folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Minik Ortam Dinleme Kiti...Fm Transmitter(Satılık12 Adet)

Minik Ortam Dinleme Kiti...Fm Transmitter(Satılık12 Adet)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek
    İki *vıcık* sesini duymak için düştüğün duruma bak lan dsfsdglk

while (1<2)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek
    tmm arkadaşlar bu kadar yeter uzatmayalım arakdaş baya bir pişman oldu sanrsam...normalde böyle bir şey yapmam yapmayacaktım ta ama arkadaş sölediklerinin üstüne birde böyle böyle yazınca bende  yazmak zorunda kaldım..konuşulanlar  konuşulan yerde kalır..

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

haydi öyle olsun bakalım...

evet arkadaşlar siparişler 5 tane de kaldı yokmu arttıran bende ona göre malzeme alım...

üniversite öğrencilerine devre tasarımı yapılır...! tekdag-elektronik.blogspot.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBarky
    DjBarky's avatar
    Erkek

bende alıcam ama önce msn 'den bi görüselim arkadasım.

bklap@hotmail.com

Hayat, cinsel ilişkiyle bulaşan ölümcül bir hastalıktır. http://www.youtube.com/watch?v=qd4O2AtXYSo
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    Emegine , destegine saglik Ricin , yurtdisina ptt kargo ile gonderebileceksen; bir miktar siparis ederim ve odeme internet uzerinden olur.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighNitro
    HighNitro's avatar
    Erkek
    yahu sabahın köründe kopardın lan yerlerdeyim a.k :D
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

hojucuk bunu yazdı:
    -----------------------------
    Emegine , destegine saglik Ricin , yurtdisina ptt kargo ile gonderebileceksen; bir miktar siparis ederim ve odeme internet uzerinden olur.
    -----------------------------

tabikide olur hocam fakat daha önce hiç böyle bir deneyimimi olmadı msn den görüşürsek daha iyi olur hocam...

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek
    pmledim

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek
    Ben olsam oddy 'e gülerdim ne olucak haco naparsa yapsın adam sen satışına bak :D Ama istek sebebi güzelmiş :D

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ricin
    ricin's avatar
    Erkek

arkadaşlar sözlerime ilk olarak bana sipariş vererek hatta adres bile yazdırıp geri dönmeyen,ve  bana boşu boşuna malzeme aldıran arkadaşlara yakınarak başlayacağım..yaf arakdaşlar madem almıyacaktınız ne yapmaya böyle yapınız anlamadım ki bu hareketler hiçte tahribata yakışmayan hareketler egolarınızı tatmin etmek için fiyat sorup alıcam deyim adresinizi dahi yazdıran arkadaşlardan bir açıklama bekliyorum...eğer almayacak olan varsa 1 arkadaşımız çıktı abi ben almıyacağım dedi bende eyvallah dedim bunu deyince kimse kimseye gücenmez merak etmeyin paran yoktur almazsın,pahalı gelmiştir almazsın vs. vs. bunlar beni bağlamaz ama alcam deyip te daha sonra hiç bir şey olmamış gibi işine bakan adamlardan bir cvp bekliyorum...

bu kötü gelişmelerin dışında sitemizi ziyaret ederken dışarıdan bir abimize bu devreden satmış bulunmaktayım..kendisine tee ağrıya devre yolladım bu benim için ufak ta olsa gurur verici bir iş başlangıcı olmuştur..

bu abimize yapıp kit şeklinde toparladığım kitin fotolarını da ekliyeyim dedim...

resimler:

arkadaşlar kusra bakmayın fotolar biraz kötü ama şu an digital fotograf makinem olmadığı için web camerası ile çekiyorum..idare edin artık...

edit: kesin alacak olanlar ve bilgi almak isteyenler msn'i eklesinler ve benim ile muhattap olsunlar.bunun dışında dalga geçecek olanlar yaptığım işi aşalıyacak önemsemeyecek ve alıcam diyerek almayan kişiler eklemesinler.....kolay gelsin arkadaşlar...

Toplam Hit: 7542 Toplam Mesaj: 34