Münevverin Babası 3 Milyon Dolar Helallik İstedi
-
niye doğrudan kızımın adına vakıf kursunlar demiyorda para istiyor
bu ne çelişki?
-
jayde bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------öldüren kişilermi vakıf kurucak hocam ? :)
-
Avira bunu yazdı:
jayde bunu yazdı:
-----------------------------öldüren kişilermi vakıf kurucak hocam ? :)
-----------------------------demeye çalıştığı kızımın adına hastane okul v.s yapsın demiyorda neden nakit???
adam istiyo işte avira? :) hem katil diye bağırdı şimdi para istiyo
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Avira bunu yazdı:
jayde bunu yazdı:
----------------------------------------------------------
öldüren kişilermi vakıf kurucak hocam ? :)-----------------------------
hocam normal olarak kızın babası yapması lazım böyle bi durumda yani onlar yaparsa bi garip olur,akşam akşam konuştuğumuz mevzuya bak :D
-
kizin babasi adi,
kizi olduren adi,
kizin kendisini bilmem, allah rahmet eylesin...
kizin anasina uzuluyorum, allah sabir versin...
-
lemar bunu yazdı:
-----------------------------kizin babasi adi,
kizi olduren adi,
kizin kendisini bilmem, allah rahmet eylesin...
kizin anasina uzuluyorum, allah sabir versin...
-----------------------------ha işte Şimdiye kadar kızın annesinin samimi olduğuna inandım.
-
ya çoğunu bunun paylaştığı bile meçhul gazete bu ülkede istediğinde herşeyi buluyor bakma sen bir çok bilgiyide gazeteciler bir şekilde gizli kaynak diyorlarya nasıl buluyorlarsa buluyor çözemedim gitti o olayıda zaten nasıl bir gizlilik var ülkede
dediğim gibi bana yle geldi ki o istek planlı bir istek değil o açıklama gairboğlu ailesiyle yapılan görüşme adamdan habersiz kaydedilmiş diye duydum gizli bir şekilde kayıt yapılmasının ne amacı var ayrıcca adam hastane istese direk bu seferde hastanenin geliri nereye gidecek veya gidiyor denirdi :) yani herşeye bir kulp bulunur
bu adamın derdi para olsa bana kalsa ilk günden basırırlar parayı sustururlardı neden 180 gün sonra birde neden bu kadar bekleniyor herşey bu kadar ayyuka çıktıktan sonra para istemeye niyeti olan bir adam sizce istermi bu kadar aptalmıdır olay basına daha yansımadan ilkgünden pararyı alır ve olay kapanırdı zaten haksızmıyım? -
sonunda niyetini açık açık söyledi ne biçim insanlar var ya
-
belliydi zaten şaşırmadım yani, bilerek olayı memleket meselesine çevirip ne kırpsam kar meselesi
-
huhahaha