Microsoft Windows 7 Ultimate Original MS Türkçe ISO [32Bit & 64Bit]
-
HaYLaZzz bunu yazdı:
-----------------------------hocalar windows7 aktif oldup olmadığına nerden bakcaz ? Aktivasyon aracını doğru kullandığımdan emin değilim de :)
bide buna uygun internet securty nerden temin edebilirim ?
-----------------------------avg internet security sorunsuz çalışıyor tavsiye edilir.
-
Ben anti wir kullanıyorum.. Spam içinde spyware terminetör'ü kuracam.. friwall kurmama gerek yok sanırım.Kendi friwall'ının ayarlarını öğrenmeye çalışacam
-
indirdim kurdum we $u ana kadar bi sorun çikmadi. t$k.ler HAYWAN :)
-
bende indirdim masaüstüne kurdum sorunsuz çalıştı sadece eski ekran kartımı tanımadı ati9200 9500 den aşağısını tanımıyor .. Laptopa kursam mı bilmiyorum sorun çıkarmı bilmiyorum şimdi gerek görmedim laptop bozulunca artık onada kurarım
-
ben indiremedim linkler kırık sanırım bu final surummu tam anlamadım??? birde linkleri yenileme sansınız varmıdır???
-
Z-CHAN bunu yazdı:
-----------------------------Bende bunun 697 mb'a sıkıştırılmış olan Türkçe sürümü mevcut.
Bana da bunu bir BT Uzmanı vermişti.
Üstelik eldeki Windows'un üzerinden yükseltme yapılabiliyor.
Türkçe Windows 7 Retail Son Sürüm İndir
-----------------------------Hoca Bunu indirdim ama .iso nun içinde win7 ile ilgili hiç bişe yok sanki :)
-
@ayhun
burdakiler sağlam
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=91334
evet final son sürüm
@Kumanaga cidden mi indirdin :| iso dosyasının adına ve sitesine hiç mi bakmadın :| linux o linkteki win7 değil
-
pesimistzombie bunu yazdı:
-----------------------------@ayhun
burdakiler sağlam
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=91334
evet final son sürüm
@Kumanaga cidden mi indirdin :| iso dosyasının adına ve sitesine hiç mi bakmadın :| linux o linkteki win7 değil
-----------------------------valla hiç bakmadım :) tıkladım idman indirdi açtığımda gördüm bende millet düşmesin diee yazdım açıkcası :)
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
yarın indirecem :D
şuan 512 de :D
şimdi ben bunu dvd cekip yükleyince
pc win7 x64 ultimate tr mi olcak? -
Z-CHAN bunu yazdı:
Bende bunun 697 mb'a sıkıştırılmış olan Türkçe sürümü mevcut.
Bana da bunu bir BT Uzmanı vermişti.
Üstelik eldeki Windows'un üzerinden yükseltme yapılabiliyor.
Türkçe Windows 7 Retail Son Sürüm İndir
şimdi ben bunu dvd cekip yükleyince
pc win7 x64 ultimate tr mi olcak?