Mobil Uygulama Yazıcak ? Bütce 3000Tl.
-
h2run bunu yazdıGUS bunu yazdıh2run bunu yazdıGUS bunu yazdı
hocam bu günlerce konuştugumuz sonuç ne dedigimde geri dönmediğin uygulamamı ?
edit:harbiden o kadar konuştuk yazdık çizdik ettik bari vaz geçtim diye geri dönüş yapaydın.
Pm attim hocam sana.
bende döndüm hocam bırak allahını seversen
Bırakdım hocam senı pas gectık :) ilk once sordugum sorulara duzgun cevap almam lazım tesekkurler genede ilgin ıcın.
Hocam allahını seversen eski pm lere bak günlerce soru sordun 1 tane sorunu es geçmedik yazdık çizdik evet yada hayır diye bile geri dönmedin defalarca yazmama ragmen
-
hipokondriyak bunu yazdıh2run bunu yazdı
Mobil Uygulama yazdırmak ıstıyorum iphone ıcın Ayrıntıları Pm ile ilgilenen arkadaslara atacagım.. işini duzgun yapacak kısıler iletişime gecerse sevınırım arkadaslar. tesekkurler.
Dil : php
PHP ıle web sıtesı yazdırıp onu mobıle mı cevırmek ıstıyorsun ?
evet hocam.. Mobil uygulama olucak bunun dilinide php olarak dusunuyorum ? yoksa ben yanlısmı dusunuyorum.
-
SPY-CX5 bunu yazdı
PHP ile nasıl yazılıyormuş hocam?
Web tabanlı uygulamamı olacak?
Hocam bilgim eksik olabilir .. iphone'da olan Appler php le yazılıyor dıye bılıyorum yanlışmı bılıyorum ?
-
GUS bunu yazdıh2run bunu yazdıGUS bunu yazdıh2run bunu yazdıGUS bunu yazdı
hocam bu günlerce konuştugumuz sonuç ne dedigimde geri dönmediğin uygulamamı ?
edit:harbiden o kadar konuştuk yazdık çizdik ettik bari vaz geçtim diye geri dönüş yapaydın.
Pm attim hocam sana.
bende döndüm hocam bırak allahını seversen
Bırakdım hocam senı pas gectık :) ilk once sordugum sorulara duzgun cevap almam lazım tesekkurler genede ilgin ıcın.
Hocam allahını seversen eski pm lere bak günlerce soru sordun 1 tane sorunu es geçmedik yazdık çizdik evet yada hayır diye bile geri dönmedin defalarca yazmama ragmen
Kardeşim demekki birseyden haz almamişim dönmedıgıme göre .. az once bile ozel mesajda bırak Allah askına dıyen bı adama ne deyım ?
-
h2run bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıh2run bunu yazdı
Mobil Uygulama yazdırmak ıstıyorum iphone ıcın Ayrıntıları Pm ile ilgilenen arkadaslara atacagım.. işini duzgun yapacak kısıler iletişime gecerse sevınırım arkadaslar. tesekkurler.
evet hocam.. Mobil uygulama olucak bunun dilinide php olarak dusunuyorum ? yoksa ben yanlısmı dusunuyorum.
bilgi verme amaçlı yazıyorum iphone için mobile uygulama istiyorsan objective-c ile yazılır php yazan adam onu mobilde anca viev ile gösterir.
-
h2run bunu yazdıSPY-CX5 bunu yazdı
Hocam bilgim eksik olabilir .. iphone'da olan Appler php le yazılıyor dıye bılıyorum yanlışmı bılıyorum ?
Hocam iphone için Objective-C, android için genellikle java(eclipse ide) kullanılıyor.
PHP de veri işlemleri için tercih edilebiliniyor. (Haber uygulaması vs için)
-
SPY-CX5 bunu yazdıh2run bunu yazdıSPY-CX5 bunu yazdı
Hocam iphone için Objective-C, android için genellikle java(eclipse ide) kullanılıyor.
PHP de veri işlemleri için tercih edilebiliniyor. (Haber uygulaması vs için)
Hocam arkadaslık uygulaması olucak iphone için Objective-C ilede olur.. bu olayı bılmıyordum.. Sorunsuz calıstıgı surece uygulama sıkıntı degil.
-
GUS bunu yazdıh2run bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıh2run bunu yazdı
bilgi verme amaçlı yazıyorum iphone için mobile uygulama istiyorsan objective-c ile yazılır php yazan adam onu mobilde anca viev ile gösterir.
teşekkür ederim.
-
evet, iphone da php kullanamazsın. biri açık kaynak, diğeri kapalı kutu.
-
LynXMaSTeR bunu yazdı
evet, iphone da php kullanamazsın. biri açık kaynak, diğeri kapalı kutu.
dostum ne alakası var, php server-side bir dil, arayüzle hiç bir alakası yok ki ?
sebebi dediğin değil yani.