Mütiş Smf Hack! Binlerce Siteyi Hackleyin!
-
dorusun be hocam.bunlar miileti motor sanıyor.. ben biliyorum o kadar site sahibi var ki sorsan versiyon ne onu bilmez..geçen gün vb 3.5.3 mi ne wardı ondan gördüm gözlerim yaşardı gençliğimi hatırladım:D
-
hacı yaptımda pitona ne yazsam aynı şeyi diyo bana :D kabul etmiyo bi boku :D
-
Madcrazy bunu yazdı:
-----------------------------
hacı yaptımda pitona ne yazsam aynı şeyi diyo bana :D kabul etmiyo bi boku :D
-----------------------------o zmn yama kurup açığı kapatmışlardır
-
acaba programdamı sorun var hocam ne yazsam aynı şeyi veriyo bana başka bi sitede daha deneyeyim
-
syntax bulunamadı diyo sm.py ı nereye atıcaz :S,,
edit: çalışıyo arkadaşlar sehabe saolsun tenk yu
-
ilginc bise de Baslat/calistir'a ne yazıcam :|
cmd yazıcaksın derseniz,yazdım ya sonra :|
-
1.1.3 olur belki de 1.1.4 sürüm 4-5 forum denedim olmadı, hedefimdeki forum da 1.1.4 yine olmadı. Yanlış bir şey de yapmıyorum
Acaba sürümü güncellemeyip manuel kod düzenlemiş olabilirler mi?
düzeltme: sitenin birinde işe yaradı, farkı ne anlamıyorum :) Hedefimdeki site de aynı sürüm, ben başklarına dokunmak istemiyorum zaten.
-
kuytul bunu yazdı:
-----------------------------1.1.3 olur belki de 1.1.4 sürüm 4-5 forum denedim olmadı, hedefimdeki forum da 1.1.4 yine olmadı. Yanlış bir şey de yapmıyorum
düzeltme: sitenin birinde işe yaradı, farkı ne anlamıyorum :) Hedefimdeki site de aynı sürüm, ben başklarına dokunmak istemiyorum zaten.
-----------------------------
Tahminen söylüyorum foruma eklenmiş bir add-on engelliyor olabilir mi? -
KrypT bunu yazdı:
-----------------------------kuytul bunu yazdı:
-----------------------------1.1.3 olur belki de 1.1.4 sürüm 4-5 forum denedim olmadı, hedefimdeki forum da 1.1.4 yine olmadı. Yanlış bir şey de yapmıyorum
-----------------------------Tahminen söylüyorum bir smf'ye bir add-on engelliyor olabilir mi?
-----------------------------olabilir, ama tam olarak nedenini öğrensem ona göre hareket edecem.
-
$öle yapın hacılar bi not defteri açın
pause
python sm.py www.siteadi.com /forum/ 8506e95364f28c839b2aad70dbd80422 3847
pause
bunu cmd olarak python nn kurulu olduqu dizene kaydedidn a.ın ;)8506e95364f28c839b2aad70dbd80422 : sid id
3847 : id