Münevverin Babası 3 Milyon Dolar Helallik İstedi
-
Tvlerde çıkıp kızının acısından yanıp tutuşan (sizin deyiminizle) nüvverin babası fox tv ekranlarında garipoğlunun ailesinden 3 milyon dolar helallik istedi.
Kahretsin ya haklı çıkmakdan nefret ediyorum :)
-
bilmem bilirmisiniz hotel die film var. Aynen böyle cins cinayetler yapıyorlar. Ölüleri ise sahipleri parayla açık arttırmada satıyor. Bu öküz oğlu öküzün yaptığıda buna benzedi şimdi. 3 milyon dolar ve h.helal ediyim. varmı başka evladın onlarıda açık arttırmaya çıkar.
Bu hber doğru olsun veya olmasın o adama artık kıl kapıyom aq
-
cüneyt özdemirde bu konu hakkında kitap yazıcakmış münevverin babasıda benim payım ne olucak demiş valla şaşırdım..
-
Alper Eklemeyi Unutmuşsun ,Kendisi için istemeyip kızı için hayır ve vakıf kurulması için istemiştir ayrıca bu istek 3. isteğidir bu adamın ilk isteği yerine söylemeri cemin 2. isteği sarım özür dilemeri 3. ise 3 milyon avro münevver için vakıf ve hayır yapılması için istemiş
Bu kadar taş kalpli lmayın gözünü seveyim adamın içi yanmış bunu düşünecek durumda mı aylardır tv lerde konuşuyor içi yanmış -
bu adamın sinirinin altın yumurtlayan tavuğunun kesilmesi sonucu oluştuğunu ilk ay anlamıştım. sürekli cem le sevgili olduklarını bilmediğini soyluyor. ulan ipne 14 şubatta kızın eve gece 3 de geliyorsa sormadın mı kimin yanından altından sağından solundan geliyorsun diye. sormuyorsan daha da kavatsın. atalarımız çok doğru soylemiş kıznı dovmeyen dizini döver. benim 23 yaşındaki sevgilim 14 şubatta dışarı çıkmadı babam yanlış anlar diye gündüz bide. bunlar gece lüks otelde resim çektiriyor
-
SeRDaR bunu yazdı:
-----------------------------
Alper Eklemeyi Unutmuşsun ,Kendisi için istemeyip kızı için hayır ve vakıf kurulması için istemiştir ayrıca bu istek 3. isteğidir bu adamın ilk isteği yerine söylemeri cemin 2. isteği sarım özür dilemeri 3. ise 3 milyon avro münevver için vakıf ve hayır yapılması için istemiş
Bu kadar taş kalpli lmayın gözünü seveyim adamın içi yanmış bunu düşünecek durumda mı aylardır tv lerde konuşuyor içi yanmış
-----------------------------hocam Allah kimsenin başına vermesin ama adam şov yapar gibi şov programları geziyor. Ben annesine acıyorum asıl o kadının cigeri yanıyor. Ama bu adam ne yapcanı bilmez vaziyette patlamaya hazır bomba gibi dolanıp duruyor. Bağırınca tehtit edince cemi gerimi vercekler bulunur elbet. Madem hak hukuka güvenmicen bu ülkenin adaletine güvenmicen ozaman başka yerde yaşasın kardeşim. Ne bilm çok meşgul etti gündemi bayıldım artık tv de bu haberi görmekten
-
SeRDaR bunu yazdı:
Bu kadar taş kalpli lmayın gözünü seveyim adamın içi yanmış bunu düşünecek durumda mı aylardır tv lerde konuşuyor içi yanmış
-----------------------------adam vakıf kuracağım YA DA yardım edeceğim diyor. açık kapı...
milli piyango taliplilerine çıkmadan önce anlattıkları gibi.
-
Avira bunu yazdı:
cüneyt özdemirde bu konu hakkında kitap yazcakmış münevverin babasıda demiş benim payım ne olucak valla şaşırdım bunlara..
Niye birileri kızı üzerinde para kazansın adam doğru demiş adamkitap çıkaracak tabi ki kızın aşlesi para isteyecek telif hakkıdır bugün ölen kişiler sanatçılar hakkında esrr vb şeyler yapıldığından sanatçının kşinin ailesine telif ödenmektedir adamın kızı ayrıca ticaret malımı biri film çeksin biri kitap yapsın kullansın tabiki kızın aileside ister isteyecektir.
-
Bence gündemde tutulması gererkir Arkadaşlar yarın öbürgün senide başına gelir ne yani Parası olan herşeyi yapmaya hakkımı vardır parası olan haklımıdır hep buna karşı çıktığımdan adamı savunuyorum a.k bu paranın ben yaa
-
SeRDaR bunu yazdı:
Bence gündemde tutulması gererkir Arkadaşlar yarın öbürgün senide başına gelir ne yani Parası olan herşeyi yapmaya hakkımı vardır parası olan haklımıdır hep buna karşı çıktığımdan adamı savunuyorum a.k bu paranın ben yaa
-----------------------------Allah kimsenin başına vermesin hocam çok kötü birşey lakin bu pok yiyenin evladı diyelim ki 1 yıl bulunmadı. bu adamda 1 yıl ekranda. ee bu işin cıvığı çıkar artık adamı da tiiye alırlar dalgaya başlarlar.. Biiliyorsun medyayı ve insanları
-
çok arzulayanlar varsa haberide kayıt ettim
hemen kapak yapabilirim :)
ayrıca bundan 2 hafta önceki konuşmasında müneverin hayatı film yapılacak dendi adama adam dediki proje çok zayıf daha iyi projelere kapımız açık
ha onun da öncesinde benim kızımın acısı yetiyo dedi :)
ben çok dikkat ediyorum hiç hayır kurumu felan demedi. adamda nasıl bir şey varsa kızının katilinin ailesinden para istiyo istersen tüm fakirlere dağıtsın böyle birşey yapabilirmi ya sen tutmuşun ağızına geleni söylemişsin şimdide para diyosun
Evet ben şovmen dediğimde bana laf söyleyen diğer arkadaşlarıda alalım piste :)
teraviden sonra hepsine cvpları yazılacak :)