folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Mustafa Kemal‘İn Giyim Anlayışı Üzerine Güzel Bi Yazı

Mustafa Kemal‘İn Giyim Anlayışı Üzerine Güzel Bi Yazı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    zumsuk bunu yazdı

Eee bilirsin bunlar erkekliği böyle şeylerde arar. Bunların erkekliği kadını dövmek, ne yapacağnı söylemek vs.. Oturup insan gbi bakıpta konuşamaz. Onlara göre kadın, 4 tane alınacak birşeydir.

Şunu sorgulamak gerek ;

Senin erkekliğin sakallı kesince gidiyorsa , erkekliğini tekrar gözden geçir

Hocam seninle is yapacaktik ne oldu? Bulabildinmi birseyler?

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı

Eee bilirsin bunlar erkekliği böyle şeylerde arar. Bunların erkekliği kadını dövmek, ne yapacağnı söylemek vs.. Oturup insan gbi bakıpta konuşamaz. Onlara göre kadın, 4 tane alınacak birşeydir.

Şunu sorgulamak gerek ;

Senin erkekliğin sakallı kesince gidiyorsa , erkekliğini tekrar gözden geçir

Hocam seninle is yapacaktik ne oldu? Bulabildinmi birseyler?

Konunun silinme sebebi: Başlık Mustafa Kemal, müridler iş konuşuyor. Yine daşşağa alındı konu.

:D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ONEMINUTE
    ONEMINUTE's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

;ATATÜRK"ÜN FEDAİ ORDUSU {AFO}; # ATATÜRK Öldümüki? Atatürkçüler Ölsün... #
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaviGozluDev
    MaviGozluDev's avatar
    Erkek

anaa.. 
    hassttir lan.. 
    kamu kurumund aişe girdiydim bende.. sakal traşı fln da şart.. bileydim girmezdim la.. kız gibi mi oluyomuşuz zamanla nolyuo şimdi ibne mi olcaz nolcaz biri aydınlatsın .. yok öyleyse istifa edek :d

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BosphorusPasha
    BosphorusPasha's avatar
    Erkek

Yok arkadaş ben diyorum ama kimse anlamıyor,

Birisi oradan çıkıp Atatürke laf atanların sülelesini içini bicini sikim diyo 

Diğeri okuuyup geliyo siin savunduğunuzu şöyle böyle diyo oda sikişiyo.

yeter lan herkesin kendi fikri size ne?

Demokratik olan bizler değilmiyiz? ne haddinize sizin başkalarının fikirlerine karşı küfür etmek?

etmeyin arkadaş saygılı olun herkezin saygılı olması lazım, şu forumda 2006 dan beri ben bunu öğrendim, Kimsenin fikrini psikolojisiyle oynamadan asla değiştiremezsin.

o yüzden saygılı olun haddinizi bilin edepli davranın. konuyu nereden nereye getirmişsiniz.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek
    MaviGozluDev bunu yazdı

anaa.. 
    hassttir lan.. 
    kamu kurumund aişe girdiydim bende.. sakal traşı fln da şart.. bileydim girmezdim la.. kız gibi mi oluyomuşuz zamanla nolyuo şimdi ibne mi olcaz nolcaz biri aydınlatsın .. yok öyleyse istifa edek :d

bunların alayı oğlancı oluyor işte...

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek
    1-618-GR bunu yazdı
    kaygusuz bunu yazdı
    zumsuk bunu yazdı
    1-618-GR bunu yazdı

Hep bu konuları görünce yanarım yanarımda o savaşlarda milyonlarca ölen ama hiç adı sanı geçmeyen adı sanı geçmediği halde gram anılmayan o neferlere yanarım.

Varsa yoksa atatürk abi ilahlaştırmaya çalışıyorsunuz.

En basitinden söylim atatürk'ün traş seti vs demiş, traş erkeği kıza benzemesine sebep olan 1 şey harbiden erkek için pek iyi bir şey değil bunla bile övünüyorsunuz.

100 tane kıza sormuşumdur sakallı sakalsız hesabı ?

Hepside hiç olmasa kirli sakalı olsun demiştir yani, sinek kaydı nedir abi benim çalıştığım müesese, full sinek kaydı traş istiyor gıda sektörü, işe girerken dedim ben sinek kaydı traş olmam arkadaşım alıyorsan al almıyorsan alma.

Konu bundanda derin tonlarca olayı.

O kadar insan nerde ne canlar verdiler ne fedâkarlıkla ama hep 1 kişi konuşuluyor üzülüyorum yahu.

Sanki bu ordunun tek 1 komutanı varmış gibi o dönemde.

Al bak, biri biter biri başlar. aklı yok fikri var bunların.

böylelerine diceksin ki :

sen anandan yine doğardında baban kim olur bilemeyecektin diyceksin hacı...

piç olmak isteyen çok nede olsa son günlerde dedikleri laf belli :

akp sayesinde Türk olmaktan kurtulduk diyorlar.

piç olmak çok mu güzel sinirlendirmeyin lan insanı gece gece...ergenmisiniz ne boksunuz daha çocuk aklınızla bi bitmediniz amk.

