Münevverin Babası 3 Milyon Dolar Helallik İstedi
-
yaw bırak sosyal mesaj vermeyi :) adam ne dediğini bilmiyomuş :) öyle bir biliyokii
o kadar bağırdı 1 tek göz yaşını görmedim adamın duygusal yaklaşmayın bak bakalım izleyelim neler olacak
-
Valla burda Alper haklı ,ilk duydugumda sinir olsamda Başbakan da haklı.
Kızın Cem ile ilgili 100 tane resmi çıktı, Aile/Baba) belli ki yol verdi birşeylerin beklentisiyle(para), hadi onu gectim 3 tane istek istiyorum diye kameralarına karşısına çıkmış 3 milyon euro(vakıf kurmak icin) + hastane veya okul yaptırılması +cemin teslim olması. Tamam evladıdır,mutlaka üzlmüştür, ama kac gündür car car bagirip show yapıor resmen, o kadar kızına düşkün baba olsaydı,garipoğluyla kızını arkdaşlık ettirmezdi. Cemin mizacını tanırdı.
İşin içine bir kere menfaat ve para girdi ya ,insanın midesi bulanıyor.Biz burda hazmedemiyoruz ki o babası üstelik...bunun acıyla alakası yok.mesele o paradaki kanı silip harcıcak kadar midesi olup olmamasında.
Kızın başına gelenler,yaşı ve durumuna tüm Türkiye üzüldü ama babamın bu onursuz davranışınıda yok adam söyleymis,psikolojisi böyleymis diyerek makul görmek
olası degil.
Adamnın şucu yok,Avukatının başının altından çıkmıştır diyenler var.Tehdit aldı diyen var...ne kadar inandırıcı olduğu tartışılır
-
kadın kocam öyle bişey istemedi bunların hepsi oyun diyo atv de şu kaçan zengin züppesini bulsalarda kapansa bu dava.
-
Ne olursa olsun Münevver'in babasına kıl kapıyorum.
-
JohnD bunu yazdı:
-----------------------------
kadın kocam öyle bişey istemedi bunların hepsi oyun diyo atv de şu kaçan zengin züppesini bulsalarda kapansa bu dava.
-----------------------------hocam online gazetede okudum inanmadım ama televizyonda gördüm konusurken,basbaya isityor.