folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Mustafa Kemal‘İn Giyim Anlayışı Üzerine Güzel Bi Yazı

Mustafa Kemal‘İn Giyim Anlayışı Üzerine Güzel Bi Yazı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    weskeyy
    weskeyy's avatar
    Erkek
    The_Cure bunu yazdı

Bırakın taktığı şapkayı giydiği takımları.

Önemli olan Mustafa Kemal gibi düşünebilmektir. Onun mirasına sahip çıkabilmektir.

Asıl araştırılması, üstüne yazı yazılması gereken konu onun fikirleri ve düşünceleridir.

Bedenin BAKİRE olmasi onemli degil,Yeterki ruhun OROSPU olmasin!!!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    1-618-GR bunu yazdı

Hep bu konuları görünce yanarım yanarımda o savaşlarda milyonlarca ölen ama hiç adı sanı geçmeyen adı sanı geçmediği halde gram anılmayan o neferlere yanarım.

Varsa yoksa atatürk abi ilahlaştırmaya çalışıyorsunuz.

En basitinden söylim atatürk'ün traş seti vs demiş, traş erkeği kıza benzemesine sebep olan 1 şey harbiden erkek için pek iyi bir şey değil bunla bile övünüyorsunuz.

100 tane kıza sormuşumdur sakallı sakalsız hesabı ?

Hepside hiç olmasa kirli sakalı olsun demiştir yani, sinek kaydı nedir abi benim çalıştığım müesese, full sinek kaydı traş istiyor gıda sektörü, işe girerken dedim ben sinek kaydı traş olmam arkadaşım alıyorsan al almıyorsan alma.

Konu bundanda derin tonlarca olayı.

O kadar insan nerde ne canlar verdiler ne fedâkarlıkla ama hep 1 kişi konuşuluyor üzülüyorum yahu.

Sanki bu ordunun tek 1 komutanı varmış gibi o dönemde.

saçma sapan konuşmayın arkadaş 

savaşlarda kazanan da komutandır kaybedende yani yansıması öyle lur

istanbulu düşün Fatih sultan Mehmetin askerlerinde şehit olanlarından bahseden var mı? 

yani sırf muhalefet için konuşmayın konuşacaksanızda boş konuşmayın

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

ATATÜRK'e dil uzatan ''İTOĞLUİTLER''

Gidinde bi yakın geçmişinize Bakın;

Cezaevinden çıkıpta parti kuran daha yarım asırın yarsını bile doldurmamış Bir partinin liderin peygamber gibi tapıyorsunuz.Bir paket makarnaya Bir torba kömüre hassiyet şereflerini satan insanlar gelip burda ATATÜRK'ü karalama çabalarına düşmesinler...

Sizin A.Q.p diyince nasıl aklınıza Toyyiq geliyorsa

Bizimde; TÜRKİYE CUMHURİYETİ,VATAN,MİLLET,BAYRAK diyince Aklımıza ATATÜRK geliyor.

ATATÜRK ülkeyi satmadı,amerikan yalakalığı yapmadı.

Öyle bi zaman gelicek bugünleri arıyıcaksınız,ibadet edicek Camii bulamıcaksınız...

Onlarca İnsanımız Kayıp,Kaçtane Askerimiz Hala qkk Nın elinde esir.

Kaç Tane Gazetecimiz Suriyede esir...

Bunlar neden günlerce manşetlerde durmuyoda...Bir Amerikan Gacısı kayboldu diye ortalık ayağa kalktı?

Obamanın Bir telefonu Peygamber diye taptığınız Toyyipi Altına sıçırtır.

KURBAN OLDUĞUM RABBİM AKIL VERMİŞ AMA NE DİYE VERMİŞ?

KULA KULLUK ET DİYEMİ?

İbadetler,iyilikler gizli yaşanmalıdır,ama ne hikmetse a.Q.q geldikten sonra dini istismarlar başladı.

