Mütiş Smf Hack! Binlerce Siteyi Hackleyin!
-
boş konuşma ispatla..videoyu ben çekmedim garanti veremem ama kullandım ve izledim bir sorun yok.antiler uyarı vermedi.caps al gönder inanim.imzama bakıp her paylaşımım trojanlıymış gibi konuşmayın.o iş ayrı bu iş ayrı:|
-
trojenlidir dedigi linki 680 kişi indirmiş hiç kimsede sorun olmamış bu aradan çıkan elemanda anti ötmüş :) enteresan
-
Mütiş Smf Hack! Binlerce Siteyi Hackleyin!niye? Milletin emeğine neden hainlik edelim? Birincisi günah ikincisi ayıp değil mi?
Eskiden net yokken millet gıcık olduğu adamı çekip vuruyormuydu? Varsa adamın falsosu gider şikayet edersiniz değil mi?
Karşıyım bu işlere ayıptır, yazıktır. Hele hele türke yapılıyorsa yapanın ümüğünü sıksan gözümde değil. Emek var ortada emek. Falanca siteyi indirmeyi düşüneceğimize başka işlere yoğunlaşsak var olan binlerce msn hack konusuna yoğunlaşacağımıza topyekun fiziğe kimyaya yoğunlaşsak feriştah olduyduk be. Yazık ki ne yazık .
-
zakkarum bunu yazdı:
-----------------------------
TROJENLİDİR İNDİRMEYİNİZ...
-----------------------------banlayın şunu aq çömez işte hem konuyu hortlatıyo hemde okumadan sallıyo
-
bu 1.1.4 için millet hep 1.1.6 ya geçdi
-
FiLoZoF bunu yazdı:
-----------------------------
Mütiş Smf Hack! Binlerce Siteyi Hackleyin!niye? Milletin emeğine neden hainlik edelim? Birincisi günah ikincisi ayıp değil mi?
Eskiden net yokken millet gıcık olduğu adamı çekip vuruyormuydu? Varsa adamın falsosu gider şikayet edersiniz değil mi?
Karşıyım bu işlere ayıptır, yazıktır. Hele hele türke yapılıyorsa yapanın ümüğünü sıksan gözümde değil. Emek var ortada emek. Falanca siteyi indirmeyi düşüneceğimize başka işlere yoğunlaşsak var olan binlerce msn hack konusuna yoğunlaşacağımıza topyekun fiziğe kimyaya yoğunlaşsak feriştah olduyduk be. Yazık ki ne yazık .
-----------------------------ya hocam sen ne diyorsun ya..gidin Türk sitelerini yada masum siteleri hackleyin demedim..o bunu kullanan kişiye kalmış..tabiki istemem bende öyle bir durum.ama bu aşağılar tavırların hoş değil.git holyede söyle bunları o zaman.niye yazdın denyoyu de..hatta niye tahribatı açtın de.ilk kurulduğunda hack yapıyordu biliyorsun.
-
http://rapidshare.com/files/124892452/SMF-hack.rar.html
Upload: 25.06.2008 12:54 CET Size: 18 026 KB Status: Normal Downloads: 1257 Last Download: 20.06.2010 01:54 CET Server: 247 upload tarihine bakın diğer lamer forumlarındaki açılma tarihlerine bakın nereden alıntı yapmışlar görün konuyu hortlatayım dedim :D
-
Dırınk nod32 :D