folder Tahribat.com Forumları
linefolder Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
linefolder Moralim Çok Bozuk - Otobüste Seyehat Halinde Şöför Değiştirdiler Ve Davalık Olduk

Moralim Çok Bozuk - Otobüste Seyehat Halinde Şöför Değiştirdiler Ve Davalık Olduk

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek

hocam firmayı mail yağmuruna tutarsak, bu durumda davada birz daha elin güçlenebilir. Aksi durumda ise hiç boşuna canını sıkma dava düşer. Onların sana karşı bir dava açıp binlerce yolcu içinde seninle uğraşacaklarını sanmıyorum boşuna canını sıkma.

Cigu bigule :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bolvadinli
    Bolvadinli's avatar
    Erkek

Firma yetkilisine ulaştım ve adam ilk defa duydum, 10 dk sonra arayayım sizi dedi.

(sanırım olay hakkında bilgi alıp ona göre konuşacak)

bir müddet sonra döndü adam. Adam düğündeymiş biraz konuştu ama akşama doğru daha detaylı konuşmak için arayacakmış.

Şöförleri de eskişehir yazanesindeki adamı da işden kovacağını ve bununla ilgili evraklarıda bana göndereceğini söyledi.

"şu anda şok haldeyim, resmen intihardır bu ve böyle bir olay oluyor eskişehirdeki yazane nasıl bana haber etmiyor ve sana nasıl küfrediyor" dedi.

Yetkili de birisiyle 2. telefonda görüşüyordu, küfretmiş olsada olmasada bana böyle bir olayı nasıl haber vermiyorsunuz" diye kafaya taktı.

Yani "beni siklemiyorlar" demeye getiriyor. Siklenmemesine yetkili çok içerledi :)

Bolvadin ve eskişehir karakolu konu ile ilgili yazaneylede görüşmüş. Konu detaylarını bilmiyorum. Eğer uğraşmak isteyen bir vicdanlı polis veya savcı yolcuların telefonlarına ulaşabilir ve şahit olmaları için ikna edebilir. O zamqan 2 şöförü de şahsımın ve yolcuları öldürmeye teşebbüsten davayı sürdüreceğim, eğer yolculara ulaşmak için ilgli organlar uğraşmazsa g..t gibi ortada kalacağım.

Bolvadinli tarafından 02/Ağu/14 13:41 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek
    Bolvadinli bunu yazdı

Firma yetkilisine ulaştım ve adam ilk defa duydum, 10 dk sonra arayayım sizi dedi.

bir müddet sonra döndü adam. Adam düğündeymiş biraz konuştu ama akşama doğru daha detaylı konuşmak için arayacakmış.

Şöförleri de eskişehir yazanesindeki adamı da işden kovacağını ve bununla ilgili evraklarıda bana göndereceğini söyledi.

"şu anda şok haldeyim, resmen intihardır bu ve böyle bir olay oluyor eskişehirdeki yazane nasıl bana haber etmiyor ve sana nasıl küfrediyor" dedi.

Yetkili de birisiyle 2. telefonda görüşüyordu, küfretmiş olsada olmasada bana böyle bir olayı nasıl haber vermiyorsunuz" diye kafaya taktı.

Yani "beni siklemiyorlar" demeye getiriyor. Siklenmemesine yetkili çok içerledi :)

Bolvadin ve eskişehir karakolu konu ile ilgili yazaneylede görüşmüş. Konu detaylarını bilmiyorum. Eğer uğraşmak isteyen bir vicdanlı polis veya savcı yolcuların telefonlarına ulaşabilir ve şahit olmaları için ikna edebilir. O zamqan 2 şöförü de şahsımın ve yolcuları öldürmeye teşebbüsten davayı sürdüreceğim, eğer yolculara ulaşmak için ilgli organlar uğraşmazsa g..t gibi ortada kalacağım.

Helal olsun o zaman taşaklı adammış.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

hocam yapacağını yapmışsın zaten. o adamlar bir daha böyle bir şeye kalkışamazlar. patronlarına söylemediklerine göre örtbas etmeye çalışmışlar. 

ama istenirse ortaya çıkartılabilir. ilk koltukta oturan kişilerin telefon numaralarına ulaşılabilir. Tc numarasından bile ulaşılabilir. bence otobüslere isimle 

bilet kesilmemeli sonuçta ismini yanlış söyleyebilirsin. Kimliğe bakıp tc numarası yazılmalı. bu tür şirketlerin de sorumlulukları artırılmalı. denetim ve kamera kayıtları gerek yol, gerek araç içi  önemli noktaları çekmeli.

böyle şikayetlerle bir şeyler düzelebilir ancak. sessiz kalmak kabul etmektir. davranışından ötürü tebrik ederim.

///______________
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darq
    darq's avatar
    Erkek

delil yoksa bişe olmaz malesef...ama adam yanında itiraf etmiş zaten 70 le gidiyorduk bu hareket olurken diye. Ama farketmez delil yoksa adam ben yapmadım derse birşey olmaz. 

Firmanın ismini paylaş.. Şikayetvar.com a şikayet yaz ki bizde senin yaptığın hatayı yapıp binmeyelim

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MustyKTE
    MustyKTE's avatar
    Erkek

**** mi firma ? 

Edit: tek atışta bulmuşum.. saygılar. 

MustyKTE tarafından 02/Ağu/14 16:12 tarihinde düzenlenmiştir

hşşşt.. instagram.com/m.cebecioglu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Bolvadinli bunu yazdı

biz kaçın kurrasıyız iyi polisi kötü polisi oynuyor olabilirler şirket yetkilisi mşteriye karşı ağzına bal çalma susturma politikasıda olabilir 

sen somut bir şey görmeden inanma bence bu laflara 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek

"-Ölen oldu mu?
    -yoook.
    -O zaman siktir et" 

türkiye işte iç savaş çıksında yansın amınakodumun ülkesi

torf tarafından 02/Ağu/14 16:11 tarihinde düzenlenmiştir

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    walterwhit
    walterwhit's avatar
    Erkek
    torf bunu yazdı

"-Ölen oldu mu?
    -yoook.
    -O zaman siktir et" 

türkiye işte iç savaş çıksında yansın amınakodumun ülkesi

doğru konuşsana lan piç.

Yok
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj