folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Muhsin Yazıcıoğlunun Kazasıyla İlgili Netde Dolaşan İddalar



Muhsin Yazıcıoğlunun Kazasıyla İlgili Netde Dolaşan İddalar

  1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HacKeR_tr
    HacKeR_tr's avatar
    Kayıt Tarihi: 13/Temmuz/2006
    Erkek
    4eye bunu yazdı:
    -----------------------------
    HacKeR_tr bunu yazdı:
    -----------------------------
    PyramiD bunu yazdı:
    -----------------------------
    bunuda ergenekona bağlarlar :l
    -----------------------------
    o da bir ihtimal ama benim düşüncem kesin bir şeyler oldu.durup duruken olacak iş değil bunlar.bu kadar enterasan olaylar rastlantı olmaz konuşmalar arama cart curt kesin bir şey var kesin!

    -----------------------------
    Sağ sol olaylarında Ülkü Ocakları başkanıydı. Gençlerin lideriydidaha sonra Alparslan TÜrkeşin en yakınındaki kişi haline geldi. Çok bildikleri vardı ve belliki bundan rahatsız olanlar var...!!!

    -----------------------------
    heh tam lafını söyledin !

    Hatalarımla varım, hatta hatasızlıkla gurur duyacak kadar alçalmadım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek

    Birand, BBP avukatını neden susturdu?

    BBP Avukatı Kemal Yavuz Kanal D Haber Bülteni'ne telefonla katıldı. Birand'ın sorularını cevaplayan Yavuz'un konuşması biranda kesildi.

    http://image.haber7.com/haber/haber7/photos/699920090402094404461.jpg

    Aslan Değirmenci'nin haberi

    Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin hayatını kaybettiği helikopter kazası ile ilgili BBP Avukatı Kemal Yavuz'un K.Maraş Savcılığı'na verdiği dilekçenin kabul edildiği öğrenildi.

    KÖYLÜLER HELİKOPTERİN ZİKZAK YAPTIĞINI GÖRMÜŞ

    Avukat Yavuz ise şok açıklamalarda bulundu. Savcılığa başvuruda bulunduğu konular hakkında bilgiler veren Yavuz, “Otopsi aşamasında aldığımız bilgiler doğrultusunda köylülerden aldığımız net bilgiler var. Görgü tanıkları helikopterin alçaktan uçtuğunu ve zikzaklar yaptığını söyledi. Koscağız köylüleri ise ‘helikopterin ağaçları yalayarak uçtuğunu' belirttiler. Bu beyanları birçok görgü tanığı doğrulayınca bizde haklı olarak savcılık aracılığı ile otopsi yapan kurumdan, pilotun kan, idrar ve midesindeki bulgulardan numune alınmasını ve bunlar üzerinden inceleme yapılmasını istedik” dedi.

    PİLOT ZEHİRLENDİ Mİ?

    Bu talebinin gerekçesini ise Yavuz, şu sözleri ile açıkladı: “Helikopter pilotunun zehirlenme olma ihtimali üzerinde duruyoruz. Kalp krizi, beyin kanaması ve görme engeli oluşturan hapların içildikten sonra sonuç verdiğini biliyoruz. Birçok kimyacı arkadaşımızda bizimle aynı kanıda… Sonra pilotun yakıt ikmali yapmak için başka bir bölgeye gittiği bilgisi de net… Bu talebimiz savcılık tarafından kabul edildi ve otopsi istediğimiz yönde yapıldı. Ancak otopsi sonuçları halen dosyaya ulaşmadı.”

    AÇIKLANAN TUTANAK RAPOR DEĞİL!

    Medyada yer alan otopsi sonuçlarının ise sadece tutanaktan ibaret olduğunu vurgulayan Yavuz, “Bir yanlışlık yapılıyor. ‘Otopsi sonuçları açıklandı' şeklinde haberler yapılıyor. Bunlar sadece tutanaktır ve ölüm sebebi ve saatini bildirmekle yetinilmektedir. Oysa bizim istediğimiz, tutanak değil rapor altına alınan sonuçlar henüz açıklanmamıştır. Yapılan kapsamlı araştırma sonucunda pilotun kanında zehir ya da uyuşturucu olup olmadığı ortaya çıkacaktır. Bu kimyasal bir analizdir ve beklenmesi önemlidir. Bu sonuçlar açıklandığında ve dosyaya girdiğinde durum farklılaşabilir” dedi.

