Monster Notebook Nasıldır?
-
Hocam monster notebook aliyorsan onu desktop olarak kullanacaksin. gayet iyi calisiyor. ama notebook modunda tasiyacaksan biraz skinti cikariyor. hem tasimasi zor. hemde mekanik olarak tasarimlar cok iyi olmadigi icin abidik kubidik sorunlar cikarta biliyor.
Ofiste Render makinesi olarak kullanilan 1 tane buyuk 1 tanede hackintosh vs. denemeleri icin kucuk model monster kullaniyoruz. buyuk cihazi sirt cantamda oraya buraya tasiyordum ilk 6 ay hic sorun cikartmadi. sonra durduk yere ram soketinden cikmaya basladi. ac icini duzelt dur.
hic kuvvet uygulamadigim halde yan tarafinda bir catlak oldu.
cihaz guc olarak iyi ama dis ekipman pek kullanisli degil. calisanlarimizi butun notebooklarini macbook pro'ya cevirdik suan bende mac kullaniyorum.
Monster ise 3dMax cizimlerinde ortagimin esinin fuar standi cizimlerinde kullandigi bir cihaz olarak ofiste bir 42 inc tv'ye bagli duruyor
-
Hocam morelini bozmak istemem fakat, 64 bit ekran kartından iyi bir verim alaman. Yine de hayırlı olsun.
-
http://forum.donanimhaber.com/m_91474901/tm.htm
aha bak yarışma varmış monster dh ortaklaşa yapıyor. Gir belki kazanırsın sana bir monster hediye ederler :D
-
ya beyler bende makına arıyorum söyle benı en azından 3-4 sene ıdare edebılcek, bilgisayar öğrencısıyım photoshop 3dmax blender gibi programları rahatlıkla kullanayım ve kronik problemi olmasın bütçem 3.000 tl , asus msi monster üzerine yogunlaştım banada bi yardımcı oluverırmısınız ya :) biraz fikir filan verin asus makınaların hdd leri 5400 rpm bıryerden kasıp bıryerden kısmışlar bu yuzden msi ya yöneldım gıbı bırşey ama msı ılede ılgılı cok problemlerden bahsedıyorlar yok wifi kopması yok bilmem ne , monsterdan da bıraz korkmuyo değilim
-
Hocam 10 kisiden dokuzu sana farkli marka bakmani soylenis bir iki elemanin yazip seni gazlamasi icin mi actin konuyu anlamadim ki :W
-
NaZi_ bunu yazdı
Hocam morelini bozmak istemem fakat, 64 bit ekran kartından iyi bir verim alaman. Yine de hayırlı olsun.
ekran kartıyla pek işim olmuyor zaten
bu arada siparişi dün verdim bugün eve teslim etmişler
şuan işteyim eve gidince kurcalıycam bakalım
SeRDaR tarafından 06/May/14 14:53 tarihinde düzenlenmiştir -
Serdar hacım,
Sen önce kendine ne amaç ile ürün alacağını belirle :)
-
HoLyCat bunu yazdı
Serdar hacım,
Belirledim ona göre aldım hacı
-
SeRDaR bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
Serdar hacım,
Belirledim ona göre aldım hacı
Aldıysan hayırlı olsun, bu saat den sonra birşey söylemek doğru olmaz :)
Umarım işlemcisi AMD değildir :P
-
@holycat: yok hoca amd ile mamd ile işim olmaz benim uzak olsun ;)
dün akşam biraz pc yi kurcalama fırsatım oldu cihaz Ubuntu yüklü geldi kaldırdım 8.1 Pro N yükledim
verdikleri driver cd si biraz sıkıntılı ve driverlerin bazıları güncel değil ayrıca kopyalamada vs sıkıntı çıkardı belki DVD rom da sıkıntı olabilir diye diğer pc ye taktım ordada kastı neyse
Toplu driver yüklemesi yapamadım tek tek yükledim epey zamanımı aldı o da
17 inç almasaydım keşke biraz büyük taşıma sıkıntı olur diye düşünüyorum ama iyi
sanallaştırma olayı güzel external kart seçemedim ya ben beceremedim yada server değil sadece bir rol olduğundan olabilir ama hızlı
çözünürlük harika
genel manada da hızlı pc eksikleri gördükçe yazarım buraya