folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Münevverin Babası 3 Milyon Dolar Helallik İstedi

Münevverin Babası 3 Milyon Dolar Helallik İstedi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Foxxxxxx
    Foxxxxxx's avatar
    Erkek
    ben zaten fotografı görünce bu kız için iyi şeyler düşünmedim zaten başına gelecegi önceden belli oluyordu burhanın deyimiyle yollu bu yollu

Babamı namaz kılmış, dua ederken görünce Benim için de dua et deyiveriyorum Ve babamın cevabıyla sarsılıyorum Kendisi nerede, derse, ne diyeyim?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

Foxxxxxx bunu yazdı:
    -----------------------------
    ben zaten fotografı görünce bu kız için iyi şeyler düşünmedim zaten başına gelecegi önceden belli oluyordu burhanın deyimiyle yollu bu yollu
    kusura bakma da sen nasıl bir insan evladısın merak ediyorum

neyi temsil ediyorsun acaba , böyle senin sözde 'dini' yargıların mı seni insaniyetten uzaklaştırıyor ! yoksa kim oluyorsun da bu lafı deme hakkını buluyorsun; hangi ahlak kuralına ,hangi dine, hangi aile terbiyesine dayanıyorsun acaba..

Öldürülmedi o kız;katledildi üstelik sapkınca katledildi;ve çocuk denecek yaştaydı..

bu konu hakkındaki uzayıp giden konuşmalardan aman nasıl olsa ört bas edilir niyetiyle önemsenmeyen ama kamuya mal olmasıyla herkesin birşeylerin hesabını vermek zorunda kaldığı herkesin bişeylerle yüzleşmesi gerektiği bir hal aldı olay üstüne söylecek söz yok ama bu kadar insan dışı yorumlarınızdan utanmalısınız .

rüyaları gerceklestirmenin en guzel yolu uyanmaktır
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Bayanlar için boşuna daha duygusaldır dememişler işte örneği

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zachariah
    Zachariah's avatar
    Erkek
    HanDsomE bunu yazdı:

:):) Hoteli severim xD bu konu oncede acılmıstı heralde 

Anime - Manga
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

kızın yollu olup olmadığı değil mevzu arkadaş,yollu olup olmaması öldürülmesi konusunda alacağın tavrı mı belirleyecek yani?

kızının katilinin ailesinden para istemek nasıl bir ezikliktir..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi

SeRDaR bunu yazdı:
    Bayanlar için boşuna daha duygusaldır dememişler işte örneği
    sizin alay ettiğiniz komik bulduğunuz ya da zaten 'öyleymiş' de ailesi de 'böyleymiş' de dediğiniz şeyin sonunda ufak tefek bir olay olmadı farkındaysanız bir kızın hayatına mal oldu hala anlamamakta güçlük çekiyorsunuz ama nedeni her ne olursa olsun kimin hakkı var birinin canını almaya kaldı ki o aile de artık ne yaptığının ne dediğinin farkında değil hiç zannetmiyorum bilinçli yapıldığını.

Adamlar alenen sapıkça öldürmüş yahu ötesi var mı kimin hakkı var bunu yapmaya; bu kadar sitemimin nedeni de bu tip şeylere nasıl prim verebiliyorsunuz ,nasıl bir magazin toplumu haline gelinmiş ..Êskiden ölüye saygı falan duyulurdu ;artık doğranıp konteynırlara atılıyor üstüne de 'haketmiş' gibi yorumlar geliyor;zaten bu tip olayların yaşanmasının nedeni bu sorumsuzlaşmış aman bana dokunmadı ya o haketmiş diyen bencil toplumdan kaynaklanıyor.Yarın öbürgün liselerde hatta ilk öğretimlerde bile okul kapılarında bekleyen zibidiler 3 5 kuruşu eline geçirip daha ufacık kız çocuklarının aklını boyayabilir ;gene böyle sapıkların kurbanı olabilirler..

O ufacık kızlar sizin yakınlarınız olduğunda da aynı soğuk kanlılığı korursunuz umarım.Biz iyi yetiştirdik salaklık etmeseymiş dersiniz arkasından .Evet lütfen böyle diyin duygusal olmaya gerek yok.Hatta mantıklı falan da olmayalım o kız haketmiş kesinlikle başının gövdesinden ayrılması gerekiyordu zaten ailesi de para kazanmak için özellikle ayırttırdı gövdesinden çöpe attırttılar sonra da truman show bu da evet evet.

Saygılarımla.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    hay münevverine yaaa... ne karıymış la her gazatede gülen bi resmi her sitede bi resmi neciymiş bu laa

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

Tnrsk bunu yazdı:

kızın yollu olup olmadığı değil mevzu arkadaş,yollu olup olmaması öldürülmesi konusunda alacağın tavrı mı belirleyecek yani?

konumuzda o zaten ölen ölmüş burda babanın tavrı tartışıyo

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PeTaL
    PeTaL's avatar
    Dişi
    DJ_Alper bunu yazdı:
    Tnrsk bunu yazdı:

konumuzda o zaten ölen ölmüş burda babanın tavrı tartışıyo

olay para olsa bu kadar medyatik olur mu zannediyorsunuz adam acısından ne dediğini şaşırmış ayrıca haklı olarak tüm ailesini lanse etmek istemiyor boşu boşuna 'tacizlenecekler'

sonra birkaç tip çıkıp reklam yaptı kendini tanıttı dahi dersiniz

adam acısından ne dediğini bilmiyor artık tv den bile anlaşılıyor birkaç kere konuşmalarını gördüm psikolojik bağlamda ne denli çöküntü içinde olduğunu anlamak için temel psikiyatrik bilgileri bırakın normal bir birey bile fark edebilir kaldı ki bu ülke medya tekelindedir şeytana papucunu ters giydirirler adamın da konuşmalarını o ruh halinden faydalanıp saptırmaları yönlendirmeleri kendilerine haber malzemesi yapmaları çok doğal..Ama çok 'ince' düşünen arkadaşlar olayın hala para için yapıldığını düşünsün .

Hiç sizin bir yakınınız parçalanıp çöpe atıldı mı?

Canlı canlı doğrandı mı hiç bir yakınınız?

Peki medya hiç geldi mi üstünüze sizdenmiş gibi görünüp aslında sadece rant peşinde olarak?

o psikolojinin yakınından dahi geçmemiş insanlar olarak burada ahkam kesmemenizi insanları anlamaya çalışmanızı ve bu 'ülke'de yaşıyor olmanın ne gibi zorlukları olduğunu anlamanızı dilerdim o adam parayı alacak olsa şimdiye kadar garipoğlu gruplarının iflasına neden olmazdı biraz ciddi takip etseydiniz bu grupların zaten devletle sorunları vardı bu olayların dallanıp budaklanmasıyla adamların iş kariyerinde çok ciddi kayıplar meydana geldi kapanmalar oldu ama hala neyi ispat etme çabası bu anlamış değilim .Kan dondurucu cidden tavrınız

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    Petal bu konuda ki benim mesajlarıma göz atarmısın lütfen çünkü yanlış yorumlar yapmışsın bana

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 6164 Toplam Mesaj: 56