folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Mng Kargo Rezilliği, Lütfen Mağdur Olmamak Adına Tercih Etmeyin...



Mng Kargo Rezilliği, Lütfen Mağdur Olmamak Adına Tercih Etmeyin...

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyaki
    manyaki's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Temmuz/2005
    Erkek

    Asıl rezilliklerini mahkeme sonuçlandığı zaman cümle aleme reklam edicem, az kaldı.


    since 2005 // tbt
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Easx
    Easx's avatar
    Kayıt Tarihi: 23/Ocak/2010
    Erkek

    Biraz kinimi kusayım.

     

    Abi bu işin şubesi yok. 4 senedir bu amına kodumun mahrumiyet bölgesinde sadece benim 20'den fazla, çevremdekilerinde bir o kadar olduğunu düşünürsek 300 400 civarında şikayeti biz oluşturduk. Firma bunu düzeltmiyorsa bu firmanın suçudur. Amına koyayım hepsininde bu siktiğimin mahremiyet bölgesininde. Düzgün çalışmayan iki tane amip yüzünden daha bu sabah katil oluyordum. Allahın sevdiği kuluymuş allah korudu harbi kafaya koymuştum sert kayası olacaktım orospu çocuklarının. Bunlar uyarıdan filan anlamaz. 3 gündür insan gibi uğraşıyordum bugün 5 dakikada işimi hallettiler. Şimdi kapıya eleman gelsin elemana sorucam tüm sorularımı doğru yanıt vermezse sakat bırakıcam orospu çocuğunu . Ölümden döndüğüne şükretsin. 

    1. sorun : Dünyanın parasını veriyoruz adam kapıya çıkmıyor bak amına kodumun evladına. Sanki babasının hayrına çalışıyor. Çalışma kardeşim o zaman bizde ekmeğimizin peşindeyiz bende kargo yollamayım müşteriye yoruluyorum diye öyle bir saçmalık mı var. İlk sene on kere yurtiçiyle sorunum oldu bürokrasiyle götümü yırttım olmadı en sonunda baktım ağzını yaya yaya konuşuyor şiddet kullanarak çözdüm. Şimdi her gittiğimde önünü ilikliyor orospu çocuğu ( daha ön iliklemeye yeni alıştı. bir ara şubeye gidince arka kapıdan koşarak kaçıyordu. giden kamyona binip kaçtığını görmüşlüğümüz var. o yavşak kaçıyor diye 2 ay kargo anlaşması yapamadım. ) . Her kargomda yukarı çıkıyordu çalışmayı bırakana kadar. . Emre bey oldum birden koca adamlar için. Bunlar bundan anlıyor türk insanına insanlık yapmayın. En son arabaların sahibiyle bir muhabbet ettik yakasını bıraktım. Çalışmıyorum hiçbir şekilde yurtiçiyle.

    2. sorun : Telefonu açmıyor lak lak yapıyorlar. Firma bunlara parayı ödüyor nasılsa. Ulan insanda biraz ahlak olur etik davranır. Bu solitaire oynayan devlet memuruyla aynı şey. Bir gün sinirlenip kapıda aradım baktım veznedara yavşamaktan başka birşey yapmıyorlar. Sesini duyuyorlar ama telefonun. İçeri girdim yine düzgün çözeyim dedim patlatana kadar uğraştılar. Yine şiddetle çözdüm olay 1 dakika sürmedi yine Emre bey oldum. Yine abi abi yapma abi özür dileriz abi abi......  2 gün sonra yine aynı.

    3. sorun : Adam gelmiyor birde evde yoktunuz diye kargoyu geri bırakıyor. Ben işimi gücümü o göte göre mi ayarlayacağım her gün? 4 senedir kampanya bile başlatıldı buradaki tüm kargolar için. sadece sürat az buçuk düzgün çalışıyor. Firma hiçbir sikim yapmıyor. Sabah yemin ettim vurucaktım gerekli sorumluyu olay şeref meselesine döndü artık taşak geçiyorlar diye. Aradım normalde konuştuğum gibi kibar konuşmadım NEDENSE hemen araca koyulup dağıtıma çıkarıldı kargo. Şimdi kargo gelsin görevliye birkaç soru soracağım. Aklı varsa düzgün cevap verir. 