Babam belli olmazdı öylemi o zaman hepinizin babası tek atatürk, belli ya hani.

Çok vasatça yorumlar yapıyorsunuz bakıyorum unili otdülü modunda cool takılıp ama 0 araştırmayla geliyorsunuz ben size diyorum az araştırın siz bana diyorsunuz az araştır.

Ya insanda az bir şey akıl olur, haybeye gidilmez, ist'in feth'inde eyüb sultandan tut akşemseddin, ulubatlı hasandan tut vs vs. tonlarcasının adı geçiyor hatta fsmehmet, kendi bizzat söylemiştir asıl komutan onlar deyip tevâzu etmiştir, ama kimse istanbulda yaşayanlar için diyorum kimse şu lafı kullanmıyor, sen istanbulda yine olurdun ama baban kimdi belli olmazdı vs diye böyle salakça 1 laf kullanılmıyor.

Ayrıca istanbul demek dünyanın en eski şehirlerinden biri demek türkiyenin nüfus olarak 4 bölü 1'i demek. Değer bakımından en zengini demek.

Yinede kimse böyle salaklaşmıyor bu konuda, yok baban belirsizdi şöyleyd vs.

BABAN BELLİ OLMAZDI ÇÜNKÜ İNGİLİZ babaların olurdu :)

sanırım sen çok baban olmasını istiyorsun çünkü demokratsınız ya babaların olabilir yani namus önemli değil nede olsa değilmi ??

hey çük kafalım hey 

söylediklerime karşı ne saçmalıklar yazmışsın yok istanbulmuş yok şuymuş..yok istanbul büyük yermiş medeniyetmiş ulen sanki ortaokula giden liseli ergen gibi yazmayın şurda amk.

ulen istanbulla ilgili bişey mi yazdım. ulen elin gavuru gelip bu yazdıklarını okusa bizim kuklamız der sizin gibilere hatta size para verir sizi pinokyo gibi oynatır istediğini yaptırır zaten cumhuriyete devrimlere düşmanlık besliyorsunuz tamda gavurların istediği şey bu hazır kuklalarımızda var bu oyunu oynatalım der tıpkı şimdiki sistem gibi...elin gavurunun kölesi olmaktan yana olmak fatih sultan mehmete ihanet etmek olmuyor değilmi kitabınızda ? zaten osmanlı 600 küsür yıl haçlı ile boku bokuna savaştı ya değilmi poffff ulen azıcık dürüst olun canımı yiyin kancık olmayın adam olun karakterli olun 

Atatürke dua edin lan fatiha okuyun ki vatan için bağımsızlık için namusumuz için bizi düşmandan kurtardı diye...
    ulen gavurların kölesi azınlık musluman olarak yaşayıp camiye bile izin alarak gitmek mi istiyorsunuz şükredin dua edinki özgürce ibadet yapabiliyoruz şu güzelim memlekette

Bir Türk için atasının kim olduğu bellidir.  kökeni, yurdu, tarihi kişilikleri bellidir. vatanı bellidir. 

Dünyada soykırıma uğramış Türk milleti anadoluya sığınmış anadoluyu yurt edinmiş Türk milleti niye ? çünkü başka gidecek yer yok şu bereketli kan dökülüp alınmış memlekette...ulen nefes almanız haram lan şu güzelim memlekette valla yazık lan soluduğunuz havaya gidin boğaz köprüsünden atın kendinizi dünya denen bir hayatta yaşamıyorsunuz zaten beyinsel olarak sinirleriniz çekilmiş uyuşturulmuşsunuz amk...

kaygusuz tarafından 06/Şub/13 01:16 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    1-618-GR bunu yazdı

Benim yaptığım 100 kişilik ararştırmadada sakallıları iğrenç buldular ne olacak şimdi sidik yarışına girmeyey gerek yok böyle bir genelleme olamaz saçmalık.

o dönemde savaşan katkısıs olan herkesden bahsedilir elbette bu askeri dehaların en büyüğü kime onun adı geçmesi bence çok normaldir ben burada senin hazımsızlığına bir anlam veremdim işte

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sniperscope
    sniperscope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    ONEMINUTE bunu yazdı

Bu sozun gercekten Napoleon soyleyemez, o oldugunde Ataturk daha dogmamisti bile.

"Yer yuzunde hic bir pislik yoktur ki; altindan bir yahudi cikmasin" Adolf Hitler... "Turkiye de hicbir pislik yokturki altindan cemaat cikmasin" SniperScope "Nerede yavşak, hırsız varsa hepsi Allahçı" Fazil Say
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek
    sniperscope bunu yazdı
    ONEMINUTE bunu yazdı

Bu sozun gercekten Napoleon soyleyemez, o oldugunde Ataturk daha dogmamisti bile.

ahahaha :D:D:D:D içme şu sıkkımı kirve diyorum zıkkım diyorum. ama içiyor napim ::D:D:D:D

kendinize ayığ olunuz
Toplam Hit: 9369 Toplam Mesaj: 54