Monster Notebook Nasıldır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    whopper
    whopper's avatar
    Erkek

Hocam oyun oynamayacaksan ne diye o kadar agirligin altina giriyorsun. Baska markalara bak derim oyuncu yapilandirmasi olan pcler bunlar.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı

oyun oynamicaksan ne diye monster alırsın mübarek.  tamamen oyun için tasarlanan laptoplar monsterlar yahu

istediğim özellikler var oyun için önemli olan özellikler benim kullanacağım iş içinde önemli  

birde bu adamlarda özellik ekleyip çıkartabiliyorsun ben hazır sistemlerde işlemcisi yüksek olsa ram düşük ram düşük olsa işlemci düşük o yok bu yok bu istedğim özelliklerin hepsi dışarda 4000 3500 gibi en az bu adamlar 2600 gibi bir rakama ayrıca windows lisansınada para bayılmıyorsun

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    herlocksholmes
    herlocksholmes's avatar
    Erkek

Hocam bende de monster var. O 8 ay bekleme olayları eskiden sipariş üzerine getiriliyormuş ondan olan olaylar. Şubatta aldım ben gidip direk dükkandan ödemeyi yapıp 2 saat içinde teslim aldım.

Yerleri kadıköy rıhtıma yakın. Metrobüsle söğütlüçeşme durağında inilip 5-10 dk içerisinde gidilebilir.

Yalnız benim bilgisayar sıkıntılı çıktı. Ramler bozukmuş gittim değiştiler. Sonra baktım ki sorun hala devam ediyor tekrar gittim gene ramleri değiştiler. Şu an sıkıntı yok. 3-4 saat aralıksız ultrada oyun oynadım, çıkışlar sıcak fakat klavye kesinlikle ısınmıyor. Benim kasa şu modelle aynı o kasaları bilmiyorum: http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=464069&kat=6453&lang=tr-TR#.U2Yyeyj-Ydo

Almadan önce incelemeni öneririm.

Teknik serviste en fazla 2 gün kaldı. Benim götürme imkanım vardı yoksa kargo ile yolluyorsunuz alıyorlar. Gene kargo ile gönderiyorlar. Yanlış hatırlamıyorsam ödeme onlara ait.

Siteden yazdığım mesajlara en geç ertesi gün cevap geldi.

Bilgisayarımı 2 sene para biriktirip aldım. Çıkan sorunlara rağmen memnunum bilgisayarımdan.

düzeltme: Oyun oyanamayacaksan eğer bence de başka bilgisayarlara bak. Çünkü çok ağır makine.

herlocksholmes tarafından 04/May/14 15:33 tarihinde düzenlenmiştir

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    HeadBanger bunu yazdı

oyun oynamicaksan ne diye monster alırsın mübarek.  tamamen oyun için tasarlanan laptoplar monsterlar yahu

istediğim özellikler var oyun için önemli olan özellikler benim kullanacağım iş içinde önemli  

birde bu adamlarda özellik ekleyip çıkartabiliyorsun ben hazır sistemlerde işlemcisi yüksek olsa ram düşük ram düşük olsa işlemci düşük o yok bu yok bu istedğim özelliklerin hepsi dışarda 4000 3500 gibi en az bu adamlar 2600 gibi bir rakama ayrıca windows lisansınada para bayılmıyorsun

abi sen ne iş için kullanıcağını yaz en uygunu çıkar.

Boş İşler Uzmanı..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    HeadBanger bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı
    HeadBanger bunu yazdı

abi sen ne iş için kullanıcağını yaz en uygunu çıkar.

en az kafadan 4-5 sanal pc hyper-v de çalıştıracağım  ram ve işlemci o yüzden önemli benim için 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Serdar hocam ram sorun olmamalı ramler ucuz çıkartıp takabilirsin sonuçta ama dediğim pc de ssd var ve Gtx ekran kartı var 

Birde hocam bilirsin zaten de FreeDos lara bakmanı öneriririm kafadan kar'dasın 

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Ka1nsha bunu yazdı

Serdar hocam ram sorun olmamalı ramler ucuz çıkartıp takabilirsin sonuçta ama dediğim pc de ssd var ve Gtx ekran kartı var 

Birde hocam bilirsin zaten de FreeDos lara bakmanı öneriririm kafadan kar'dasın 

hocam işte kaynak bekliyorum bu konuda sizden yardımlarınızı bilmiyorsan bir bilene sor mantığı işte 

monsteri de bu yüzden sordum kullanan varsa yada buna benzer sistem nasıl neredne alabilirim vs gibi

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Bende monster var. P150em modeli. 

Oyun için almistim 7970m vardi uzerinde, cizim islerinde de kullanıyordum.  Simdi sattim 7970m'i quadro5000 aldim.

Masaustu gibi sok tak yapabiliyorsun. Tabi ki belli sartlarda vbios bios vs anlamaniz lazim.

Onun haricinde servisleri cok iyi, bataryam bozulmustu, sadece bataryayi gonderdim. Ertesi gun yenisini gonderdiler.

Fiyat performans 10 numara. Yalniz dogru modeli secmeniz sart.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı

Bende monster var. P150em modeli. 

Oyun için almistim 7970m vardi uzerinde, cizim islerinde de kullanıyordum.  Simdi sattim 7970m'i quadro5000 aldim.

Masaustu gibi sok tak yapabiliyorsun. Tabi ki belli sartlarda vbios bios vs anlamaniz lazim.

Onun haricinde servisleri cok iyi, bataryam bozulmustu, sadece bataryayi gonderdim. Ertesi gun yenisini gonderdiler.

Fiyat performans 10 numara. Yalniz dogru modeli secmeniz sart.

ne kadar sürdü hocam sipariş sonrası eline geçmesi

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Stoktaki urunu almistim.

Beklemedim yani.

Toplam Hit: 6938 Toplam Mesaj: 60