Milletimiz Savaşı Bu Kadar Basit Mi Görüyor ??
-
olası bir savaş durumunda öyle milliyetçilikle fln kurtaramazsnız ülkeyi...
kurtuluş zmanında nükler bombamı vardı ki adam akıllıda adamlar kullanmıyordu..olası bir savaş duruumunda kiyasal ve biyolojik silahı 14 lü gibi rahat kullanabilen bi,r ülke var karşında zaten.. ülkemizin bütün savunma sistemlerini neredeyse hatta % 80 inini israilden alıyoruz... onlar belki füzelerimizi geri savurur ama onların füzelere bir bok yapamayz.. ekonomi yok zaten 1 liraya ekmek alıyoruz halk aç gücümüz yetmez bu savaaşa..savaş yerine oturup masada konuşulmalı özr dilenmeli..
-
HeadBanger bunu yazdı:
-----------------------------
olası bir savaş durumunda öyle milliyetçilikle fln kurtaramazsnız ülkeyi...
kurtuluş zmanında nükler bombamı vardı ki adam akıllıda adamlar kullanmıyordu..olası bir savaş duruumunda kiyasal ve biyolojik silahı 14 lü gibi rahat kullanabilen bi,r ülke var karşında zaten.. ülkemizin bütün savunma sistemlerini neredeyse hatta % 80 inini israilden alıyoruz... onlar belki füzelerimizi geri savurur ama onların füzelere bir bok yapamayz.. ekonomi yok zaten 1 liraya ekmek alıyoruz halk aç gücümüz yetmez bu savaaşa..savaş yerine oturup masada konuşulmalı özr dilenmeli..
-----------------------------Bakın savaş yanlısı değilim ancak askeri bir operasyonla gemiler ve vatandaşların kurtarılması en azından milletin boynunu önüne eğdirmezdi.
İsrail ilk kez bizimle savaşmayacak savaş çıkarsa ki çıkmayacak. Bu zamana kadar savaştığı ülkelere atabildi mi nuke? Atamaz o devirler kapandı artık atmanız için 3 büyük güçten birisi olmanız lazım... Ayrıca uzaktan uzağa birbirimize füze çakıp durmayacağız savaş boyunca herhalde konuya dahil olan ülkeler rusya - abd değilki füzelerle savaşalım yönetimi düşüreceğiniz güne kadar atar atacağını ki onunda fazla uzun süreceğini düşünmüyorum... Özür dilenmesi neyi değiştirir? Buna bir cevap verilmeli kesinlikle bu herhangi bir şekilde olabilir ama özür kınama yok pırtlatmalardan bıktık artık farkettiyseniz sürekli Türkiyenin Çekindiği imajı verilmeye çalışılmakta Türk diplomatlar aşağılanmaktadır...
-
PanxeR bunu yazdı:
bir pankartta gördüm bugun gösterilerde,
tam olarak ne yazmıştı hatırlamıyorum uzundu ama anlamı şöyle bişi idi.
Mehmetçik bizim canımızı korumayacaksa bizim için savaşmayacaksa ne için var ?
tamam savaş ı bende istemiyorum ama açık denizde düpedüz korsanlık yaptılar , ben olsam bi 10 gemi daha yollar bu sefer de gazze ye kadar yanına savaş gemilerini verirdim refakat için, bu sefer de ateş açarlarsa kendi bilecekleri iş...
hocam korsanlık yaptılar ama ilk asker helikopterden iniyo millet ablukaya alıyo.. o görüntülerle israili diğer devletler ne yazık ki anca kınarlar.. savaş olsa bile zamanında sevr i imzalattılar bu da farksız olmaz gibime geliyo.. yensen ne yenmesen ne yani.. üstelik bir dünya ambargoyla karşılaşırız bu herifler her yerdeler :| ticari durumumuz, yapılan anlaşmalar, turizm her şey bi anda arap saçına dönecekmiş gibi geliyor.. ne olucaksa çok garip olucak mecburen izliyoruz bakalım..
-
zumsuk bunu yazdı:
seadog bunu yazdı:
Bunları sadece sen düşünmüyorsun zumsuk bıçak kemiğe dayandı.
-----------------------------hocma hangi bıcak hangi kemiğe dayandı ??
11 askerde birşey olmadı, büyükelçiye yapılanda sessiz kaldık, yunanlılar kültürümüzü çalıyor birşey yok, ermenistanlılar laf ediyor tık yok...
Şimdi mi savaşacağız sebep ?? En fazl esirleri isteyip, tazminat isteyebiliriz bunun için savaşılacağını düşünmüyorum.Yani o denli birşey değil.Devletin gemisi değil, devlet destekli, bildirilmiş birşey hiç deil.
-----------------------------bu 11asker veya büyük elçi değil türkiyede ordu ve devletin var olma sebebi sivil vatandaşlar