacak versiyon mu ?
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------Bende bunun 697 mb'a sıkıştırılmış olan Türkçe sürümü mevcut.
Bana da bunu bir BT Uzmanı vermişti.
Üstelik eldeki Windows'un üzerinden yükseltme yapılabiliyor.
Türkçe Windows 7 Retail Son Sürüm İndir
-----------------------------
bilginiz olsunda bu bildiğimiz linux :D
-
par 1 açılırken crc hatası verdi bir daha indiriyorum :S