Müridler Hangi İçeceği İçiyor? İçeçek Tavsiyesi İstiyorum
-
qoqo bunu yazdıyolbulucu bunu yazdı
günün yarısını çay kahve hazırlamakla mı geçiriyonuz :P
Hazırlayanlar var, bir telefonla getiriyorlar. :)
-oğlum ben bir bardak filtre kahve alayım.
+emredersiniz komutanım.
-
rave bunu yazdı
Bu hayatın hilesi yeşil çaydır.
Azıcık da olsa tatlı dediğin için Doğadan ananas ve açaili yeşil çayı öneririm.
Yeşil çayı günlük 3-4 fincan içebilirsin her şey gibi ondan sonrası da bi tık zararlı olmaya başlar.İlerledikçe farklı aroma kombinasyonları deneyebilirsin ve beyaz çay var onu da tercih edebilirsin
Senelerdir içiyorum ve yeşil çay olmasa hayatım ne olurdu bilmiyorum
Yeşil çay içen net büyücüdür.
-
Mineralli Erzincan Maden Suyu iciyoruz. Sigara icmiyorum lakin icenler tavsiye ederim. Dumanin yaninda faydali birseyler lazim.
Bazen tadi sıkıyor. Onun yerine Nektarili minarelli su iciyorum. Iyi geliyir tavsiye ederim.
-
zararsız bır sey arıyorsan
hıbıskus ıç paşam nar çıçegı yapragı da denır aktarlarda , şekersız de tuketılır guzeldır tadı
yazın buzlu , kısın sıcak tuketırsın -
yolbulucu bunu yazdı
günün yarısını çay kahve hazırlamakla mı geçiriyonuz :P
Olm çaydanlıgı bırakıyon demlenıyor kendı kendıne jshdjshd
-
u235 bunu yazdıTheAvenqer bunu yazdı
Kola
Çay
Kahve
Para olursa redbull günde 1 tane
Barış redbull içme. Ben de günde 1 tane içerdim çok aşırı diş eti çekilmesi yaratıyor ve çürütüyor. Ayrıca diyabete de zararlı.
hocam şuan istesekte içemiyorum çok pahalı ve ona para kalmıyor
ek olarak göbek yapıyor bildiğin o yüzden bıraktım
-
Enerjı ıçeceğı ne yapın ne edın ıçmeyın. HIÇ HIÇ Sağlıklı değıl
-
günlük olarak 10 kupa üzerinde sade kahve (azaltmış halim), 2 litre civarı su, 1 bardak uyumadan önce papatya çayı, en büyüğünden redbull, ara sıra afyonkarahisar kızılay maden suyu. Kahve dışında hepsi için olmasa da olur diyebilirim ama hem filtre hem de çözünebilir hazır kahve olmadan olmaz. Tavsiye eder miyim? Kesinlikle evet cafeninin odaklanma ve çalışma performansı üzerinde direkt olarak olumlu etkilerinin olduğu bilimsel çalışmalar var.
-
Atom Çayı iç kış için. Şeker pancarı var. Tek bardakta 3 veya 4 küp atsan yeter. Faydalı bitkiler var.
Naturpy Propolisli Atom Çayı 150 gr Fiyatı - Taksit Seçenekleri (hepsiburada.com)
-
Sabah açkarnina akşam uyumadan önce bi çay kaşığı koska keçiboynuzu özü ye
Süt iç
Kışın şekersiz çay gibisi yok kaliteli olmak kaydiyla
Birde odun ateşinde uzunsure kaynamış kaliteli bir suyla demlenmişse değme keyfime:)