    4. sorun : Aylar boyunca her gün gitmeme rağmen anlaşma yapamadılar. Onların yüzünden cebimden verdim tüm kargoları.  Hadi yurtiçinin bahanesi var. Diğer gerizekalıları ne sikim yemeye o masaya oturtmuşlar.

    Ayrıca karabüğede kafam girsin . Az önce toplamda 2.7 km'lik mesafeye (evet ölçtüm) buzdolabı, çamaşır makinesi, birde gardrop için 650 liradan aşağı fiyat almadım. 150 liraya 24 saatlik ticari araç kiralasam ya da anadol kamyonet, benzin atsam 250 liraya istanbula gidip gelsem 650 lira anca yapıyor. En sonunda birine isyan ettim meğersem orospunun evlatları toplanmışlar kendi aralarında konuşmuşlar bundan aşağı verirlerse diğerleri esnaf olarak barındırmayacakmış. Aynı durumu her sene öğrenci yurtlarıda yapıyor. 

    1+1 balkonsuz kot altı 40 metre kare daireler 800 lira. 

    Burada taksi yok. her yer 15 lira. Taksimetre açmıyorlar. Bir iki kere yine şiddet sayesinde çözüldü 20 lira verdiğim yere meğersem 6.5 7 lira yazıyormuş. Şöförler odasından bimerine kadar herkes şikayet etti adamlar birşey yapmıyor.

    Döner 9 lira. Siparişler toplu çıkılıyor öyle sipariş verdim gelsin yoooooooooooooook. Alamazsınız 1 saatte sipariş gelirse gelir. 3 saatte gelen sipariş var. Paketçiler arkadaş biz bir şekilde çözüyoruzda geri kalan sürünüyor.  

    Bina sahibi olan herkes başbakandır. Arabasını parkettiği yere park edemezsiniz zimmetli alanıdır sokak bile olsa . (şiddetle çözüldü)

     

    Ama bak istanbul soğanlık şubeye ben hiç sorun yaşamadım. Hiçbir kargoda yaşamadım. Neden yaşamadım sizce? Çünkü bizim semtte bir kere sorun yaşatırlar iki kere sorun yaşatırlar. Üçüncüye adam canı sıkıldı diye kafasına atar bırakır ya da hastanelik eder. 1 ayda 2 kere hastanelik edilen çalışanda bir daha o boku yemez. Bu yüzden sistemler tamamen oturmuş durumda. 23 sene aynı evde oturdum 5 senedir burdayım. 23 sene boyunca bir kere kargocu beni arayıpta aşağı in demedi. 

     

    Bu yaraktan kürekten firmalar çözemiyor demek sorunu ya da çözmek istemiyorlar. En temizi kendiniz çözün çağırın kargo vericez diye. Düzgün düzgün sorun . Neden böyle yaptınız kardeşim diye. Sorumlu başkasıysa onun yanına gidin. Bunların hakkı kötektir. Bunlar gibi saçma salak sorunlar yüzünden infazı mı yakıcam sabır çekmekten ciğerim soldu. Ulan yaşadığım her sorun şiddetle çözülüyor ya her sorun. 

     

    Easx tarafından 30/May/18 14:41 tarihinde düzenlenmiştir

    www.kriptopedi.com
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    slanger
    slanger's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Haziran/2010
    Erkek

    Geçen gün Ankara'da Kolej tarafında aras kargonun eve geldik yoktunuz dediği için kargomuzu almaya gittik. kağıt yapıştırdık yoktunuz diye diyorlar, aynı sorunu yaşayan bi adam daha vardı orada ona da aynısını diyorlar ama külliyen yalan. evdeydik ama gelen giden yok. en son kadın elini sallayıp işiniz bitti gidebilirsiniz yaptı, kenardan çalışan elemanlar da hebele hübele bakıyor. ulan teslim aldığımız paketin içinde de 2 tane beyzbol sopası vardı cidden sakin kalmak çok zor insanların terbiyesizliklerine.

