Minik Ortam Dinleme Kiti...Fm Transmitter(Satılık12 Adet)
-
Odysseus bunu yazdı:
-----------------------------almıorum a.k
adamı msn ekledim,
adamla anlaşmak imkansız
yok terbiyeli ol yok gülme yok adam gibi konuş
görende kızın babasından kız istiyoruz sanar
-----------------------------bana bak eleman adamı hasta etme daha msn ekler eklemez aga bana da lazım dedin eyv. dedik sonra atladın yandaki komşu kıznın aferdersiniz kendini parmaklarken çıkartdığı sesleri dinleyeceğim dedin tepem attı a.q böyle işmi olur len ne halt yersen ye bana ne sölüyorsun bile bile de böyle adama satış yapılmaz ki...
-
ricin bunu yazdı:
-----------------------------
Odysseus bunu yazdı:
adamı msn ekledim,
adamla anlaşmak imkansız
-----------------------------bana bak eleman adamı hasta etme daha msn ekler eklemez aga bana da lazım dedin eyv. dedik sonra atladın yandaki komşu kıznın aferdersiniz kendini parmaklarken çıkartdığı sesleri dinleyeceğim dedin tepem attı a.q böyle işmi olur len ne halt yersen ye bana ne sölüyorsun bile bile de böyle adama satış yapılmaz ki...
-----------------------------hueuheuheuh ulan enisin fantazilere bak lan :| hohoheoheuhe yarıldım :F:F lan enis parmakçı koydum senin adını :F:F:F ben şu devre resimlerini felan alıyımda enişteye yaptırıym o yapar bunun alasını bu adam bildiğim kadarıyla bi teknik lise öğrencisi diye biliyorum
-
ricin bunu yazdı:
Odysseus bunu yazdı:
adamı msn ekledim,
adamla anlaşmak imkansız
-----------------------------allah kahretsin 10 dk gülüyorum.....
-
enis karaköyde satılıyor 5 ytl git ordan al :) antensiz olmaz. harbiden elemanı kızdırmışsın ben olsam bende kızardım.
alsanda yapamayacaksınki.
-
terbiyesiz herif ya...tüüü senin kalıbına emi :D
lan hiç bukadar güldüğümü hatırlamıyorum :D ahuahua :D fanteziye bak ya :D git öss'ye çalış amk :D
-
kantar31 bunu yazdı:
ricin bunu yazdı:
Odysseus bunu yazdı:
adamı msn ekledim,
adamla anlaşmak imkansız
-----------------------------hueuheuheuh ulan enisin fantazilere bak lan :| hohoheoheuhe yarıldım :F:F lan enis parmakçı koydum senin adını :F:F:F ben şu devre resimlerini felan alıyımda enişteye yaptırıym o yapar bunun alasını bu adam bildiğim kadarıyla bi teknik lise öğrencisi diye biliyorum
-----------------------------evet kardeş kadrolu anadolu teknik lisesi elektronik öğrencisiyim.benim derdim bundan para kazannıp köşe olmak değil 2-3 ytl para kalıyo zaten onun ile de diğer bunu bir gelişmişi olan mikro işlemci kontrollü verici projesi için kendime kaynak yaratmak yine yaptıklarımı size sunacağım...bunun kötü bir yanı yok yani boşuna burada hava basma...kime yaptırıyorsan yaptır ama bilki sizin gibi emeğe saygı duymayan adamlardan bir halt olmaz...benim elimde 12 tane ki var istesem bene bunları kopy ederdim ama bunu yapan adma emek vermiş uğraşmış değilmi...
neyse hocalarım bir kaç şey söliyeceğim bu başlık altına cvp yazan hocalarıma hitaben..
shockman - diğer cihazlar yolda pll il kitlenmeli bişeyler yapacağım ama şu aralar maddi çöküntüdeyim onun için baktım sitede konuşulan konular bunun üzerine sıklaşmış bende hem arkadaşların işi olsun amatör casusuluk yapsınlar hemde benim diğer porje için sermayem olsun dedim böyle bir girişimde bulundum şimdiye kadarda bir gecede 5 adet sipariş aldım belki gerisi de gelir yani..2FaN - hocam bunu transistörler farklı onunu için birde plinizin iyi olması gerek tabiki...benim yanında vereceğim piller orta seviye pillerden ama yin de işinizi görür...buradak ien önemli konu alıcı radyonun sesinin çok yuksek çıkması ozaman odada sinek uçsa duyarsınzı...
mayrip - hocam konu başlığını değiştiriyorum...bu arada bu devre jandarmalık bir olay yaratmaz tabi dinleme işlemini yaparken anlaşılma olurda şikayet ederlerse taklaya gelirsiniz...
satın alan tüm arkadaşlara kargoyu para hesabıma geçtikten 1-2 gün sonra göndereceğim bunu çoğu arkadaş ile konuştuk fakat unuttuklarım var ise buradan bilgi edinsinler çünki daha transistör alıp montaj yapmam lazım bu akdar da iadere edersiniz artık...
birde hizmet karşılığını hesabıma geçtikten sonra bana mail ile isminizi adresinizi tekarar maillerseniz sevinirim...bir karışıklık çıkmaması açısından böyle bir şey düşündüm...kolay gelsin...
-
hoca öldürdün gecenin köründe ya :D :D
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------terbiyesiz herif ya...tüüü senin kalıbına emi :D
lan hiç bukadar güldüğümü hatırlamıyorum :D ahuahua :D fanteziye bak ya :D git öss'ye çalış amk :D
-----------------------------Bi Sabahtır Kopuyom burada Senin Yorumun yere Yıktı beni. :))))
-
Odysseus bunu yazdı:
adamı msn ekledim,
adamla anlaşmak imkansız
paramla rezil oldum diyosun yani :DD olum manyaksın la sen.. seni gidi abazan senii :D -
Odysseus bunu yazdı:
muahua :F tamam lan uzatmayın :B
-----------------------------:PP))) DDD o_=