KOYUN BİLMEDİĞİ OTU YERSE BAŞI AĞIRIRMIŞ  OTU BOKU SİZ YEDİNİZ BAŞI AĞRIYAN BİZLERİZ....

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    1-618-GR
    1-618-GR's avatar
    Erkek
    kaygusuz bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı
    1-618-GR bunu yazdı

Hep bu konuları görünce yanarım yanarımda o savaşlarda milyonlarca ölen ama hiç adı sanı geçmeyen adı sanı geçmediği halde gram anılmayan o neferlere yanarım.

Varsa yoksa atatürk abi ilahlaştırmaya çalışıyorsunuz.

En basitinden söylim atatürk'ün traş seti vs demiş, traş erkeği kıza benzemesine sebep olan 1 şey harbiden erkek için pek iyi bir şey değil bunla bile övünüyorsunuz.

100 tane kıza sormuşumdur sakallı sakalsız hesabı ?

Hepside hiç olmasa kirli sakalı olsun demiştir yani, sinek kaydı nedir abi benim çalıştığım müesese, full sinek kaydı traş istiyor gıda sektörü, işe girerken dedim ben sinek kaydı traş olmam arkadaşım alıyorsan al almıyorsan alma.

Konu bundanda derin tonlarca olayı.

O kadar insan nerde ne canlar verdiler ne fedâkarlıkla ama hep 1 kişi konuşuluyor üzülüyorum yahu.

Sanki bu ordunun tek 1 komutanı varmış gibi o dönemde.

Al bak, biri biter biri başlar. aklı yok fikri var bunların.

böylelerine diceksin ki :

sen anandan yine doğardında baban kim olur bilemeyecektin diyceksin hacı...

piç olmak isteyen çok nede olsa son günlerde dedikleri laf belli :

akp sayesinde Türk olmaktan kurtulduk diyorlar.

piç olmak çok mu güzel sinirlendirmeyin lan insanı gece gece...ergenmisiniz ne boksunuz daha çocuk aklınızla bi bitmediniz amk.

Babam belli olmazdı öylemi o zaman hepinizin babası tek atatürk, belli ya hani.

Çok vasatça yorumlar yapıyorsunuz bakıyorum unili otdülü modunda cool takılıp ama 0 araştırmayla geliyorsunuz ben size diyorum az araştırın siz bana diyorsunuz az araştır.

Ya insanda az bir şey akıl olur, haybeye gidilmez, ist'in feth'inde eyüb sultandan tut akşemseddin, ulubatlı hasandan tut vs vs. tonlarcasının adı geçiyor hatta fsmehmet, kendi bizzat söylemiştir asıl komutan onlar deyip tevâzu etmiştir, ama kimse istanbulda yaşayanlar için diyorum kimse şu lafı kullanmıyor, sen istanbulda yine olurdun ama baban kimdi belli olmazdı vs diye böyle salakça 1 laf kullanılmıyor.

Ayrıca istanbul demek dünyanın en eski şehirlerinden biri demek türkiyenin nüfus olarak 4 bölü 1'i demek. Değer bakımından en zengini demek.

Yinede kimse böyle salaklaşmıyor bu konuda, yok baban belirsizdi şöyleyd vs.

SeRDaR bunu yazdı

Atatürk Türk ordsunun temsilidir o askerlerinin hespinin Atatürk Türk ordusunun ta kendisidir  istersen sayalım tektek mehmetçiklerin isismlerinin böyle bir mantık yapısı böyle bir düşünce olamaz kardeşim
    Aklı bir insan bunu anlardı burada kastedilen o değil zaten Atatürk elinde silahı elbette tek başına kurtarmadı bu vatanı o deha fikirleri sayesinde Atatürk ve silah arkaşları komutasında Türk Milleti kazandı bunca zaferi elbette Atatürk'ten bu akdar rahatsız olmayın bence önce ona olan borcunuzu ödemeyi başarırsanız ondan sonra konuşun bence

Sinek kaydı traş erkeğin kıza benzemesinemi sebebp olan şey bu cümle zaten tam bir fiyasko

Neyi fiyasko hocam, git sokakta anket yap dediğim çıkmazsa gel buraya. Fikirler tek komutan tarafından verilmez ayrıca hocam, şu an bile her bölgenin karakolun vs komutanındadır komuta boşuna paşa göndermiyorlar sağa sola hükmetsin diye.

