Minecraft Server Loading (Konu 2) Kurallar Falan
-
torpedo_XL bunu yazdımRBerkay bunu yazdıblackace bunu yazdıtorpedo_XL bunu yazdıblackace bunu yazdımRBerkay bunu yazdı
ios halkına zulümm, blackace ölecek yaşasın ZenithRising ^^
Sizin gucunuz beni kesmeye yetmez ;) simdiye kadar seni kac kere kesmistim 100 -150 :)
O değilde bu zenitin eve cstone basma olayı aklıma gelince hala gülüyorum :D
adamın evinin arkasında cstone fabrikası vardı amk canı sıkılan eve stone basıyordu :D
hahaha sorma bir ara alt kat ve yan bahcesi full doluydu :D hahahahah
hain körpeler sizi demek onu siz yaptıydınız
hahaaha aradan 2 sw geçti anca farkettin demek :D
Napsın garibim ancak çözmüş olayı :D Sen misin benim kalenin yanına dikmeler yapan sırf bu yüzden seninle uğraşıyordum her gün cs basıyordum senin evin dört bi yanına :D
-
beyler biri serveri bi yere yuklesn adam gibi biyere koyayim lagsiz
-
HolyOne bunu yazdı
beyler biri serveri bi yere yuklesn adam gibi biyere koyayim lagsiz
Halledicem ben panik yapma :)
-
yarın acılır mı ki?
-
Perşembe steam'de yaz indirimi başlıyor elinizi çabuk tutun başka oyuna başlayacağım sıkıntıdan. :D
-
NigraSilva bunu yazdı
Perşembe steam'de yaz indirimi başlıyor elinizi çabuk tutun başka oyuna başlayacağım sıkıntıdan. :D
Sana katılıyorum hocam ben "DayZ" ye başlamayı düşünüyorum. Buna indirim gelirse hemen alıcam, gelmezse de alıcam merak ediyorum bu oyunu..
-
Server açılmadan kapandı mı? :/
-
pSkpt bunu yazdı
Server açılmadan kapandı mı? :/
Ehehe galiba, plugin-perm ayarlı, güzel seed var, mapi de kurarız en fazla 1-2 saate ama server sponsoru lazım bir tane. Ayrıca Alper anti-hile programı yazıyor, artık bizim iznimiz olmadan en ufak değişiklik yapamayacaksınız. Şimdiden ben şu modu kullanacağımm diyen varsa modu bulup indirelim kontrol edelim sağlamsa programa eklesin Alper.
-
Inferius nick androide +1
-
beyler mc nin server versionu buldum ama giremiorum bad login diyor, giris yetkisi olanlar nasil ayarlaniodu bu seyde