Moralim Çok Bozuk - Otobüste Seyehat Halinde Şöför Değiştirdiler Ve Davalık Olduk
-
Hocam öncelikle geçmiş olsun aklıma birkaç delil olabilecek şey geldi.
Araç plakası elindeyse otogar çıkışındaki kamera ile diğer otogar girişi camerası arasında şöför değişikliği olduğunu kanıtlar.Yolculuk boyunca eğer araç başka yerde durmadan geldiyse takografa baktıklarında haklı olduğun anlaşılır.
Otobüs firmasının üyelik sistemi gibi bir sistemi varsa eğer o araçta olanları polis tespit edip ifadelerine başvurabilir.
Ilk şöför hakkında şikayetçi olarak şöföre ve şirkete dava açabilir psikoteknik testi talep edersin,firmanın böyle bir personeli çalıştırması yasaktır.
-
Üstad Eskişehir otogarına girmeden önce yolcu aldığı zaman tekrar ilk şöför (bu sefer durmuş vaziyette :) ) geçti direksiyona, yani dediğiniz benimde aklıma geldi ama maalesef oradan çıkmayız.
Polislerin araçtakilerin ifadelerine başvurmaları da polisin isteğine kalmış artık. Ben söyledim ama geçiştirdi polis.
-
verdiğin tepki doğru,Ülke yanlış...
az önce de başı kapıya sıkışan emekçi foto muhabiri Erkan Koyuncu vefat etmiş...
bu ülkede her şey yapanın yanına kar kalır...
yasalar bireyi korumaktan ziyade sistemi,güçlüyü korumak üzerine dizayn edilmiş...
yasalar yaşama hakkını bile vatandaşına çok görüyor..
Soma ? ne oldu,unutuldu...
-
SOMA demeyin ikide bir..!?
tipik cumhurbaşkanı adayı
recep tayyib erdogan
zihniyeti
kervan yolda "DüZüLüR". zihniyeti..
aman ticaret durmasın !,
kervan çalışanlarından ölenelere, ölmeden önce TEDBIR alınmaz
KERVANı IşLETENLERI denetlemez,
kervan LISANSI izni verenler hakkında, YARGıYA GIDILEMEZ..
Sadece Allah Peygamber diyorsa o şirket, her halukarda yırtar.. -
Ben nerdeyim siz nerede...