Mütiş Smf Hack! Binlerce Siteyi Hackleyin!
-
bi deneyim bakim çok gıcık olduğum bir herif vardı zengin züppesi rakibim umarım işe yarar :)
-
HiTLeRFaN bunu yazdı:
-----------------------------
sm.py'yi cali$tiramadim..
-----------------------------bende :S
-
Az yüzeysel anlatılmış.. sm.py ile ne yapıcağız (: shelimiz.php ne işe yarıyacak ?
-
müridler deneme amaçlı sitenin birisin denedim başarılı olamadım, başkasını denedim dos ekranına göre başarılı olmuş olmam gerekiyor fekat yenileyince gene normal üye olarak duruyorum ben kodu yazdıktan sonra çıkan ekran bu

-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------müridler deneme amaçlı sitenin birisin denedim başarılı olamadım, başkasını denedim dos ekranına göre başarılı olmuş olmam gerekiyor fekat yenileyince gene normal üye olarak duruyorum ben kodu yazdıktan sonra çıkan ekran bu

-----------------------------herkezde öyle hacım :D
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------müridler deneme amaçlı sitenin birisin denedim başarılı olamadım, başkasını denedim dos ekranına göre başarılı olmuş olmam gerekiyor fekat yenileyince gene normal üye olarak duruyorum ben kodu yazdıktan sonra çıkan ekran bu

-----------------------------
Evet benimde öle oluyor -
Deneyipte çalıştırabilen tek ben mi varım la? :D 3 sitede denemiştim birisi bahsettiğiniz gibi olmadı diğer ikisinde çalıştı.
-
sihirli bir yenileme f5 mi yapıyor bu çocuk neyse sanırım fıs çıktı :D
bir de "sesc has been suuccesfuly read ==>" yazan yerin yanındaki ne oluyor sitenin session idsine elle ordaki yazılan şeyi ekledim gene bi bok olmadı :D
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------sihirli bir yenileme f5 mi yapıyor bu çocuk neyse sanırım fıs çıktı :D
bir de "sesc has been suuccesfuly read ==>" yazan yerin yanındaki ne oluyor sitenin session idsine elle ordaki yazılan şeyi ekledim gene bi bok olmadı :D
-----------------------------Agaa ben aştım üstte 2 tane daha veriyor ya onları bile ekledim gene bi cacık yok :D Abartıp ID'yi 1 yapıp session id alıcak mı diye adminin üzerinde bile denedim ve bunları 4 forumda yaptım :D
-
e balon mu yani bu script? Yapan yok mu videoyu çeken arkadaşın dışında :)
züppe arkadaşıma ders vermek isterim biri şu basit olayınçaresini bulsa iyi olur :)