Mobil Uygulama Yazıcak ? Bütce 3000Tl.
-
sadece öneri objective-c yi boşver, objective-c bilen adam 3000 liraya istedigin uygulamayı yazmaz yazarsa bile hiçbir destek vermez yazar bodozlama bırakır sana önerim asp.net ile yaptır view ile gösterttir uygulamayi hem her platform a dönüştürülür hemde basit olacagı için adam ek istedigin şeyleride ücretsiz ekler.
edit:
h2run bunu yazdıKardeşim demekki birseyden haz almamişim dönmedıgıme göre .. az once bile ozel mesajda bırak Allah askına dıyen bı adama ne deyım ?
hocam sana iphone,adroid,asp.net hakkında hiçte öyle boş geçilmeyek markalara yaptıgımız 10larca referanslarını attım.zaten kurumsal bir firmada çalıştıgımızı ama yaşımızdan dolayı hakkımızı alamadıgımızıda söyledim 2 kişi yapacagımızıda söyledim neyinden haz alamadın allahını seversen
GUS tarafından 01/Nis/14 01:27 tarihinde düzenlenmiştir -
VBDream bunu yazdıLynXMaSTeR bunu yazdı
evet, iphone da php kullanamazsın. biri açık kaynak, diğeri kapalı kutu.
dostum ne alakası var, php server-side bir dil, arayüzle hiç bir alakası yok ki ?
sebebi dediğin değil yani.
dostum sanırım düşüncemi tam olarak yansıtamadım buraya :)
dediğin gibi php server tabanlı çalışıyor. burda yapılacak uygulama direk telefona kurulacak şekilde olacak. o yüzden olmaz demek istemiştim. şimdi oldu sanırım :)
-
h2run bunu yazdıhipokondriyak bunu yazdıh2run bunu yazdı
Mobil Uygulama yazdırmak ıstıyorum iphone ıcın Ayrıntıları Pm ile ilgilenen arkadaslara atacagım.. işini duzgun yapacak kısıler iletişime gecerse sevınırım arkadaslar. tesekkurler.
Dil : php
PHP ıle web sıtesı yazdırıp onu mobıle mı cevırmek ıstıyorsun ?
evet hocam.. Mobil uygulama olucak bunun dilinide php olarak dusunuyorum ? yoksa ben yanlısmı dusunuyorum.
ios ta php ıle olmaz uygulama objective-c ile yazılır .
Fakat sen bir siteyi mobil web sitesi uygulaması halıne getırtıp .onu ios a aktarabılırsın burada uygulama web sıtesı olur .
hipokondriyak tarafından 01/Nis/14 02:03 tarihinde düzenlenmiştir -
GUS bunu yazdı
sadece öneri objective-c yi boşver, objective-c bilen adam 3000 liraya istedigin uygulamayı yazmaz yazarsa bile hiçbir destek vermez yazar bodozlama bırakır sana önerim asp.net ile yaptır view ile gösterttir uygulamayi hem her platform a dönüştürülür hemde basit olacagı için adam ek istedigin şeyleride ücretsiz ekler.
edit:
h2run bunu yazdıKardeşim demekki birseyden haz almamişim dönmedıgıme göre .. az once bile ozel mesajda bırak Allah askına dıyen bı adama ne deyım ?
hocam sana iphone,adroid,asp.net hakkında hiçte öyle boş geçilmeyek markalara yaptıgımız 10larca referanslarını attım.zaten kurumsal bir firmada çalıştıgımızı ama yaşımızdan dolayı hakkımızı alamadıgımızıda söyledim 2 kişi yapacagımızıda söyledim neyinden haz alamadın allahını seversen
Usta yanlış anlamada bu neyin çabasıdır. Bende freelance hizmet veriyorum. Yeri gelir müşteri beğenmiyorum der ama müşteridir. Gerekli saygı çervesinde konuşmayı sonlandırırsın. Müşteridir 1000 tane soru sorar ama sen gerekli temel bilgileri en iyi şekilde verip sohbeti sonlandırırsın. Zorla işi yaptırmaya çabası içerisinde gibi gösteriyorsun kendini ve bu senin iş hayatında pek iyi görünüm sağlamaz. Başka konuda size yardımcı olmak isterim deyip bitirmek varken ne sıkıyorsun canını :)
kadirozdemir tarafından 01/Nis/14 01:34 tarihinde düzenlenmiştir -
kadirozdemir bunu yazdıGUS bunu yazdı
Usta yanlış anlamada bu neyin çabasıdır. Bende freelance hizmet veriyorum. Yeri gelir müşteri beğenmiyorum der ama müşteridir. Gerekli saygı çervesinde konuşmayı sonlandırırsın. Müşteridir 1000 tane soru sorar ama sen gerekli temel bilgileri en iyi şekilde verip sohbeti sonlandırırsın. Zorla işi yaptırmaya çabası içerisinde gibi gösteriyorsun kendini ve bu senin iş hayatında pek iyi görünüm sağlamaz. Başka konuda size yardımcı olmak isterim deyip bitirmek varken ne sıkıyorsun canını :)
pardon hocam uyardığın için teşekkür ederim o şekilde göründüğümün farkında degildim. yani konuyu tekrar görünce tasarım dahil 1500 dediydik falan filan konuştuklarımız aklıma geldi celallendim birden özür dilerim tekrar ama yazmasaydım gece uyuyamazdım.
edit:h2run hoca istersen konuyu sildir tekrar aç hem sende şimdi ne yaptıracagın konusunda kesin bir fikir sahibi oldun
edit 2 : bu forumdan böyle 3-5 kişi ile daha iş yarım kaldıda konu açıp bu insanları tek tek ifşa etmedim yeni üye idim o zamanlar beni banlardınız muhtemenlen ama adam haftasonu gel misafirim ol oturup konuşup yemek yeriz detayları konuşuruz dedi(senden bahsetmiyorum h2run) o günden sonra 1 kere ulaşamadık ya la forumda yorum yaziyoduda ifşa etmedik işte
GUS tarafından 01/Nis/14 01:47 tarihinde düzenlenmiştir -
kadirozdemir bunu yazdıGUS bunu yazdı
edit:
hakkat yav benimde dikkatimi çekti
-
GUS bunu yazdıkadirozdemir bunu yazdıGUS bunu yazdı
pardon hocam uyardığın için teşekkür ederim o şekilde göründüğümün farkında degildim. yani konuyu tekrar görünce tasarım dahil 1500 dediydik falan filan konuştuklarımız aklıma geldi celallendim birden özür dilerim tekrar ama yazmasaydım gece uyuyamazdım.
edit:h2run hoca istersen konuyu sildir tekrar aç hem sende şimdi ne yaptıracagın konusunda kesin bir fikir sahibi oldun
Saolasın kardes burdan devam edecegim. Bilgilendirdigin ıcın tesekkurler.
-
terror'ün yazdığı vardı burada yok olmuş ?
-
.
izzmarit tarafından 01/Nis/14 02:03 tarihinde düzenlenmiştir -
postlar siliniyor sanki