folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Minecraft Server Loading (Konu 2) Kurallar Falan

Minecraft Server Loading (Konu 2) Kurallar Falan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bilenyok
    bilenyok's avatar
    Erkek

Beni tum gruplar olusturuldugunda rastgele birine ekleyin.

Notr eleman olarak yani, daha yeni ogreniyorum comezim :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

ÖNEMLİ: Server sorun çıkmazsa bu akşam (15 Temmuz Pazartesi) saat 21:15'te açılacak. Ancak serverı 1.6.2 yapma ihtimalimiz yüksek o yüzden aşağıdaki adımları izleyip 1.6.2 de kurun. 1.6.2 kurunca 1.5.2 de bilgisayarınızda yüklü olmaya devam edecek. Eski exe ile yine 1.5.2 oynayabilirsiniz.

Minecraft 1.6.2 Cracked
    Minecraft 1.6.2 İndir
         Linke tıklıyoruz ve arşiv olarak indiriyoruz, arşivdeki klasörü herhangi bir yere çıkartıyoruz. İçindekilerin hiç birini silmeyin, 5 dosya olması lazım. Malesef her girişimizde nick seçiciyi açıp nickimizi giriyoruz ve onaylıyoruz.
    Edit: Ben bu yazıyuı blogda yazdım çoluk çocuk anlamaz diye belirtmedim patcher_gui.dll yi açın 4. satırda sonda Player yazan yere nickinizi yazın olay tamamdır, her seferinde nick girmenize gerek kalmaz.

Nickimizi onayladıktan sonra Minecraft'ı açıyoruz, resimde işaretlediğim Play Offline butonuna tıklıyoruz. Oyunumuz açılınca Launcher'ı kapatabiliriz.

Güncelleme için birkaç indirme işlemi yaptıktan sonra oyunumuzu açtı, dediğim gibi oyun açılınca launcher'ı kapatabilirsiniz. Oyunnu test ettim onayladım her hangi bir ses sorunu veya dil sorunu yoktur.

Minimap-Modloader

Bunlar için hazırladığım klasörü indirin, bu klasörü AppData\Roaming\.minecraft\versions içine atın. Sonra launcherda Edit Profile'a tıklayın, Use Version kısmında release minecraft'ı seçin. Üstteki profile name'i de kafanıza göre kaydedin. Oyuna girerken artık o profilden gireceksiniz. Optifine kuramadım crash veriyor, yani sürümünü çıkartırlarsa ekleyip paylaşırım.

http://yadi.sk/d/Prxur7bU6rL8G 

hsyN tarafından 15/Tem/13 19:35 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

hadi bakalım server açılırsa takılırım sabaha kadar 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    wert
    wert's avatar
    Erkek

nasıl girioz laa 

|sadece aptalların başarısı ders notu ile ölçülür|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pSkpt
    pSkpt's avatar
    Erkek

21.15 de açılacak dedilerdi ama açılmadı sanırım daha ben de göremedim IP.

İmza...
Toplam Hit: 17140 Toplam Mesaj: 106