    ELEKTROMANYETİK DALGALAR CİHAZLARI İŞLEVSİZ HALE Mİ GETİRDİ?

    Teknolojik olarak yaptıkları araştırmacalar sonucunda helikopterin elektronik cihazlarının uzaktan elektromanyetik dalgalar ile bozulabileceğini de tespit ettiklerini belirten Yavuz, “Biz bu konuyu özellikle önemsiyoruz. Yerden veya havadan güçlü elektromanyetik dalgalar yayıldığında helikopterin bütün cihazları işlevsiz hale geliyor. Çarpmanın şiddetine bakılırsa, kaygılarımızda haklı olduğumuz görülecektir. Çünkü; inceleme ekiplerinin tespitlerine göre önde oturanların cama çarpma neticesinde beyin kanaması geçirdiler. Yine ani bir çarpma olduğunun göstergesi olan bir başka olay ise emniyet kemerlerinin yolcuların iç organlarını tahrip etmesidir. Pilot ya ansızın helikopterin kumandasını ya da şuurunu kaybetti. Kaza süsü verilmesinden endişeleniyoruz. Sonuna kadar olayın takipçisi olacağız” diye konuştu.

    BİRAND NEDEN YAYINI KESTİ?

    Kanal D Ana Haber Bülteni'ne telefon ile katıldığını ve Mehmet Ali Birand'ın sorularını cevapladığını belirten Yavuz, şok bir açıklamada bulundu. Söz konusu savcılığa başvuruları hakkında bilgi verdiğini ancak konu helikopter işletme ve üretme firmasına geldiğinde sözünün kesildiğini vurgulayan Yavuz, “Bu rahatsızlık neden? Bana ‘neden yabancı uzmanlar istiyorsunuz?' Şeklinde soru yöneltti. ‘Sahada sivil havacılık kırım heyeti detaylı inceleme yaptı ancak biz çok daha kapsamlı araştırma yapılsın istiyoruz. Kiralama firmasının ve üreticilerin varsa bir kusuru ortaya çıkmasını arzuluyoruz.' Ben bunları söylediğimde Birand'dan ilk hamle geldi ve sözlerimi kesmek istedi. Bu kayıtlarda mevcut herkes izleyebilir. Ben ısrarla ‘söz konusu firmaya bağlantılı kişilerin araştırmasından öte bir uluslar arası uzman ekibin araştırma yapmasını istediğimizi' aktardığımda ise araya giren Birand sözlerimi keserek konuyu kapattı ve nazik bir şekilde ‘iyi akşamlar' dedi.

     Oysa biz firmanın varsa kusurları ortaya çıksın istiyoruz. Bağımsız bir kurul tarafından araştırmanın yürütülmesini dillendiriyoruz. Bu taleplerimizi yetkili mercilere de sunuyoruz. Halen uçuş için zorunlu olan ELT cihazının helikopterde olup olmadığını netleştirmiş değiliz. Antenin kırıldığından söz ediliyor. Bakanlık tarafından bölgede oluşturulan kriz masasında GPRS modülünün arızalığı olduğu da konuşuluyordu. Bakın bu çok önemli… Eğer böyle bir arıza söz konusu ise firmanın ihmali ortaya çıkmış olur. Biz bunu Kanal D'de neden anlatamadık?” diye sordu. Büyük Birlik Partisi lideri Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki beş kişinin hayatını kaybetmesine neden olan Medair şirketinin sahibi Ali Sabancı. Sabancı aynı zamanda Aydın Doğan'ın damadı. Doğan ise Kanal D'nin patronu…


    Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CoxupeR
    CoxupeR's avatar
    Kayıt Tarihi: 16/Kasım/2003
    Erkek
    bu arkadaş kim ya derken, yanında yada ayağınn altına ölü yatan kişiyi tanımamış olabilir.. ama dediğiniz gibi diğer 5 kişi olayı çok ilginç, 112ci haberlerden duymus olamaz cünkü bu telefonla helikopterin düştüğü anlaşıldı.

    laugh alone and the world thinks your an idiot
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PlatypuS
    PlatypuS's avatar
    Kayıt Tarihi: 27/Haziran/2007
    Erkek
    sinyal kesici en komik kısmıydı ulan madem sinyal kesici var bulunamıyo bu telefon nasıl çekiyo orda sinyal kesici denilen meret yoksa seçicikesici(!) mi

