Müridler Ne Yapıyoruz??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    decameron
    decameron's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası Savaş Madalyası
    Erkek

CipriX bunu yazdı:
    -----------------------------

http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=64921

Böyle bir konuyu en son açan arkadaş banlandı.. Herkez kendi kişisel görüşünü savunuyor, bu çok normal fakat kimse karşıdakine saygı göstermiyor..

O kansız abendortmudur gölgelerin bu sitenin sağında solunda birdaha adını zikredersen kefil olmuş sana senide onun yanına yollarım , o herifin bu sitede yeri yok. Atatürk e küfreden nakşibendicilerin at koşturacağı bir site değil , olmadı ve olmayacak bu site.

Etinden korkanın kemiğini sikeyim!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baron_27
    baron_27's avatar
    Erkek
    yascakucuk bunu yazdı:
    baron_27 bunu yazdı:

ee demokratik, kökden devrimci, radikal bir forum sitesinde olası şeylerdir bunlar.

sağcısı var solcusu var, ırkçısı var, ataisti var herkes bişeyleri savunuyo

misal sen bi konu hakkında çok bilgilisin açıyosun konuyu, ama 16 yaşında (bilgisiz)biri geliyo yorum yapıyo kendine göre, bu nasıl engellenir ki.. tartışmayı bilmeyen elemanlar geliyo altta kalınca ana bacı muhabbetine giriyo öyle adamla ne tartışacan :S yani demem o ki birçok çeşit insan var, böyle durumlarda haliyle oluyo malesef :S

abi 17 yaşındayım bende filozof ne demiş tüm hayatın boyunca öğrendiklerin sadece bir kumsaldaki bir kum tanesinden ileri gitmez

17 yaşındayız diye yorum yapmayalım mı

tartışarak birşeyler öğrenilmez mi (ana bacı sövenleri zaten banlıyolar bildiğim kadarıyla) 

biraz büyü. seneye benim üstteki yazdığımı bidaha oku. anlamazsan sonraki sene bidaha oku, gene anlamazsan birsene sonra gene oku şimdiki anladığınla arada fark bulamıyorsan ne diym sana...

///______________
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BozcaN
    BozcaN's avatar
    Erkek

zümsükde bilir ki  ortak hiç bi siyasi, ideolojik görüşmz dşncemiz yok ama adam doru knusuo abi

konular vardırki tartışmaya acıktır, konular vardırki sdc bilgi alış-verişi içndir..

√ βǾź¢ẵŋ ® //\\ ~ Türkiye"de yaşayan Türk"e biat edecek !!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    graywolf
    tulu
    tulu's avatar
    Dişi

hepsini okumadim (genelde senin yazilari sonuna kdr okuyamiom daraliyom :| ) ama katiliyorum müridlerin isi yok 

tarihle ilgili konu hep siyasetle bitiyo

siyasetle ilgili konu hep sag/sol veya laik anti-laik vs tartismalariyla bitiyo 

dinle ilgili konu hep türban sorunu ile bitiyo

her konuda yazanlarin yarisi banlaniyo

haklisin sormaya müridler napiyoruz :|

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arjen1905
    arjen1905's avatar
    Erkek
    yascakucuk bunu yazdı:
    baron_27 bunu yazdı:

ee demokratik, kökden devrimci, radikal bir forum sitesinde olası şeylerdir bunlar.

sağcısı var solcusu var, ırkçısı var, ataisti var herkes bişeyleri savunuyo

misal sen bi konu hakkında çok bilgilisin açıyosun konuyu, ama 16 yaşında (bilgisiz)biri geliyo yorum yapıyo kendine göre, bu nasıl engellenir ki.. tartışmayı bilmeyen elemanlar geliyo altta kalınca ana bacı muhabbetine giriyo öyle adamla ne tartışacan :S yani demem o ki birçok çeşit insan var, böyle durumlarda haliyle oluyo malesef :S

abi 17 yaşındayım bende filozof ne demiş tüm hayatın boyunca öğrendiklerin sadece bir kumsaldaki bir kum tanesinden ileri gitmez

17 yaşındayız diye yorum yapmayalım mı

tartışarak birşeyler öğrenilmez mi (ana bacı sövenleri zaten banlıyolar bildiğim kadarıyla) 

biliyosan konuş ibret alsınlar ,bilmiyosan sus adam sansınlar  misali dio...

