Mütiş Smf Hack! Binlerce Siteyi Hackleyin!
-
Hocam script çalışıyor çalışmasınada tarihi geçmiş artık tavsiyem 1.1.3 forum bulup onlarda deneyin, deneyecekseniz. Bu başlık açılmadan önce denedim 2 forumda çalışıyor. Ayrıca sessison id ile sesc id farklı hocam onları değiştirmenizin faydası yok, script sql injection yapıyor scripti kullandıktan sonra özele mesaj menusunde etiketlere bakarsanız anlarsınız. Yani onları ne kadar kurcalasanızda faydası yok, çalışmıyorsa demekki site sql injection'ı yemiyor.
-
çalışıyo çalışıyo
www.phpmotion.com/forum
-
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------çalışıyo çalışıyo
www.phpmotion.com/forum
-----------------------------valla bravo :Z
index nerde :D
ben arkadaşa denettirdim amk.herifi yama kurmuş :S
-
Trojan Algıladı Nod32 ama...:S
-
Sorpix bunu yazdı:
-----------------------------
Trojan Algıladı Nod32 ama...:S
-----------------------------Trojan mı :S büyük ihtimalle ordaki shell'e ötüyodur.
-
Nitrous bunu yazdı:
ya nası 1.1.4 yok be kardeşim googlede arasan milyonlaca cıkar..daha 2 gün oluyor 1.15 çıkalı sebebide bu açık zaten...benim bile 1.1.4 forumum var daha upgrade etmemiştim:D
-----------------------------milyonlarca acık ha??
bunu googleda aratmak senden baska kimsenin aklına gelmemiş demek ki milyonlarca smf forum halen hacklenmedi??
-
Smf Ciler Sürekli Günceller ler, Ama MAlesef Halada Piyasada Bol miktarda 1.1.4 Bulabilirsiniz.
-
baya var ben 2-3 tane admin paneline girdim 1 tanesine index attım onu da birazdan kaldırdılar
-
Delegado_Zero bunu yazdı:
-----------------------------Nitrous bunu yazdı:
ya nası 1.1.4 yok be kardeşim googlede arasan milyonlaca cıkar..daha 2 gün oluyor 1.15 çıkalı sebebide bu açık zaten...benim bile 1.1.4 forumum var daha upgrade etmemiştim:D
-----------------------------milyonlarca acık ha??
bunu googleda aratmak senden baska kimsenin aklına gelmemiş demek ki milyonlarca smf forum halen hacklenmedi??
sen mübalaa die bi edebi sanat dumadın mı?daha smf 1.1.5 çıklalı bi kaç gün oldu ve eminim ki bunu bir çok smf ci bilmiyordur..
yapamadıysan yapamadım de yardım edim:D orasını hacklemeyenlere sor o benim işim değil ben lamer değil Warezciyim..!
-
Hocam piyasada 1.1.3 bile var :\