Müridler Ne Yapıyoruz??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

Son zamanlarda delirmek üzereyim.Delirmemin nedeni sabrımın taşması ve kızmam.Admin değilim, mod değilim fakat ben uyarmak istedim.Saçma sapan işler yapıyorsunuz, yapıyoruz!!NE gibi?

Birisi bir konu açıyor örneğin komünizm hakkında.Komünizmi istemeyen giriyor başlıyor verip veriştirmeye, daha snra ülkücü birşey açıyor girip yien kavga gürültü.Ben Atatürk konusu açtım onda bile çekemediler.

Eğer konu başlığı solcular ve sağcılar gibi birşey değilse neden ikisi hakkında kıyaslama yapıyorsunuz??

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?Sayfa=7&folderid=68790
    Misal bir ülkücü konusu burda neden tartışma çıkarttınız anlamıyorum.ADamlar ülkücü ise paylaşım yapmış.Ülkücülük iyimi kötümü, zararlı yanları varmı gibi bir konu açmamış ki kalkıp orda ülkücülük şöyle böyle diye veriştiriyorsunuz.

HAdi komünist, faşist, sol-sağ ,dinci-laik tartışmalarını bir yere kadar anlayabiliyorum.

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?highlight=&folderid=68690

bunedir ya??Atatürk hakkında bilgi vermek istedim.Atatürk ü çekemeyen adamlar gelip konunun içine etti burda bile tatışma yarattınız.Bu kadar kompleksli, bu kadar adi olmayın artık.Size Atatürk iyi midir kötümüdür, hataları varmıdır gibi sorular soran bir konu açmadım.

Atatürkün başka bir yanını gösteren başlık açtım.NEden burada bile hataları vardı diye mesaj atıyorsunuz???

Adminlerin ve yetkililerin bu olayı biraz daha sıkmasını istiyorum.Konu karşılaştırma yada eleştirme veya tartışma konusu değilken gelip tartışma çıkartıyorlar.Bu adamları bir kaç günlüğüne temiz hava almaya göndermeyi öneriyorum.

Bu işleri biz kaç sene tartıştık??Ben 3 senedir burdayım tartıştık..Bir yere vara bildik mi?HAyır daha niye tartışma yaratıyorsunuz anlayamadım ki.Biraz kendinize bakın çeki düzen verin..Arkadaşlar dikkat edin biraz.Tekrar diyorum bende sizin gibi normal bir üyeyim.Ben rahatsız olup hem yönetime bir şikayet hem üyelere bir sitem olarak konuyu açtım.

Yönetimde bildiği gibi yapacak üyelerde.Fakat üyelerden bu yazıyı gören 3-5 kişi kendini biraz toparlarsa buda kazançtır!!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

adamlar bunu boşuna buraya koymamış

Tahribat.Com ile ilgili her türlü sorun için destek@tahribat.com'a mail atabilirsiniz...

Bu süs mü a.qq , bi sorunun varsa mail att :|

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Swool
    Swool's avatar
    Erkek
    By_Gizemli bunu yazdı:
    -----------------------------

Tahribat.Com ile ilgili her türlü sorun için destek@tahribat.com'a mail atabilirsiniz...

Başlığı dikkatli okumadın sanırım. Tüm müridlere bu e-posta aracılığıyla ulaşmak biraz zor olabilir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

By_Gizemli bunu yazdı:

Yapma ya ciddi misin ? 3 sene diyorum fark ettin mi?

Ben en az 500 gün oraya baktım.MErak etme onuda akıl ediyorum.Sen yazıyı okudun mu peki ??Asıl seslendiğim yer müridler.Hepiniz verin mailinizi oraya çekeyim isterseniz.Forumuda hiç kullanmayız?Bu konuda bile tartışma mı çıkartmak istiyorsun sen.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    Germeyin beni ya :) 2 satırdan sonra geriliyorum

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    Swool bunu yazdı:
    By_Gizemli bunu yazdı:

Başlığı dikkatli okumadın sanırım. Tüm müridlere bu e-posta aracılığıyla ulaşmak biraz zor olabilir.

Zor olmak ne kelime imkansız a.qq  ;)
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hotboy
    hotboy's avatar
    Erkek
    evet, zümsüğe sonuna kadar katılıyorum, sonuçta burda her cins insan var. satanistide var, dindarıda var, Atatürkçüsüde, her çeşit insan var.  ve bazıları kendinden olmayanı hiç dinlemden suçlu bulabiliyor. eğer burda hepimiz birbirimize saygı duyabilirsek hiçbir sorun çıkmaz.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SyspioniC
    SyspioniC's avatar
    Erkek
    "...Biraz kendinize bakın çeki düzen verin..."

diye şu arkadaştan bahsediyon galiba zumzuk cüm 

By_Gizemli bunu yazdı:

"Derviş Yunus bu sözü eğri büğrü söyleme, Seni sorguya çeker bir Molla Kasım gelir."
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Esconda
    Esconda's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Her zaman dediğim gibi saygı ve sakinlik.

https://t.me/pump_upp
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    afrasiab
    afrasiab's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

buda tartışma yaratacak bi konu bence

en sonunda birisi silecek bu konuyu 

daha öncede açıldı böyle konular yine bir yere varılamadı varılamıyoda

35000 üyenn olduğu bi site burası ve herkes farklı düşünüyo o yüzden tartışmalarda normal geliyo.. 

Acı veriyorsa geçmiş, geçmemiş demektir...
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek

ee demokratik, kökden devrimci, radikal bir forum sitesinde olası şeylerdir bunlar.

sağcısı var solcusu var, ırkçısı var, ataisti var herkes bişeyleri savunuyo

misal sen bi konu hakkında çok bilgilisin açıyosun konuyu, ama 16 yaşında (bilgisiz)biri geliyo yorum yapıyo kendine göre, bu nasıl engellenir ki.. tartışmayı bilmeyen elemanlar geliyo altta kalınca ana bacı muhabbetine giriyo öyle adamla ne tartışacan :S yani demem o ki birçok çeşit insan var, böyle durumlarda haliyle oluyo malesef :S

///______________
Toplam Hit: 5898 Toplam Mesaj: 40