Not: 1-618-GRnin ne bok oldugu belli. Yorumlarini kaale almayin, bir havlar, iki havlar sonra susar.

Diger Not: Bunlar yobaz olduklari savasi nefer duzeyine indiriyorlar ozellikle. Ataturk'u degersiz gostermek icin. Savasta askere komuta edecek Komutan(Beyin) olmadiktan sonra, tek bir askerin degeri kopegin sictigi bok kadardir.

Sen 23423424 kere hakaretten ban yemiş hala uslanmamış birisin, sen kalkıp kimseye 1 şey deme şu düştüğün hale bak, adama sorarlar hiç bir tartışmada mantıklı tartışamadın hep küfür ettin küfür edemesende inceden hakaret ettin hiç mi zekice bir açıklaman yoktu derler sende suratlarına bakarsın aval aval.

Bir konuda mantıklı tartışmanı göster ikili münakaşada zekan veyahut bilgin ile yendiğini göster sadece 1 konu ?

oliWeR bunu yazdı

istanbulu düşün Fatih sultan Mehmetin askerlerinde şehit olanlarından bahseden var mı? 

Yahu neyini muhalefet olayım diyorum ki ben adam en kötüsünüde yapsa iyi diye lanse ediyorlar hep.

Atatürk şiir vadına yazılmış bir ton ilahlaştırılmış ar bunlarıdamı ben yazdım ?

watch?v=eU00vLx15JI

Başka hiç yorum, yapmam kendi kafanıza takılın..

DeepNote; Ama o küfür ve hakaret edenlerde ayrıca gülüyorum, biraz erkeksi olun.

Bir domino taşıyım yıktığına sevinme....
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

Bu adamın bilgili olmadığı konu yoktur. Üstelik yurt dışına bile gitmemiştir. Çok enteresan. Onca zorluk, onca güçlükle boğuşmuş ve dünyanın lideri olmuştur.

Savaşlardan kazanarak çııp ; üke urduktan sonra komşu ve diğer ülkelerle barışçıl politika izlemiştir. Bugün bile bunu yapabilecek başbakan yok.

hocam özür dilerim ama atatürk için mi yurtdışına çıkmadı dedin tam anlamadım da

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    1-618-GR bunu yazdı

oliWeR bunu yazdı

Yahu neyini muhalefet olayım diyorum ki ben adam en kötüsünüde yapsa iyi diye lanse ediyorlar hep.

Atatürk şiir vadına yazılmış bir ton ilahlaştırılmış ar bunlarıdamı ben yazdım ?

watch?v=eU00vLx15JI

DeepNote; Ama o küfür ve hakaret edenlerde ayrıca gülüyorum, biraz erkeksi olun.

kardeş muhalefet için konuşuyorsun daha yazdığın ilk çümleden "yanarım yanarımda şehit düşenlere yanarım" diyorsun tek başına bu bile amacının yazıya değilde Atatürk'e karşı yazdığını belli ediyor. giyim kuşam meselasinin şehitlerle ne alakası var?  ki şehit olanlara bu ülke hep yanıyor herzaman demiyormu bu millet binlere şehitle alındı bu memleket diye?  herzaman ve her yerde dünyanın neresinde olursan ol savaşı ya komutan kazanır yada komutan kaybeder asker iyi savaşmadı ben savaşı kaybettim diyen komutan duydun mu? tututrmuşsunuz ilahlaştırmaktan bahsediyorsunuz gerçek Atatürk çü Atatürkü ilahlaştırmaz ama şunuda unutmayın ilahlaştırma konusuna gelince osmanlı padişahlarının çoğu evliyadır diyenleride duydum ben ki osmanlıyı kötüleyecek birisi değilim bu cümlemden yanlış mana çıkartma.

