folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Minik Ortam Dinleme Kiti...Fm Transmitter(Satılık12 Adet)

Minik Ortam Dinleme Kiti...Fm Transmitter(Satılık12 Adet)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    IRF
    IRF's avatar
    Erkek
    İlk cihazlar gitsin yorumlara göre bende alabilirim...Sadece elindekilerimi satıcan yoksa sipariş üzerine yaparmısın daha sonra ?

...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

tam olarak bişey söyleyemem çok büyük bir ilgi olursa hazır kit alır yaparım.ben elimdeki pcb'ler değerlensin diye böyle bir girişimde bulundum ama şimdi bi tık yok...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

bazı arkadaşlar bu devreden aldıktan sonra nasıl kullanacağız vs. diye soruyor aldık diyelim nasıl dinleme işlemine geçeceğiz diye soruyorlar bende kısaca bir açıklama yaptım ilk sattığım kitin yanına da bir tane bundan verdim daha da geliştireceğim bu kullanma klavuzunu...şimdilik idare edin kafanızdaki bazı soru işaretlerini igderebilir...

ilk post'u editleyemediğim için buraya koyuyorum....

KULLANIM KLAVUZU

Fm verici bildiğimiz fm bandında yayın yapan 3v pil ile çalışan bir vericidir bu kit aslında minik bir radyo istasyonudur fakat çıkış gücü az olduğu için açık alanda 50-60m kapalı mekanlarda ise 10-15m yayın yapabilmektedir..vericinin mesafesi kullanılan pillerin kalitesi,bulunduğunuz yerdeki baz istasyonu sayısı ile orantılıdır eğer pilleriniz zayıf ve kalitesiz ise istediğiniz verimi alamayabilirsiniz..

Kullanma talimatları:

Kit ile birlikte gelen kalem pilleri kitin altındaki pil yuvasına takınız.daha sonra spiral şekilde sarılarak ufaltılmış olan anteni ucundan tutarak açınız. Daha sonra sesleri dinleyeceğiniz radyoyu açın ve bir elinizde kiti plaktik pil yuvasından tutarak mikrofona üfleyerek radyonuzdan vericinin yayın yaptığı frekansa ayarlayın. Daha sonra kitimizi dinlemek istediğiniz odaya vs. yere yerleştiriniz.ve radyonuzun yanına gidin ve oradan sesleri rahatça duyun.Aleti radyonun yanından uzaklaştırdığınızda yani dinlemek istediğiniz yere yerleştirdikten sonra radyodan gelen ses eğer cızırtılı ise radyonuzun frekans potunu biraz oynatın ve hassas ayarı yapın.. şimdilik hepsi bu kadar..

Önemli uyarılar:

- Kullanmadığınız zamanlarda pillerini çıkartınız.

Kit üzerindeki anten kablosunu uzatmayı unutmayınız.

Kiti metal bir kap içine koymayınız.

Kit elinize ulaştıktan sonra eğer fm vericinizin frekansını bulmazsanız kendi ilinizdeki fm bandında boş bir frekans bulun ve kitin üzerindeki mavi ayarlı kondastörün vidası ile oynayarak frekansı radyonuzdan ayarladığınız boş bir frekansa sabitleyiniz.boş istasyonun olduğu yere sabitlemenizin sebebi diğer güçlü radyo sinyallerinden dolayı oluşacak cızırtıları engellemek içindir….

Web: tekdag-elektronik.tr.gg

MSN:  ricin_-_tbt@hotmail.com

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
Toplam Hit: 7567 Toplam Mesaj: 34