    ...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek

    http://i.milliyet.com.tr/MansetSol378_495/2009/04/03/fft1_mf212829.Jpeg

     

    ‘Yazıcıoğlu’nun telefonundan 112 aranmış’
     M.Nuri ŞİRİN/KAHRAMANMARAŞ, (DHA)

    KAHRAMANMARAŞ’ın Göksun İlçesi’nde Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu dahil 6 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından her geçen gün yeni detaylar ortaya çıkıyor, iddialar ve şüpheler de artıyor. Bugün DHA’ya konuşan BBP Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi ve parti avukatı Kemal Yavuz, helikopter kazasında Yazıcıoğlu’nun cep telefonundan 112 Acil Servis’in arandığını ancak görüşme yapılamadığı, hattın kesilmiş olabileceğini söyledi. Cesedine en son ulaşılan gazeteci İsmail Güneş’in fotoğraf makinası, kamerası ve laptopu da savcılık incelemesi tamamlanarak bağlı bulunduğu İhlas Haber Ajansı’na teslim edildi, ancak içeriği açıklanmayan fotoğrafların depolandığı flash karta savcılık el koydu.
    Helikopter kazasıyla ilgili partisi adına Kahramanmaraş’ta sürdürülen soruşturmayı takip eden Avukat Kemal Yavuz, bugüne kadar gündeme gelmeyen iddialarda bulundu. Kemal Yavuz, kazayı 112 Acil Servisi’ni arayarak duyuran İHA Muhabiri İsmail Güneş’in bu görüşmeden sonra İHA Genel Merkezi’ni aradığını, ardından de kendisinin telefon numarasını alarak İsmail Güneş’i arayarak yaklaşık 5 dakika konuştuğunu, bu görüşmede gazetecinin kendisine “Bir tanesi yaşıyor o da can çekişiyor” dediğini anlattı.


    Güneş’i tekrar aradığında telefonun önce meşgul sonra da kapalı olduğunu anlatan Yavuz, ayrıca, bu konuşmaların ardından Genel Başkan Muhsin Yazıcıoğlu’nun da cep telefonuyla 112 Acil Servis’in arandığını ancak görüşme yapılamadığını söyledi. Enkazın bulunduğu dağ silsilesinde yer alan Tüllüce Tepesi’ndeki Turkcell’e ait baz istasyonundan Muhsin Yazıcıoğlu’nun telefonundan 112 Acil Servis’e sinyal gönderildiğinin saptandığını öne süren Yavuz, “Bu aramayı da İsmail Güneş’in yaptığını düşünüyoruz. Ancak, enkazın bulunduğu noktanın 100 metrekare çevresinde telefon irtibatı sağlanmıyor. İsmail Güneş’in kendi telefonunun şarjı bittikten sonra Muhsin beyin telefonunu da alıp, 112’yi aradığını, ancak bu arada kurtulmak için enkazdan uzaklaştığı için bağlantı sağlayamadığını düşünüyoruz. Ama, şu ana kadar kimin telefonu bulundu, hangisi nerdeydi bu konular netleşmedi. Savcılık soruşturmayı yürütüyor” dedi.

    ERGENENOK TANIKLIĞI İDDİASI
    Avukat Kemal Yavuz, Ergenekon soruşturmasının gizli tanığı olduğu iddia edilen Muhsin Yazıcıoğlu’nun sırdaşı olduğunu, kendisiyle her türlü değerlendirmeyi yaptığını ancak bu konuda hiç konuşmadıklarını söyledi.
    Kemal Yavuz, Hrant Dink suikastının azmettiricilerinden Yasin Hayal’in duruşmaya çıkarken “Yaşasın BBP, yaşasın Alperen Ocaklar” sloganından Genel Başkan’ın çok rahatsız olduğunu ifade ederek, “Gelişmelerin her zerresini biliyorum. Genel Başkan, bu olaydan çok muzdaripti” diye konuştu.

    GÜNEŞ’İN KAMERA KAYITLARI
    Kemal Yavuz, sağ kurtulmak için insan üstü mücadele eden İsmail Güneş’in fotoğraf makinası, kamerası ve laptopundaki görüntü kayıtlarını incelediklerini, içeri hakkında bilgi veremeyeceğini, bu konudaki açıklamayı gerek görüldüğü takdirde soruşturmayı yürüten Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yapacağını kaydetti.
    Öte yandan İsmail Güneş’in çalıştığı İHA’nın Kahramanmaraş temsilcisi ise Güneş’e ait fotoğraf makinası, kamera ve laptopunu teslim alıp, İHA Genel Müdürlüğü’ne gönderdiğini söyledi.