oliWeR tarafından 05/Şub/13 17:54 tarihinde düzenlenmiştir

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Hocam ne kasıyorsunuz anlamadım. Evet Atatürk'ü ilah yapıyoruz biz deyip yol verin gitsin adam.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    oliWeR bunu yazdı
    1-618-GR bunu yazdı

oliWeR bunu yazdı

watch?v=eU00vLx15JI

kardeş muhalefet için konuşuyorsun daha yazdığın ilk çümleden "yanarım yanarımda şehit düşenlere yanarım" diyorsun tek başına bu bile amacının yazıya değilde Atatürk'e karşı yazdığını belli ediyor. giyim kuşam meselasinin şehitlerle ne alakası var?  ki şehit olanlara bu ülke hep yanıyor herzaman demiyormu bu millet binlere şehitle alındı bu memleket diye?  herzaman ve her yerde dünyanın neresinde olursan ol savaşı ya komutan kazanır yada komutan kaybeder asker iyi savaşmadı ben savaşı kaybettim diyen komutan duydun mu? tututrmuşsunuz ilahlaştırmaktan bahsediyorsunuz gerçek Atatürk çü Atatürkü ilahlaştırmaz ama şunuda unutmayın ilahlaştırma konusuna gelince osmanlı padişahlarının çoğu evliyadır diyenleride duydum ben ki osmanlıyı kötüleyecek birisi değilim bu cümlemden yanlış mana çıkartma.

verdiğin linkteki şerefsiz orospu çocugunun daniskası sülalesini s.kiyim onun bir yazardan bahsederken bile alevi diye vurguluyo nalları dikti gitti diyo Atatürkü zinayla sucluyo vs vs. sizde bunlara inanıyosunuz inanmak ne kelime tapıyosunuz. gün gelip senin karının içine cin girmiş onu cıkarıcam dediğinde hediye paketiyle sunuyolar sonra gelip hala bunlara din adamı diyosunuz.  hay amk yine dleiye döndüm agzımdan çıkanları kontrol edemicem o yüzden daha fazla yazmıyorum 

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    KrypT bunu yazdı

Hocam ne kasıyorsunuz anlamadım. Evet Atatürk'ü ilah yapıyoruz biz deyip yol verin gitsin adam.

Yok hocam, bu picin(bi tanede daha var diamond muydu ne sikimdi ismi) maksadi ortaligi karistirmak.

Oglum, zeka nedir biliyonmu? Benim gibi 12 yasinda kendi kendine ingilizce ogrenmektir, 15 yasinda liseyi bitirmek, 19 yasinda universiteyi bitirmektir.

21 yasinda 3 dil konusuyor olabilmektir.

23 yasinda kendi isini kurabilmektir.

Zeka bunlardir yavrum, sokmusum senin gibi bir adami klavye arkasindan got etmeye nediye ugrasipta kendi kendimi ziyan edeyim, kufrederim; ettigim adam kendini paralar.

Benim actigim Japonya konusuna bak 30 kusur sayfada, tek bir muride kotu soz soylemismiyim, soylemem cunku insan olana insan gibi cevap veririm ben. Ama soysuz, Ataturk'e salya sumuk saldiran piclerede ancak anladiklari dilden cevap veririm.

O yuzden, seni internetten bilgiyle got etsem ne olur etmesem ne olur. Bok her zaman ayni boktur ve dunya dondukce bok olarak kalacaktir. Yani sen ve senin gibiler asla degismeyeceksiniz.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lotus
    Lotus's avatar
    Homo

bazilarinin götüne batan kismi aciklayayim , evet Atatürk'ü ilahlastiriyorum babam olarak görüyorum kisiligine tapiyorum size batan ne neyin cabasindasiniz ilahlastirmayin falan filan sizene amk istersem sabaha kadar Atatürk'ü överim burada sana dokunan ne 

Toplam Hit: 8339 Toplam Mesaj: 54