folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Moralim Çok Bozuk - Otobüste Seyehat Halinde Şöför Değiştirdiler Ve Davalık Olduk

Moralim Çok Bozuk - Otobüste Seyehat Halinde Şöför Değiştirdiler Ve Davalık Olduk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Blöfte yapabilirdin hocam. Adamlar seni tek bulmuş üstüne gelmiş. Telefonda video kaydı var. Youtube'ta paylaşıcağım, akşam haberlerinde izlersiniz deseydin adamlar gel hele abi bi çay içelim moduna girecekti. 

mkyb tarafından 02/Ağu/14 00:12 tarihinde düzenlenmiştir

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KizilS
    KizilS's avatar
    Homo
    Mustafa bunu yazdı

Blöfte yapabilirdin hocam. Adamlar seni tek bulmuş üstüne gelmiş. Telefonda video kaydı var. Youtube'ta paylaşıcağım, akşam haberlerinde izlersiniz deseydin adamlar gel hele abi bi çay içelim moduna girecekti. 

harcarlar adamı. ben bu otobüs firmasında bi Adanalılık seziyorum. Ben de ilk başta metro diye düşündüm , çünkü metro'da gece yolcuğundan geldim. Otogarda beni şehir merkezine bırakacak minibüs yok. Adamların yanına oturdum esrar muhabbeti mi ararsın , başka firmalarla silahla çatıştııklarını mı ararsın. Sordum Adana otogarında normal yaşanan şeylerdii bunlar falan dedi.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fdumanli
    Fdumanli's avatar
    Erkek

zannımca yolculara para teklif etmişlerdir şerefsizler

bir otobüs dolu insandan bir tane mi adam çıkmaz ya

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jawsap67
    jawsap67's avatar
    Erkek

şimdi o firmanın yetkilisi olarak kendini tanıtan adam muhtemeln muavindir, üzerime yürüdü vs. diyorsun o elemana şahsi olarak şikayetçi ol otograda muhakkak vardır o açıyı gören kamera falan

Düzen hayatından memnun, düzülen ne zaman değişecek
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyReform
    HolyReform's avatar
    Erkek

Geçmiş olsun.Firma adını pm atıversene hocam. 

Hakkıdır nakte tapan milletimin istismar!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YekteranBaymedir
    YekteranBaymedir's avatar
    Homo

şerefsizler. (hem firmaya, hem bana dokunmayan yılan bin yaşasın modundaki yolculara)

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    samaccc
    samaccc's avatar
    Erkek

senin yaptığın çok doğru ama ordakilerdeki mantık amannnnn benamı kaldı dünyayı düzeltmek şimdi şahit olsam mahkemeye git gel bi dünya masraf olacak ben sağ salim geldim gerisi mq .

Minimalist Değilim Tembelim
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SSH
    SSH's avatar
    Erkek

geçmiş olsun sana bişey yapmadı inşallah oçocukları

firmanın telefonu felan yokmu arayıp söveyim içim rahat etsin

sırıtma la.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

bizizm milletimiz böyle aga işte koyun başka bir şey değil geberip gidecek ama aman şahit yazılırım aman mahkemelik olururm korkususndan dolayı tırsar kalır böyle bunların hepsi gebersin gitsin koyun sürüleri  arada bizizm gibbi adamlar kaynıyor işte o kötü olan 

aynen

bu arada sanada helal konuyu açan mürid

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek
    Bolvadinli bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Öyle bir şey olunca hemen telefonu çekip kayda gireceksin hocam. O kaydın yasal olarak bir geçerliliği olmaz fakat firma yetkilisine telefonda kayıt var deseydin altına sıçardı. Bu arada Metro turizm sanırım. 

İşin garip tarafı telefonla konuşuyordum ve şşkınlığımdan telefona çekemedim.

Bu arada Firma ismi lütfen yazmayın, yazılanlarda silinirse sevinirim.

Not: O bahsettiğiniz firma dğeil.

Üstadım şikayetçi olmuşsun, bir sürü olay yaşanmış, bu olaydan bir şeyler elde etmek istiyorsan, hemen bu gece Ulaştırma bakanlığına şikayette bulun. Ciddiye alacaklarından emin ol. Bu tür şikayetler birkaç yılda sonuçlansa da taşımacılık belgelerinin iptaline kadar gidebileceği için, firmalar açısında büyük sorun. Yani sen birde bakanlığa şikayetçi olursan, firma bu olayı emin ol asla unutamaz ve hatta yalvarmak için de sana ulaşacaklardır. Tek mesele ısrarcı olman bakanlık şikayeti ve takibini yapman..

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
Toplam Hit: 9075 Toplam Mesaj: 66