    ‘Bir tanesi yaşıyor, o da can cekişiyor’
    Kemal Yavuz, 112 ile son konuşmalarını bütün Türkiye’nin TV’lerden dinlediği gazeteci İsmail Güneş ile kendisinin de yaklaşık 5 dakika süren görüşmesini şöyle özetledi:

    Kemal Yavuz (KY): Başkan’a ne oldu
    İsmail Güneş (İG): Öldü, Başkan parçalandı, eks oldu

    KY: Başkan ne yapıyor
    İG: (Sesi yükseliyor heyecanlanıyor) Parçalandı, öldü eks oldu dedim ya. Aha şurda yatıyor.
    KY: Nerdesiniz?
    İG: Yerimizi tarif edemem bir yer görünmüyor
    KY: Etrafına iyi bak bakalım, sizi bulmamız için
    İG: Biz dağın zirvesine çok yakınız. Bulunduğumuz yer çok meyilli
    KY: Kar var mı?
    İG: Kar yok sis ve tipi var.
    KY: Taşlık, ormanlık mı nasıl bir yer
    İG: Tipi var hiç bir yer göremiyorum
    KY: Senden başka yaşayan var mı?
    İG: Bir tanesi yaşıyor o da can çekişiyor.
    İG: O ölmek üzere ben de öleceğim. Çünkü kanamam var. Kan kaybından ben de öleceğim. Yetişin muhakkak kurtarın
    KY: Bu numaraya dikkat et. Seni tekrar arayacağım. Telefona mutlaka bak, sizi bulmamız için.


    Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek

    İşte Yazıcıoğlu'nun son fotoğrafları

    http://www.haberturk.com/galeriler/138492/1_k.jpg

     

    http://www.haberturk.com/galeriler/138492/2_k.jpg

     

     

    ----------------------------------------------------------------------------------------------------

     

    'Yazıcıoğlu kafana sıkarlar'
     
    '2 kilometre öteden alnının ortasından vururlar' tehditine Yazıcıoğlu'nun verdiği şok cevap...
    Yazıcıoğlu, 28 Şubat sürecinde Meclis'teki odasında ölümle tehdit edilmiş

    Post modern darbe olarak nitelendirilen 28 Şubat sürecinde "Millete karşı çevrilen namluya selam durmam" diyen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun o dönem ölüm tehdidi aldığı ortaya çıktı. Meclis odasında kendisini ölümle tehdit eden milletvekiline Yazıcıoğlu, "Seni kim gönderdiyse söyle ona, Muhsin Yazıcıoğlu iki kilometreyi beklemez. Adamın yanına gelir ve kafasına sıkar." demiş.

    BBP Genel Başkanı Yazıcıoğlu, 28 Şubat'ta aldığı ölüm tehdidini Saadet Partisi (SP) Genel Başkanlığı'na seçilen Numan Kurtulmuş'a 'hayırlı olsun' ziyaretinde anlatmış. Bu ziyarette Yazıcıoğlu'na eşlik eden BBP MKYK Üyesi İlker Kayalıoğlu, Yazıcıoğlu'nun nasıl tehdit edildiğini Cihan Haber Ajansı'na açıkladı.

    Meclis odasında iken birilerinin sürekli randevu almak istediğini dile getiren Kayalıoğlu, olayı şöyle anlattı: "Meclis'ten bir milletvekili randevu alıyor. Genel Başkanımız karşılıyor. O esnada genel başkanımıza sokularak diyor ki 'Efendim sizin duruşunuz çok beğeniliyor. Çok güzel bir duruşunuz var. Çok takdir ediliyorsunuz fakat bir noktada sizden rahatsızlık duyuluyor. Erbakan hükümetine çok yakın duruyorsunuz. Onun lehinde açıklamalarda bulunuyorsunuz.' Genel Başkanımız da diyor ki; biz kim yaparsa yapsın doğru olanın yanında, yanlış yapanın karşısında oluruz. Bu kişi, genel başkanımızın ifadesiyle bir kurumdan emekli olmuş ama o sırada milletvekili. Akabinde tekrar geliyor ve "Yarınki güven oylamasında evet derseniz eğer sizin için sıkıntı olacak." diyor. Genel başkanımız da diyor ki ne sıkıntı olacak? Biz düşündük, değerlendirdik, en doğru karar bu. Dolayısıyla biz tavrımızı orada ortaya koyacağız. Bu şahıs genel başkanımıza sokularak diyor ki, 'Efendim, birilerinin elinde öyle bir silah var ki kişinin yanına da yaklaşmasına gerek yok. 2 kilometre öteden alnının ortasından vuruyor.' Genel Başkanımız masadan kalkıyor ve yakasına yapışıyor diyor ki; seni kim gönderdiyse söyle ona Muhsin Yazıcıoğlu iki kilometreyi beklemez, adamın yanına gelir ve kafasına sıkar."

