folder Tahribat.com Forumları
linefolder TahriDepo
linefolder Minecraft Server Loading (Konu 2) Kurallar Falan

Minecraft Server Loading (Konu 2) Kurallar Falan

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Hocam sana birkaç sorum ve önerim var.

Bu köylerde bize tahsis edilen alanlarda yapıların kat limiti varmı, yoksa gökdelen tarzı uzaya kadar yapı yapabilirmiyiz :)

Kale savaşlarında da köyler kendi kalelerini kurarken materyal limiti olsun bence, yoksa obsidiandan kale yaparız kimse yıkamaz tnt ile vs..

Bide kale savaşında tnt cannon yapmaya izin varmı? :D

Köylerde de eğer yer sıkıntısı olursa birbirini tanıyanlar aynı yerde kalsın bence, mesela ben çok yer problemi olursa remixir ile beraber falan kalabilirim kardeşim sonuçta :)

hocam tabiki köylerde üst limit planlıyorum yoksa millet biribrinin güneşini engelliyor sıkıntı falan çıkıyor ama köy mimari eseri diye ad verdiğim ve sizin hayal gücünüze kalmış alan yüksekliği olmayacak gibi gidin gittiğiniz yere kadar diger yandan kale için dış yapı stone tarzı malzemelerden olması görsellik ve işvelsellik acisindan önemlidir fırın sandik gibi kisisel malzeme yapıda kullanilmayacak ma bi odayi sandik oldasi yapabilirsiniz tabiki kaleyaklaşık 8 katlı olacak en üstte bayrak wool (kumaş rengi size kalmış) olmak zorunda milllet gelişşsin diye kaleelr su anlık YOK açılınca zaen metro hattı çekicem yer 2 kaleyede köy muhtarlıklarından diger bir konu ise su an verdiğim bi karar oldu en düzenli köyü seçme yarışı yapılaiblir yoksa o içinde envari çeşit zombisi oyu buyu bulunan köyleri temizleye üşenirsinizson olarak yapabilirsek sadece kalelerde tnt yi açıcaz patlatın vurun kırın diye amaç o zaten yoksa eglenceli olmaz 

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

iosa yaz

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mettoman
    mettoman's avatar
    Erkek
    yer varsa iosa benide yaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    erdibaba06
    erdibaba06's avatar
    Erkek

neden konu acamiyorum ?

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    solutionman
    solutionman's avatar
    Erkek

bence gelene yok demeyelim, çünkü sayı azalacaktır diye düşünüyorum.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Odd Emoji 3D
    BerkayCit
    BerkayCit's avatar
    Erkek

ios halkına zulümm, blackace ölecek yaşasın ZenithRising ^^

havalı bir şeyler yazdığımı hayal edin
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackhammer
    blackhammer's avatar
    Erkek
    erdibaba06 bunu yazdı

neden konu acamiyorum ?

comez oldugun icin

ph"nglui mglw"nafh cthulhu r"lyeh wagh"nagl fhtagn
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blackace
    blackace's avatar
    Erkek
    mRBerkay bunu yazdı

Sizin gucunuz beni kesmeye yetmez  ;) simdiye kadar seni kac kere kesmistim 100 -150 :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    blackace bunu yazdı
    mRBerkay bunu yazdı

Sizin gucunuz beni kesmeye yetmez  ;) simdiye kadar seni kac kere kesmistim 100 -150 :)

O değilde bu zenitin eve cstone basma olayı aklıma gelince hala gülüyorum :D

adamın evinin arkasında cstone fabrikası vardı amk canı sıkılan eve stone basıyordu :D

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

ios cok guclu olmus yine.

bide servera oyuncu kisitlamasi falan koyma abi. onceki serverda 100den fazla kisi vardi whitelistde online sayisi 10 civariydi. her ismini yazdiran girmiyor. limit koyma. merak etme full cekmez server, cekse bile birisi cikana kadar bekler disaridaki yapma oyle kisitlamalar.

=)
Toplam Hit: 15571 Toplam Mesaj: 106