     

    slanger tarafından 30/May/18 14:54 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Seminerist
    Seminerist's avatar
    Kayıt Tarihi: 07/Temmuz/2016
    Erkek

    Şu net aleminde en çok karşılaştığım forum başlıklarından biri kargo şb sorunu diğeri süperonline mı ttnet türknet gibi sorunlar . Arkadaşlar her şb nin bulunduğu bölge müdürlüğüne ve şb personeline göre işler değişir.

  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Kayıt Tarihi: 24/Haziran/2009
    Erkek

    hepsi çöp

  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WitchKing
    WitchKing's avatar
    Kayıt Tarihi: 01/Haziran/2011
    Erkek

    mng rezil bir firmadır şubeden şubeye değişir yazanlar için söylüyorum genel merkezleri de aynı şekilde çalışıyor işini adam gibi yapan kimse yok bura ile çalışan kimseyle ticaret yapmamaya calısıyorum siz de mümkünse kullanmayın 


    Güzelleş be oğlum, şimdilik ölümüne kadar hayattasın..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Kayıt Tarihi: 29/Mayıs/2007
    Dişi

    Aras kargo şubesi binanın alt katında olmasına rağmen sabah şubeye gelen kargoyu taaaaaaa akşam teslim ediyor sabah gidip sıkı sıkı bak yine dağıtıma çıkarmayın biz alırız dediğim halde

    bir kezde kargo bekliyorum gelmedi sonra teslim edildi msj geldi arıyorum tel ya meşgul ya açan yok ortalığı bir birine kattım tabii sonra telefonum çaldı benim kargoyu 2 blok ilerde başka birine teslim etmişler tesadüf ki adreste sadece apartman adı farklı ve isim soyisim aynı ki benim ismim çok kulanilan bir isim değil hele soyadım hiç değil genelde soyadımı yalnış anlarlar neyse kız akrabaymış tanıştık kargomu aldım yalnız subedeki kıza laf sokuyorum kız ağzında sakız suratıma bakıyor açıklama olarakta diyorki ne yapalım her şey aynı apartman adı dışında sürekli sizinlede onunlada çalışıyoruz ne yapabiliriz ne yapacaksınız babanın bekini yapın 


    Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    motka
    motka's avatar
    Kayıt Tarihi: 28/Ekim/2012
    Erkek

    Cumartesi günü şubeye gelen kargom halen dağıtıma çıkmadı. Telefonlara da bakmıyorlar tamamen rezillik.

  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 02/Ekim/2007
    Erkek

    sanırım amazonun kendi prime kargosu hariç dünyada hiç bir kargo firması çok iyi veya dakik değil belki bide fedex.

    yapacak bişi yok hocam. arkadaşım kargo firmasında çalıştığı halde neler çektim.

     

    ancak öncelikli firmaların kargoları her gün düzenli olarak taşınır. Bizim şirkete her gün kargo geliyor  istanbuldan izmirden ne zaman yola çıktıysa ertesi gün eğer cumartesi pazara denk gelmiyorsa teslim ederler. 

     

    fakat bireysel kargolar için o özeni göstermediklerni tabiki hepimiz biliyoruz.

     

  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Janitschar
    Janitschar's avatar
    Banlanmış Üye
    Kayıt Tarihi: 03/Ekim/2011
    Erkek

    Amazon'dan laf açılmışken Amazon'un Türkiye pazarına girme haberi ne oldu ? Temmuz geliyor nerdeyse


    Acaip derecede agresifim !
Toplam Hit: 4617 Toplam Mesaj: 43
berbat mngkargo teslimetmiyor