    'YAZICIOĞLU'NUN KAZASI'NIN BİTLİS'İN KAZASINDAN FARKI YOK'

    Birilerinin Muhsin Yazıcıoğlu gibi bir liderin olmasını istemediğine dikkat çeken Kayalıoğlu, daha önceki trafik kazalarının kanaatince bir uyarı olduğunu savundu. Bu uyarıları genel başkanlarının hiç dikkate almadığını anlatan Kayalıoğlu, "Ben başkanımıza haddim olmadan birkaç kez, 'efendim biraz daha dikkat edelim. Koruma sayısını artıralım.' dedim. Kaza kadere iman etmiş bir liderdi. Bu şeylere itibar etmiyordu, kimseyle de paylaşmıyordu. O böyle birşeyin başına geleceğini hakikaten biliyordu. Fakat inanmışlık böyle birşey. Bize de asla yanlış yapmayın, dümdüz gidin, sağa-sola sapmayın derdi. Ne açıklarsa ülkenin menfaatine açıklardı. Çok şey biliyordu. Ama genel başkanımız yarınlarla ilgili çok umutluydu. Hep yeşil ışık yakıyordu. Yarınlarda bir gül devrimi olacağına inanıyordu. Umudunu hiç yitirmemişti." diye konuştu.

    Kayalıoğlu, Muhsin Yazıcıoğlu'nun hayatını kaybettiği helikopter kazasının Eşref Bitlis, Adnan Kahveci, Vali Yazıcıoğlu hadisesinden farklı olmadığını da vurguladı.

     


    Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    stillalive
    stillalive's avatar
    Kayıt Tarihi: 06/Mart/2007
    Erkek

    bu önemli insanlar ne zaman normal ölecekler, ya kaza ya da zehirlenme taktikler hep aynı :(

     

    Suikast iddiasında 4 kuşku

    Muhsin Yazıcıoğlu'nun öldüğü kazayla ilgili suikast iddiaları gün geçtikçe daha yüksek sesle söyleniyor. "Helikopterin düşmesi kaza değil suikasttir" diyen BBP Ankara İl Başkanı Hasan Hüseyin Bozok, kazayla ilgili 4 önemli kuşkusunu dile getiriyor.

    1- Laptopu çalındı: "Olaydan önce Yazıcıoğlu'nun, evinden diz üstü bilgisayarı çalındı, sonra bahçeye bırakıldı."

    2- Vali nasıl biliyor: "Kazadan hemen sonra Kayseri Valisi 'Kurtarma ekipleri olay yerine ulaştı. Yazıcıoğlu yaralı, hastaneye götürülüyor' dedi. O bilgi valiye nereden geldi?"

    3- İhbar almıştık: "15 gün önce genel başkanımıza suikast ihbarı almıştık, ancak doğrulatamamıştık."

    4- Nasıl ulaşılamadı: "Yüksek teknolojiye rağmen enkaz 48 saat sonra bulunabildi. Üstelik köylüler buldu." Ayrıca BBP, kazayla ilgili her ihtimali değerlendirecek bir de komisyon kurdu. Muhsin Yazıcıoğlu'nun ailesinin de suikast kuşkusu taşıdığı ifade edildi. BBP'liler Yazıcıoğlu ve ailesinin iki yılda 4 kez trafik kazası geçirmelerini de şüpheli buluyor.

    Pilot zehirlendi mi!

    BBP avukatı Kemal Yavuz, daha önce yaptığı açıklamalarda da pilotun zehirlenmiş olabileceği yönünde şüphelerinin olduğunu ve araştırma talebinde bulunduklarını söyledi. Yavuz, "İncelemenin uluslararası güvenilirliği olan, daha etkin tecrübesi olan bir bağımsız denetim firmasınca yapılmasını da istiyoruz" dedi.

