Monster Notebook Nasıldır?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    kaanstain bunu yazdı
    Martech bunu yazdı

Bu işin içinde birisi olarak şunu diyebilirim.

Çin'de 3.sınıf kalite parça ürettiren markalardan birisi monster. Verdiğin paraya yazık edersin.  Casper / Exper'den bir farkı yok.

Asus tarzı makineler almanı kesinlikle öneririm.

Clevo diye arastirmani oneririm.

Monster clevo barebone sistem alip getiriyor. Cinde urettirmiyor.

Ne fark eder? Clevo sen araştır önce .) Ne kadar kaliteli olup olmadığı konusunda..

Piyasadaki 3.sınıf malzeme bunlar. Asus / Toshiba / Dell / HP / Fujitsu vb kaliteli markalar clevo mu kullanıyor :)

Arçelik -vestel - casper - exper - grundig - monster - victor :) bunlar clevo kullanır haklısın ama ben bu urunlere para vermem verenede engel olmamak lazım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek
    Martech bunu yazdı
    kaanstain bunu yazdı
    Martech bunu yazdı

Bu işin içinde birisi olarak şunu diyebilirim.

Çin'de 3.sınıf kalite parça ürettiren markalardan birisi monster. Verdiğin paraya yazık edersin.  Casper / Exper'den bir farkı yok.

Asus tarzı makineler almanı kesinlikle öneririm.

Clevo diye arastirmani oneririm.

Monster clevo barebone sistem alip getiriyor. Cinde urettirmiyor.

Ne fark eder? Clevo sen araştır önce .) Ne kadar kaliteli olup olmadığı konusunda..

Piyasadaki 3.sınıf malzeme bunlar. Asus / Toshiba / Dell / HP / Fujitsu vb kaliteli markalar clevo mu kullanıyor :)

Arçelik -vestel - casper - exper - grundig - monster - victor :) bunlar clevo kullanır haklısın ama ben bu urunlere para vermem verenede engel olmamak lazım.

Peki o zaman bende bir soru sorayim.

I7 3630qm, 16gb 1600mhz kingston, 256gb samsung 840pro series, 1920x1080 15.6 gamut panel, 7970m (gtx680m yerine almistim)

Bu ozelliklerdeki pcyi söylediğin markalardan kac paraya alabilirsin.

Ayrıca saydigin sana gore elit markalardan hangisinde isinip kapanma sorunu yok. 

Ciddi kastiriyorum pc'yi. Haftalarca restart bile atmadan çalıştırıyorum ne bir mavi ekran gördüm,  ne de sıcaktan kapandi.

Birsey biliyoruz da soyluyoruz amk. Biyerimizden uydurmuyoruz. O saydigin markalarin hepsini sattim ve servisligini yaptim yillarca... 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    cuneyd bunu yazdı

Bizde arkadaşa aldık, Yazacaklarımın hepsini okuyacaklar için ilk yorumum ; Bence buradan alabilirsin ! :)

Öncelikle şunu belirteyim, stoktan teslim, hemen teslim gibi şeyler diyorsa evet hemen teslim ediyorlardır.

Aylarca bekletilme olayı şöyle oluyor.. ( bizde bayağı bekletildik )

Siparişi geçtik biz, 4 ay sonra teslim denildi, tabi bu 4 ay 8 aya falan çıktı rahatlıkla.

Geciken her gün için 6,5 Tl para veriyorlar. 4 ayın sonunda sisteme 700 tl lik falan bi ekleme yapıldı.

Bu para sadece sistemi yükseltmede kullanılıyor yalnız, başka pc alınca indirim fln olmuyor. 

Eklemesi yapılan ürünlerin fiyatı biraz abartılı tabi ama genede hiç yoktan iyidir diyor insan..

Zaten ürünlerin geç teslim edilmesindeki sebepte belli bi kotaya geldikten sonra sipariş geçiyorlarmış. O yüzden bekletildik.

Artık genel olarak hemen teslim ürün satıyorlar. Hiç çekinmeden bence siparişi geçebilirsin.

Biz 8 ay bekledik ama dolandırıldık şüphesi hiç geçmedi içimden açıkçası..

Ayrıca bize gelen ürünün ram yuvası bozuktu, Pc yi alır almaz fark ettim eksik ram olduğunu.

Müşteri hizmetlerini arayıp durumu söyledim, pc yi açtırdı, ram lerin yerini değiştirdim falan, sonuç olarak bi ram yuvası bozuk çıktı.

Direkt gönderin dediler, gönderdim ve 2-3 gün sonra geldi.

Bence fiyatına değer, Param olsun bende alacağım buradan :)

benim alacağımın üstünde hemen teslim yazıyor yani stoktaki sanırırm 
    yalnız ben ekstra olarak hdd ve ram eklettim bu acaba süresi uzatırmı diye mail attım bakalım ne diyecekler hafta sonu zaten telefonlara ulaşılmıyor nedense 
    ben 1 hafta fazlasının bekleyemem hacı böyle bir sorun olacaksa hiç almıyıym daha iyi yemişim 4 ay sonra gelen fazla özelliği yani 
    benim çalışmam gereken projeler var mevcut donanımım yeterli molmadığında çalışamıyorum atıyorum pazartesi sipariş ettiysem en geç cumaya mutlaka gelmeli 

Siklediğin Kadar Siklenirsin. Siklendiğin kadar Siklersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pcdoktor636
    pcdoktor636's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    cuneyd bunu yazdı

benim alacağımın üstünde hemen teslim yazıyor yani stoktaki sanırırm 
    yalnız ben ekstra olarak hdd ve ram eklettim bu acaba süresi uzatırmı diye mail attım bakalım ne diyecekler hafta sonu zaten telefonlara ulaşılmıyor nedense 
    ben 1 hafta fazlasının bekleyemem hacı böyle bir sorun olacaksa hiç almıyıym daha iyi yemişim 4 ay sonra gelen fazla özelliği yani 
    benim çalışmam gereken projeler var mevcut donanımım yeterli molmadığında çalışamıyorum atıyorum pazartesi sipariş ettiysem en geç cumaya mutlaka gelmeli 

Monster önceden siparişi verdikten sonra makineyi topluyordu. Ama aşırı derecede şikayet olduğundan o sistemi iptal ettiler. Artık ellerindeki malları satıyorlar. Yani sıkıntı yaşamazsın bu konuda. Aylardır siparişim gelmedi diyene rastlamadım.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Sağolun arkadaşlar bugün siparişi veriyorum 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Hocam bir ekran kartı 2gb olup birde 64 bit olunca ben kuşkulanırım.Almam.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    skyvalet bunu yazdı

Her şey için Artık çok geç sipariş kargoda şuan 

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    skyvalet bunu yazdı

Her şey için Artık çok geç sipariş kargoda şuan 

parana yazık hocam. asus felan alaydın

goo.gl/qBNZmW
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek

sipariş verme kadıkoye gelip al pazarlık etme sansın var en azından

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    necroshine
    necroshine's avatar
    Erkek

.

necroshine tarafından 05/May/14 23:08 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 6937 Toplam Mesaj: 60