folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Minik Ortam Dinleme Kiti...Fm Transmitter(Satılık12 Adet)

Minik Ortam Dinleme Kiti...Fm Transmitter(Satılık12 Adet)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

arkadaşlar bu son günlerde siyasette yaşanan dinleme olayları artıkça bizim milletimizde birilerini dinleme gereksinimi duyduma gibi girişimlerde olduğunu sezdim bende haçlık çıksın diye elimdeki devreleri değerlendireyim dedim..

aşağıdaki resimlerini görmüş olduğunuz devre 1.5v-3v arasında çalışmakta olup fm bandında yayın yapmaktadır.bu devreden çok büyük bir performans beklenemez ama açık alanda 100m ve üzerinde yayın yapabilir ama kapalı alanlarda mesela yan apartmandaki kişinin salonuna yerleştirdiğinizi düşünürsek orada ne konuşuluyorsa siz hepsini bildiğimiz fm bandında çalışan el radyolarından dinleyebilirsiniz...devre bizzat denenmişir okulda her sene 80 adet yapılmakta bu devreden daha sorun yaşayan olmadı..zaten plaketlerde okuldan geçti elime eğer daha isteyen olursa temin edebilirim...

devrenini sadece pcb kartı 3ytl

devrenin çalışır vaziyette 7ytl

devrenin çalışır vaziyette + 2 adet pil + pil yuvası 10ytl

kitin resimleri:

pcb görünüşü:

sipariş için ricin_-_tbt@hotmail ile iritbata geçin veya mail atın...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Hoca Elini Atmışken Daha gelişmiş Cihazlar Bekliyoruz senden, Bu 15 Metreden Uzaktan Odaklanmış yerdeki Sesi Dinlemeye imkan veren bi alet vardı, O Güzel işte o olsa ben alıcıydım.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fivestar
    fivestar's avatar
    Erkek
    alıcam mutlaka ayırt

Ağırdır sevmelerim her yürek taşıyamaz, büyüktür umutlarım her omuz kaldıramaz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Bu dinleme işiide baya moda oldu son zamanlarda :D

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GeForce
    GeForce's avatar
    Erkek
    bizim memlekette adettir modaya uyulur hocam uymassan cahal olursun :D
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikky
    Antikky's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Hoca ses kalitesine dair bi band koysan kaydedip süper olur.

Umursamaz Tavrımın Hastası Olunuz.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Odysseus bunu yazdı:
    -----------------------------

almıorum a.k

adamı msn ekledim,

adamla anlaşmak imkansız

yok terbiyeli ol yok gülme yok adam gibi konuş

görende kızın babasından kız istiyoruz sanar

Durduk yere Gülene ne derler Ody, Sende Gülmeyiver yahu, Hem o İmzandakiler nedir. :) Terbiyesizce İmzan var. Bi Toparlan yahu. Karşında Usta bir şahsiyet var Odycan az bi toparlak olman, Sana çok şey kazandırır Kaybettirmez, Emin ol. 

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2FaN
    2FaN's avatar
    Erkek

Alacak olan varsa gerçekten iyi düşünsün yuppi casusum ben artık diyerek bir yere yerleştirip dinlemek için radyonuzu ayarlayıp başladığınızda duyulan haşır huşur tıss fıss parazit sesleri sizi hayal kırılığına uğratabilir. :) 

Not bu arada tezgahın önünü kapatmıyorum amaç bilgilendirmek :)

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

FM Transmitter yerine Fm verici denilse daha uygun olacak.

bu bildiğimiz fm verici 88-108 arası frekansa girmez. diğer alt bi kademede yayın yapmış gibi konuşursun oda güce göre değişir  ayrıca bunu her önüne gelen kullanamaz Jandarma frekansını yakalar seni bulur:=)eğitim amaçlı yapıyorduk bir zamanlar. ses kayıt için telefondan kayıt edilir diğer türlü devrenin öyle bi özelliği yok.ve birde sadece devre ile bitmiyor işiniz. evin çatısında anteniniz olacak.bobinden antene kablo bağlantısı yapacaksınız.

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    mayrip bunu yazdı:

FM Transmitter yerine Fm verici denilse daha uygun olacak.

bu bildiğimiz fm verici 88-108 arası frekansa girmez. diğer alt bi kademede yayın yapmış gibi konuşursun oda güce göre değişir ayrıca bunu her önüne gelen kullanamaz Jandarma frekansını yakalar seni bulur:=)eğitim amaçlı yapıyorduk bir zamanlar. ses kayıt için telefondan kayıt edilir diğer türlü devrenin öyle bi özelliği yok.ve birde sadece devre ile bitmiyor işiniz. evin çatısında anteniniz olacak.bobinden antene kablo bağlantısı yapacaksınız.

Heya Bir zamanlar bundan daha gelişmişini yapmış idim Binadakilere Dj lik yapıyordum harbi Radyocu olmuştum he, Müzikler çalar Hikayeler anlatırdım Sabah Bina Sakinlerinden Bakkal Önünde Kardeşlerime Yorum yaparlardı, Hey gidi günler hey. :) 

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek
    shockman bunu yazdı:
    Hoca Elini Atmışken Daha gelişmiş Cihazlar Bekliyoruz senden, Bu 15 Metreden Uzaktan Odaklanmış yerdeki Sesi Dinlemeye imkan veren bi alet vardı, O Güzel işte o olsa ben alıcıydım.
      o dediğinden bende var. av maksadı ile almıştım.  12 dk ses kaydıda yapıyor. ama pek kullanmıyorum. öle ahım şahım iş yapıyor demekte mübalağa etmek olur. 100 ytl. çin malı.

Temel adalettir .
Toplam Hit: 7537 Toplam Mesaj: 34