    Başkan parçalandı öldü

    BBP avukatı Kemal Yavuz, bugüne kadar gündeme gelmeyen iddialarda bulundu. Kemal Yavuz, Muhsin Yazıcıoğlu'nun da telefonuyla 112 Acil'in arandığını ancak görüşme yapılamadığını söyledi. İHA Muhabiri İsmail Güneş'in İHA Genel Merkezi ve kendisiyle konuştuğunu belirten Yavuz, "İsmail Güneş ile 5 dakika kadar konuştum" dedi. Yavuz, bu görüşmede Güneş'in kendisine "Öldü, Başkan parçalandı" dediğini anlattı. Güneş'i tekrar aradığında telefonun önce meşgul sonra da kapalı olduğunu anlatan Yavuz, "Ama, şu ana kadar kimin telefonu bulundu, hangisi neredeydi bu konular netleşmedi. Savcılık soruşturmayı yürütüyor" diye konuştu.

    Kaza görüntüsü yok

    İHA muhabiri İsmail Güneş'in kamerası, fotoğraf makinesi ve dizüstü bilgisayarı İHA'ya teslim edildi. Ancak kamera kaseti ve fotoğraflara savcılık tarafınday el konuldu. Son fotoğrafın helikopterde verilen toplu poz olduğu ortaya çıktı. Kayıtlarda, kaza anının olmadığı belirlendi.

    'Koordinat verdik, yanlış yeri aradılar'

    Aralarında BBP lideri Muhsin Yazıcıoğlu'nun da bulunduğu 6 kişiye mezar olan helikopter kazasında, Türkiye'yi sarsacak şok iddia. Kazadan sadece 55 dakika sonra enkazın koordinatlarının tüm yetkili birimlere verildiği öne sürüldü. T.C. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, 27 Mart 2009 günü tüm medya kuruluşlarına bir basın bülteni gönderdi. Ancak bu bülten 'gözden kaçtı.'

    KOORDİNATLAR ÖRTÜŞÜYOR

    Helikopter saat 15.30 sularında düştü. Ancak haberin duyulması 1 saati buldu. Bu sırada Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu cep telefonu sinyalleriyle yer tespiti yapmaya çalıştı. Kurum, 3 farklı GSM operatöründen alınan sinyallerle belirlediği koordinatları, 16.25'ten itibaren Başbakanlık Müsteşarı Kriz Merkezi'ne, Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü'ne bildirdi. Enkazın bulunduğu yer, kurumun kazadan 55 dakika sonra verdiği koordinatlarla bire bir örtüşüyor. Ancak enkaz hep farklı bölgelerde arandı. (TAKVİM)


    Geçenlerde kumpircide otururken, salataları, kaşarlı kumpirleri ve kısırları gördüm, o sırada şöyle düşündüm: Kısırlaştırılmış Siyaseti, Kaşar Siyasetçilerden Alırsak, Önümüze Amerikan Salatası Olarak Gelir Ve Biz de Onu Yeriz, Ama Orada Unutulan Birşey Var, O da Çoban Salatası.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Kayıt Tarihi: 03/Ocak/2006
    Erkek
    İHA muhabiri İsmail Güneş'in kamerası, fotoğraf makinesi ve dizüstü bilgisayarı İHA'ya teslim edildi. Ancak kamera kaseti ve fotoğraflara savcılık tarafınday el konuldu. Son fotoğrafın helikopterde verilen toplu poz olduğu ortaya çıktı. Kayıtlarda, kaza anının olmadığı belirlendi.

    Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar facebook sayfasında >>> facebook.com/cilginsigortaci █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nihat
    nihat's avatar
    Kayıt Tarihi: 05/Nisan/2009
    Erkek

    muhsin yazıcıoğlu pek matah bi adam diye konuşmuyorum ama 

    şimdi adama sorarlar ulan e be deyyuslar 2 dakikada paşaların yerini ne yaptığını ne planladığını nasıl yapacağını telefonunu paşanın kim olduğunu tespit edip yutuba koyuyorsunuzda şurada 30 dakkada bi adamın yerinimi tespit edemiyorsunuz yok efendim dağa ona buna çarpıyomuşta sinyaller yanlış yerleri gösteriyomuş ulan sıkında biraz destekli sıkın ayıptır günahtır be

Toplam Hit: 16998 Toplam Mesaj: 110