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sahmaran
    sahmaran's avatar
    Dişi

haklisin konularin içerigini bozmakta sanki bazilarin bir lobisi oldu 

En basit bir konu politikayla alakasiz olmayan bir konu AKP, CHP...tartismasi ile sonuçlaniyor

herhangi bir paylasim türban derdi oluyor, inananlara saygisizca hakaret edilio, mesela kimdi hatirliyamiyorum, kuran ögretim seti paylasildi, bi kisi geliyor 2 laf atiyor yaa SADECE 2 kelime baska hiç bir sey dedigi yok ortalik bunun 2 kelimesiyle karisiyor sonuç konunun üstelik küfürle silinmesine sebep oluyor !

forum da (bence) konu tartismak için özel bir bölüm olsun seviyeli ve dürüstce diger konulara bulasmasin, ve bu bölümde kimin aklinda bir soru isareti varsa yazabilir sorabilir.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    u235
    u235's avatar
    Erkek

Mühim olan insanlık , devrimcisi,faşisti,sağcısı,solcusu,koministi,ataisti hepsi kardeştir :)

Tabi bunlar kardeştirler babalarıda ülkücülüktür :)

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek
    bayzin bunu yazdı:

Mühim olan insanlık , devrimcisi,faşisti,sağcısı,solcusu,koministi,ataisti hepsi kardeştir :)

tarık zaten konu niye böle yapıonuz diye açılmış sende yine ortalığı karıştırcan hee :D

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

HolygaN bunu yazdı:

Sabah Destanlaşan ülkücü hareket adlı konuyu dışarıdan öylece takip edıyorum. Tabi kı yıne tartışma var.birisi geldi ülkücü hareketın kamplarından bahsettı bu sefer bende katıldım.

Herkes diğerının görüşünde olmak zorunda değil bana göre onların yanlışları var. Onlara görede benım. İlla her konun altında konu başka yerlere çekilerek tatışma çıkarmak zorunda değiliz.

Ama sen kenarda durabılıyomusun. Birisi senın saygı duyduğun ınsana laf edınce amaann boşver dıyıp kenara görmemezlıkten gelebılıyomusun.

Ben denız gezmişi sevmıyorum. Ama bigun bıle çıkıpta denız gezmışe bı laf etmedım. Çünkü burda onu seven insanlar var. Onlara saygısızlık olur. 

Bende aynı seyi onlardan beklıyorum 

Şimdi bunları nıye yazdım anlamadım. 

ya benim dediğim konuya tartışmaya gelen adama savunmanızı yapmanız değil.PAylaşım konuusna tartışmaya girmek yanlış diyorum.Sana değil kim geldiyse ceza ve sözlerim ona.PAylaşım konusunda tartışma yapmayın!!

Tartışma sadece tartışma konusunda yapılır!!Ülkücülük nedir iyi yönleri ve kötü yönleri bir tartışma konusudur ama ülkücülük ile iligli verilen bir döküman yada dosya konusunda tartışma yaratacak mesaj niye?

/////----------//////

bayzin bunu yazdı:

hala ortamı karıştıracaksın böyle bir konuda da ???

////--------------/////

BozcaN bunu yazdı:

zümsükde bilir ki  ortak hiç bi siyasi, ideolojik görüşmz dşncemiz yok ama adam doru knusuo abi

konular vardırki tartışmaya acıktır, konular vardırki sdc bilgi alış-verişi içndir..

Görüşlerimiz aynı olmaya bilir fakat doğrular vardır buda doğru teşekkür ederim.

--

Ayrıca millet görüşler aynı olmasa ben bu sitede farklı görüşlerden binlerce dostluk kazandım...Hemde görüşlerimiz farklıydı.Bu bir kardır.ÜStelik bir çoğu aynı görüşteki insanlarla bile anlaşamıyorken!!

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RhiFaT
    RhiFaT's avatar
    Erkek

valla ben çifte standart olduğunu düşünüyorum genelde sağ eğilimli görüşü olan bir çok kişi banlandı ama üzüldüğüm nokta şu ki yıllardır tahribata girerim ben bu zamanlardaki kadar içi boş tartışmaların oldğu bir tahribat hatırlamıyorum o ona diyor siz şöylesiniz böylesiniz diğeri diyor sizler şöyle insanlarsınız böyle tartışma mı olur ? kin ve nefretten başka bişey değil

eskiden sitede genellikle fikirler belli sınırlar içinde özgürce söyleniyordu ama şimdi karşılıklı atışma şeklinde gidiyor bir nevi sidik yarıştırmaca 

işte öyle
Toplam Hit: 5902 Toplam Mesaj: 40