Minik Ortam Dinleme Kiti...Fm Transmitter(Satılık12 Adet)
-
arkadaşlar bu son günlerde siyasette yaşanan dinleme olayları artıkça bizim milletimizde birilerini dinleme gereksinimi duyduma gibi girişimlerde olduğunu sezdim bende haçlık çıksın diye elimdeki devreleri değerlendireyim dedim..
aşağıdaki resimlerini görmüş olduğunuz devre 1.5v-3v arasında çalışmakta olup fm bandında yayın yapmaktadır.bu devreden çok büyük bir performans beklenemez ama açık alanda 100m ve üzerinde yayın yapabilir ama kapalı alanlarda mesela yan apartmandaki kişinin salonuna yerleştirdiğinizi düşünürsek orada ne konuşuluyorsa siz hepsini bildiğimiz fm bandında çalışan el radyolarından dinleyebilirsiniz...devre bizzat denenmişir okulda her sene 80 adet yapılmakta bu devreden daha sorun yaşayan olmadı..zaten plaketlerde okuldan geçti elime eğer daha isteyen olursa temin edebilirim...
devrenini sadece pcb kartı 3ytl
devrenin çalışır vaziyette 7ytl
devrenin çalışır vaziyette + 2 adet pil + pil yuvası 10ytl
kitin resimleri:
pcb görünüşü:
sipariş için ricin_-_tbt@hotmail ile iritbata geçin veya mail atın...
-
Hoca Elini Atmışken Daha gelişmiş Cihazlar Bekliyoruz senden, Bu 15 Metreden Uzaktan Odaklanmış yerdeki Sesi Dinlemeye imkan veren bi alet vardı, O Güzel işte o olsa ben alıcıydım.
-
alıcam mutlaka ayırt
-
Bu dinleme işiide baya moda oldu son zamanlarda :D
-
bizim memlekette adettir modaya uyulur hocam uymassan cahal olursun :D
-
Hoca ses kalitesine dair bi band koysan kaydedip süper olur.
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------almıorum a.k
adamı msn ekledim,
adamla anlaşmak imkansız
yok terbiyeli ol yok gülme yok adam gibi konuş
görende kızın babasından kız istiyoruz sanar
-----------------------------Durduk yere Gülene ne derler Ody, Sende Gülmeyiver yahu, Hem o İmzandakiler nedir. :) Terbiyesizce İmzan var. Bi Toparlan yahu. Karşında Usta bir şahsiyet var Odycan az bi toparlak olman, Sana çok şey kazandırır Kaybettirmez, Emin ol.
-
Alacak olan varsa gerçekten iyi düşünsün yuppi casusum ben artık diyerek bir yere yerleştirip dinlemek için radyonuzu ayarlayıp başladığınızda duyulan haşır huşur tıss fıss parazit sesleri sizi hayal kırılığına uğratabilir. :)
Not bu arada tezgahın önünü kapatmıyorum amaç bilgilendirmek :)
-
FM Transmitter yerine Fm verici denilse daha uygun olacak.
bu bildiğimiz fm verici 88-108 arası frekansa girmez. diğer alt bi kademede yayın yapmış gibi konuşursun oda güce göre değişir ayrıca bunu her önüne gelen kullanamaz Jandarma frekansını yakalar seni bulur:=)eğitim amaçlı yapıyorduk bir zamanlar. ses kayıt için telefondan kayıt edilir diğer türlü devrenin öyle bi özelliği yok.ve birde sadece devre ile bitmiyor işiniz. evin çatısında anteniniz olacak.bobinden antene kablo bağlantısı yapacaksınız.
-
mayrip bunu yazdı:
-----------------------------FM Transmitter yerine Fm verici denilse daha uygun olacak.
bu bildiğimiz fm verici 88-108 arası frekansa girmez. diğer alt bi kademede yayın yapmış gibi konuşursun oda güce göre değişir ayrıca bunu her önüne gelen kullanamaz Jandarma frekansını yakalar seni bulur:=)eğitim amaçlı yapıyorduk bir zamanlar. ses kayıt için telefondan kayıt edilir diğer türlü devrenin öyle bi özelliği yok.ve birde sadece devre ile bitmiyor işiniz. evin çatısında anteniniz olacak.bobinden antene kablo bağlantısı yapacaksınız.
-----------------------------Heya Bir zamanlar bundan daha gelişmişini yapmış idim Binadakilere Dj lik yapıyordum harbi Radyocu olmuştum he, Müzikler çalar Hikayeler anlatırdım Sabah Bina Sakinlerinden Bakkal Önünde Kardeşlerime Yorum yaparlardı, Hey gidi günler hey. :)
-
shockman bunu yazdı:
-----------------------------
Hoca Elini Atmışken Daha gelişmiş Cihazlar Bekliyoruz senden, Bu 15 Metreden Uzaktan Odaklanmış yerdeki Sesi Dinlemeye imkan veren bi alet vardı, O Güzel işte o olsa ben alıcıydım.
-----------------------------
o dediğinden bende var. av maksadı ile almıştım. 12 dk ses kaydıda yapıyor. ama pek kullanmıyorum. öle ahım şahım iş yapıyor demekte mübalağa etmek olur. 100 ytl. çin malı.